- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.461
Biz de kan ilacına pazar günü başladık. Sadece anne sütüyle beslendiği için başlamak zorundaydım. Et ve yumurta beyazı yiyene kadar demir takviyesi şart. Keçiboynuzu özü mecitefendi ve Saraçoğlu arasındayım, güvenlik çok önemli benim için, kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum. Bu haftasonu sınavlarım var,bitsin bu soğuk sıkım keçiboynuzu olayını araştırıp çözücem inşallah :)Ben kanilacı hi kullanmadım hep pekmez veriyorum ama üzüm pekmezi keçiboynuzu soğuk sıkım hemde organik nerden bulabliriz acaba
Canım ben de senin büyüklerin kafadayım, terliyorsa fazla sıcak demektir. Bu kadar minik bebeğin terlememesi lazım. Ya evin sıcak ya giydirdiklerin. Bir ayar çek sen en iyisiYaa demez mı bi de evin çok sıcak . sıcaktan beben gelişmemis .. neymiş dün gece oturup uyuyamams içerde bebeği bunaltti bunlar sıcaktan die. hey allahım. Ben iyi bakıom kuzuma dedim
terlio gece uyanma sına rağmen ustunü degistrirjm . falan .. Oy Oy .bu yaşlılar herseyi en doğru bilio
Sarımsak bebeklerde iştah açarmış :) ne güzel, ben de çorba miktarının artınca her çorbaya bir diş atacağım inşallahKıyamam ya ne demek 1 hafta. Canım yarım havuç küçük bir parça kabak küçük parça patates ve 1 çay kaşığı pirinç içine 1 diş sarımsak at. bunu az suda haşla tel süzgeçten geçiriyorum ben. 1 su bardağına yakın oluyor püre. yedirmeden öncede içine 1-2 çay kaşığı zeytinyağı at kakası düzene girer. Abartmamak kaydıyla zeytinyağından zarar gelmez.
Tarifi doktorum verdi benim oğlan bayılıyor bunu yemeye.
Ek gıda işin içindeyse suyunu bol vermeye çalış çorba vs suyun yerini tutmaz sonuçta
Normaldede yiyorsa elma azda olsa hergün yedirmeye çalış en iyi bağırsak düzenleyici odur.
Bir dene istersen iyi olur inşallah miniğin
Gece terörü için erken değil mi, anaaaa tırstımbenimkide bi ara öyleydi ama diş değildi gece terörüydü
Maşallah canım, Allah tamamına erdirsin. VallaHerkese günaydın kızlar.Beni hatırlar mısınız bilmiyorum ama bende haziran annesiydim.Şimdi de ağustos annesi olucam sanırım.planlı bir gebelik olmamasına rağmen alıştım sanırım.Benim gibi olan ya da düşünen yok mu henüz?
Ben 18-19 da yatırıyorum, kendim de sevmem sıcağı. Yüzü yanakları buz gibi ama vücudu sıcacık, hiç terlediğini görmedim daha.cnm geceleri hemen hemen hepimizin bebeği terliyo. benm oğlum da ensesi sırtı şıkır şıkır olur. ama gece üst ve özellikle alt değiştirmeler yaşı ilerledikçe yanlış. uykusunu bölüyosun yavrunun ve bu da sonraki, bir sonraki gecelere yansır. çok sık kendi kendine uykusunu bölmeye neden olur. oğlum ilk aylarında gece kaka yapardı. altını kesinlikle değiştirmezdim. annem sakın elleme gecesi gündüze karışır zamanla dedi. kaka da bile açmadım altını, ki üst değiştirme asla yapmadım. Bir kere bile pişik olmadı Allah şükür, hastalıkla tanışmadık, Allah'ım korusun tüm bebekleri) şu anda gece sadece bir kere, maksimum iki kere emmek için kıpırdamaya başlar. ben oğlumun geceleri gözlerini hiç görmem, açmaz çünkü. ona kesinlikle konuşmam. bence üstünü değiştirme cnm. evlerimiz zaten çok sıcak. 21 22 derece odası sürekli. 23ü görünce kombiyi kısıyorum. doktor erkek bebekler sıcağı sevmez demişti. Yani cnm gece uykusunu bölmemek adına üstünü değiştirme altını da açıyosan açma bence. büyüdükçe aklı erdikçe daha sık uyanır annem öyle dedi bana. doğduğu andan beri bu metodu uyguluyorum.
