- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 33
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.441
Kıyamam ya ne demek 1 hafta. Canım yarım havuç küçük bir parça kabak küçük parça patates ve 1 çay kaşığı pirinç içine 1 diş sarımsak at. bunu az suda haşla tel süzgeçten geçiriyorum ben. 1 su bardağına yakın oluyor püre. yedirmeden öncede içine 1-2 çay kaşığı zeytinyağı at kakası düzene girer. Abartmamak kaydıyla zeytinyağından zarar gelmez.Kaka ptoblemimiz olmasaydı püre olarak veriyordum zaten ama 1 hafta kaka yapmayınca ve kakanın kıvamı sert olunca püre vermekten vazgeçtim çorba veriyorum
benimkide bi ara öyleydi ama diş değildi gece terörüydüdiş problemi.. pazartesü gününden beri, gözlerini hiç açmıyor, uykusunda bi anda bir çığlık.. saniyeler içinde susuyo. bu aralarda uyuyo gözler hala kapalı. doktor dişleri kulaklarına başına vuruyodur dedi. bazen yarım fitil olarak ağrı kesici verebilirsin dedi. bakalım. dün gece hiç yapmadı böyle mesela. ama diğer iki gece çığlık gibi bağırıp uyuyo o aralarda. bi acaip
ya benimde kurbandan ayırdığım kemik ilik suyu var ne kadar verdin sen bi çay bardağı çok olur mu 1 hafta içinBende öyle biliyorum canım. Hem çorba yada sıvı şekilde tüketmek ileride taneli yemesinide zorlaştırıyormuş. ben birkaç kez denedim yüzünü buruşturuyor direkt tane gelince. Demek daha erken dedim artık püresi devam.
Yemek sularıyla beslemeyin diyorlar mesela vitamini kalmıyor diye
Pekmezi ben sordum abartmadan ver dedi 2 günde bir 2 çay kaşığı veriyorum. Şimdilik tatlı sevmiyor pek onuda zor yiyor zaten.
Ben kemikli et haşladım. Onun suyundan az miktar ayırıp havuç patates haşladım çatalla ezip verdim. bayıldı bugün. İnşallah sever etlere geçtiğimizde
benimki uyumuyoki uyansınGeceler uzadı ya uykuyu alıyorlar o yüzden sık uyanıyorlar sanırım canım. Hepsi aynı.
benimkide öyle işte millet büyüdükçe yataktan odadan çıkartır biz bizimki büyüdü odaya almak zorunda kaldıkAmannn hep öylemi gitcek yoksa Allahım bu kızın huyu düzelsin diye bekliyorum o gittikçe deliriyo
canım benimkide öyle banyoya girince altın bulmuş gibi seviniyo bizde haftada 1 e indirdik banyo yapınca keyfi geliyo meleğiminAllah'ım yavrularımızı bizlere bağışlasın
Bebeğim çok fena ağlıyordu, ben de değişiklik olsun diye banyoya götürdüm sustu
Banyodan çıktım ağladı, banyoya götürdüm sustu
Havalar o kadar soğuk ki ne kadar doğalgaz full açık olsa da donuyoruz o nedenle banyo yaptırmıyordum 5 gündür, ev soğuk diye
Yavrum meğersem banyo istiyormuş o kadar mutlu oldu ki banyodan çıkınca mutluluk sarhoşu gibiydi çok şaşırdım
Allah bağışlasın
hayırlı olsun canım inşallahHerkese günaydın kızlar.Beni hatırlar mısınız bilmiyorum ama bende haziran annesiydim.Şimdi de ağustos annesi olucam sanırım.planlı bir gebelik olmamasına rağmen alıştım sanırım.Benim gibi olan ya da düşünen yok mu henüz?
Sağol Can'ım inşallahhayırlı olsun canım inşallah
diş jelide kullanıyorum dışı mor renkte içi mentollü kokuyo şeffaf sarı renk.Aaa ben bunu bilmiyodum bugün bende ağrı kesici deneyim siş jeli kullanıyomusunuz
cnm geceleri hemen hemen hepimizin bebeği terliyo. benm oğlum da ensesi sırtı şıkır şıkır olur. ama gece üst ve özellikle alt değiştirmeler yaşı ilerledikçe yanlış. uykusunu bölüyosun yavrunun ve bu da sonraki, bir sonraki gecelere yansır. çok sık kendi kendine uykusunu bölmeye neden olur. oğlum ilk aylarında gece kaka yapardı. altını kesinlikle değiştirmezdim. annem sakın elleme gecesi gündüze karışır zamanla dedi. kaka da bile açmadım altını, ki üst değiştirme asla yapmadım. Bir kere bile pişik olmadı Allah şükür, hastalıkla tanışmadık, Allah'ım korusun tüm bebekleri) şu anda gece sadece bir kere, maksimum iki kere emmek için kıpırdamaya başlar. ben oğlumun geceleri gözlerini hiç görmem, açmaz çünkü. ona kesinlikle konuşmam. bence üstünü değiştirme cnm. evlerimiz zaten çok sıcak. 21 22 derece odası sürekli. 23ü görünce kombiyi kısıyorum. doktor erkek bebekler sıcağı sevmez demişti. Yani cnm gece uykusunu bölmemek adına üstünü değiştirme altını da açıyosan açma bence. büyüdükçe aklı erdikçe daha sık uyanır annem öyle dedi bana. doğduğu andan beri bu metodu uyguluyorum.Yaa demez mı bi de evin çok sıcak . sıcaktan beben gelişmemis .. neymiş dün gece oturup uyuyamams içerde bebeği bunaltti bunlar sıcaktan die. hey allahım. Ben iyi bakıom kuzuma dedim
terlio gece uyanma sına rağmen ustunü degistrirjm . falan .. Oy Oy .bu yaşlılar herseyi en doğru bilio
çorba içince düzeldiyse içine z.yağ atmayı deneyip püre kıvamında devam et bence bizimde ilk başta büyük sorunumuzdu bu ama z.yağ care oldu
Kıyamam ya ne demek 1 hafta. Canım yarım havuç küçük bir parça kabak küçük parça patates ve 1 çay kaşığı pirinç içine 1 diş sarımsak at. bunu az suda haşla tel süzgeçten geçiriyorum ben. 1 su bardağına yakın oluyor püre. yedirmeden öncede içine 1-2 çay kaşığı zeytinyağı at kakası düzene girer. Abartmamak kaydıyla zeytinyağından zarar gelmez.