Aslında kabız değiller de katı kakaya alışıyorlar. Benim oğlum da 15 gündür iki günde bir ağlayarak yapıyor. Başına baktım sert değil, ıkınma ve katı kalanın baskısı zorluyor cüceleri. Ah gitti o altın rengi mis kokulu kakalar. Elma sirkesi gibi kokuyorduYok çatlak olsa anlardım ağlar ıkınmaz yapmayı reddeder tabi çatlak olmasın diye krem sürüyorum. Kakası fazla kıvamlı ıkınıyo çıkartamıyor(du) birkaç gündür daha düzenli yapıyor
Evim çok sıcak . tamam artık dikkat edecem. en son az önce yanımda yatarken.atleti yatağın çarşafı falan su dökülmüş gibydi . .Ya bi keresinde usutup burnu falan akmisti kuzumun ondan dikkat ediodum . atletle mi yatırsam acaba. Ama hep üstünü acioCanım ben de senin büyüklerin kafadayım, terliyorsa fazla sıcak demektir. Bu kadar minik bebeğin terlememesi lazım. Ya evin sıcak ya giydirdiklerin. Bir ayar çek sen en iyisi
Hımm ben 3 damla d vit. 5 damla kan veriodum . arttırıyirim o zamnKızlar cumartesi günü doktorumuzda kontrolümüz vardı, pazartesi de aşılarımız. Oğlum iki doktoru da atlayarak salı günü ilk dişini patlattı, bugün de yanındaki galiba patladı. Zavallımın sesi soluğu çıkmadı. Bir de acılarla denk geldi. Meğer D vitamini kemik dokuyu güçlendirdiği için çıkmasını kolaylaştırırmış. Ben günde beş damla veriyorum, aklınızda bulunsun. Kan ilacı da kg başına 1 damla olmalıymış. Taze bilgi :) ama iki gündür çığlık atmayı abarttı, yanından iki saniye ayrılsam ciyak ciyak
Evet ya kakalr değişti. Ekmek veriom dié oluo sanmıştım . ek gıdaya geçişten galiba. Bugün dedim oglusum sen kaka digil b..k yapmışsın ; )Aslında kabız değiller de katı kakaya alışıyorlar. Benim oğlum da 15 gündür iki günde bir ağlayarak yapıyor. Başına baktım sert değil, ıkınma ve katı kalanın baskısı zorluyor cüceleri. Ah gitti o altın rengi mis kokulu kakalar. Elma sirkesi gibi kokuyordu
Sağol Can'ım amin.inşaallah Allah isteyen herkese versinMaşallah canım, Allah tamamına erdirsin. VallaPembeLokum niyetliydi, ona gaz olursunuz şimdi :)
Ah canım bende öyle biliyorum ama bizimki tersine gidiyor. meyveye başlamış olmamıza rağmen artık meyveleri yemiyor varsa yoksa sebze püresi. eee hep aynı verdikten sonrada ek gıdanın ne anlamı kalıyor. bugün pirinç unundan muhallebi yaptım ağzını bir kilitledi açmadı inatçı keçiSarımsak bebeklerde iştah açarmış :) ne güzel, ben de çorba miktarının artınca her çorbaya bir diş atacağım inşallah
Evi çok sıcak tutmamak gerekiyor tabi 23 üzerine çıkmıyor bizim ev inceden giydiriyorum hatta büyükler kızıyor kış geldi hala şu çocuğu 2 kat giydirmeyi öğrenemedin diye ama benimkide terliyor. Doktora sormuştum 3 aylıktı ailede terleyen varsa erken başlar bir sağlık problemi değil dedi. Doğrudur benim eşimde çok terler kafa ve enseden oğlumda aynı vücudu değil ensesi kafası terler hepCanım ben de senin büyüklerin kafadayım, terliyorsa fazla sıcak demektir. Bu kadar minik bebeğin terlememesi lazım. Ya evin sıcak ya giydirdiklerin. Bir ayar çek sen en iyisi
Bizim daha hiç diş yok merakla bekliyorum. Damlaları öğrendiğimiz iyi oldu sagol canımKızlar cumartesi günü doktorumuzda kontrolümüz vardı, pazartesi de aşılarımız. Oğlum iki doktoru da atlayarak salı günü ilk dişini patlattı, bugün de yanındaki galiba patladı. Zavallımın sesi soluğu çıkmadı. Bir de acılarla denk geldi. Meğer D vitamini kemik dokuyu güçlendirdiği için çıkmasını kolaylaştırırmış. Ben günde beş damla veriyorum, aklınızda bulunsun. Kan ilacı da kg başına 1 damla olmalıymış. Taze bilgi :) ama iki gündür çığlık atmayı abarttı, yanından iki saniye ayrılsam ciyak ciyak
Hayırlı uğurlu olsun. Benimde ablamla yaş farkım çok az 15 ay. beraber büyürler daha güzel.Herkese günaydın kızlar.Beni hatırlar mısınız bilmiyorum ama bende haziran annesiydim.Şimdi de ağustos annesi olucam sanırım.planlı bir gebelik olmamasına rağmen alıştım sanırım.Benim gibi olan ya da düşünen yok mu henüz?
Herkese günaydın kızlar.Beni hatırlar mısınız bilmiyorum ama bende haziran annesiydim.Şimdi de ağustos annesi olucam sanırım.planlı bir gebelik olmamasına rağmen alıştım sanırım.Benim gibi olan ya da düşünen yok mu henüz?
Ah canım bende öyle biliyorum ama bizimki tersine gidiyor. meyveye başlamış olmamıza rağmen artık meyveleri yemiyor varsa yoksa sebze püresi. eee hep aynı verdikten sonrada ek gıdanın ne anlamı kalıyor. bugün pirinç unundan muhallebi yaptım ağzını bir kilitledi açmadı inatçı keçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?