Tarifi doktorum verdi benim oğlan bayılıyor bunu yemeye.
Ek gıda işin içindeyse suyunu bol vermeye çalış çorba vs suyun yerini tutmaz sonuçta
Normaldede yiyorsa elma azda olsa hergün yedirmeye çalış en iyi bağırsak düzenleyici odur.
Bir dene istersen iyi olur inşallah miniğin
demir damlası kullanıyormusun oda düzene sokuyor kaka olayını2 aylıktan beri kaka problemimiz vardı 4. Ayda hergün düzenli yapıyodu ara ta kayısı suyu veriyodum 1çay kaşığı 5. Ayda ek gudaya başlayınc yine bozuldu düzen. Zeytin yağı eklediğimde yemeklere hem bemim oğlan yemedi yediği kadarıda fayda sağlamadı daha öncede denedim. Bu aralar iyiyiz armut veriyorum püre halinde ve günkurusu kaynatıp hem püre hemde suyundan veriyorum şimdi az da olsa yoğun kıvamlı da olsa ıkınıp sıkınıp çıjartıyo kendisi
Günde 3damla kadar o da parça parçademir damlası kullanıyormusun oda düzene sokuyor kaka olayını
Ilk oldugu icin yarim cay bardagi kdardi canim ama artik 6aylik olduklari icin kemiksuyu corbalarina koyabiliriz. Benim dktor 2-3 kkere cekilmis kiymayi purelere corbalara ekle demisti ben daha et suyuyla basladimya benimde kurbandan ayırdığım kemik ilik suyu var ne kadar verdin sen bi çay bardağı çok olur mu 1 hafta için
Canim doktora goturuyorsundur tabi ama heer doktor soylemiyor onu. Ablamin kizi zor yapardi senin anlattigin gibi popoda catlak olusmus hala korkuyor ve zor yapiyor 3.bucuk yasinda. O yuzden poosuna her alt degistirmede zeytinyagi sur ki yaptigi zaman catlakolusup canini yakmasin kuzucugun. Duzelir inallah2 aylıktan beri kaka problemimiz vardı 4. Ayda hergün düzenli yapıyodu ara ta kayısı suyu veriyodum 1çay kaşığı 5.q Ayda ek gudaya başlayınc yine bozuldu düzen. Zeytin yağı eklewdiğimde yemeklere hem bemim oğlan yemedi yediği kadarıda fayda sağlamadı daha öncede denedim. Bu aralar iyiyiz armut veriyorum püre halinde ve günkurusu kaynatıp hem püre hemde suyundan veriyorum şimdi az da olsa yoğun kıvamlı da olsa ıkınıp sıkınıp çıjartıyo kendisi
verebiliriz artık. doktorum azar azar eti ezipte yemek içinde verebilirsin dedi.Kızlar kurbanda kemik ayırmıştım suyunu verebilir miyim bebeğime
Canim doktora goturuyorsundur tabi ama heer doktor soylemiyor onu. Ablamin kizi zor yapardi senin anlattigin gibi popoda catlak olusmus hala korkuyor ve zor yapiyor 3.bucuk yasinda. O yuzden poosuna her alt degistirmede zeytinyagi sur ki yaptigi zaman catlakolusup canini yakmasin kuzucugun. Duzelir inallah
Çok haklisi n hep uyanio. bildgn kalkıp oyun istio . Valla üşür die çok sıcak mi tututom ki yavrumu derece de yok evim de ama ben ince gecelik le yatarm onà da atlet ince tulum giydiriomcnm geceleri hemen hemen hepimizin bebeği terliyo. benm oğlum da ensesi sırtı şıkır şıkır olur. ama gece üst ve özellikle alt değiştirmeler yaşı ilerledikçe yanlış. uykusunu bölüyosun yavrunun ve bu da sonraki, bir sonraki gecelere yansır. çok sık kendi kendine uykusunu bölmeye neden olur. oğlum ilk aylarında gece kaka yapardı. altını kesinlikle değiştirmezdim. annem sakın elleme gecesi gündüze karışır zamanla dedi. kaka da bile açmadım altını, ki üst değiştirme asla yapmadım. Bir kere bile pişik olmadı Allah şükür, hastalıkla tanışmadık, Allah'ım korusun tüm bebekleri) şu anda gece sadece bir kere, maksimum iki kere emmek için kıpırdamaya başlar. ben oğlumun geceleri gözlerini hiç görmem, açmaz çünkü. ona kesinlikle konuşmam. bence üstünü değiştirme cnm. evlerimiz zaten çok sıcak. 21 22 derece odası sürekli. 23ü görünce kombiyi kısıyorum. doktor erkek bebekler sıcağı sevmez demişti. Yani cnm gece uykusunu bölmemek adına üstünü değiştirme altını da açıyosan açma bence. büyüdükçe aklı erdikçe daha sık uyanır annem öyle dedi bana. doğduğu andan beri bu metodu uyguluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?