2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bizim bugünkü ölçüm 43,5 16 Haziran doğumlu oğlum

Kizlar, nolur bebeklerinize cok dikkat edin iyi koruyun. Malum bizimki hasta, bugun 40 derece atesi gorduk. Cevremde kimle konussam cocugu ya da bebegi hasta ayni sekilde. 3 gundur atesi kontrol altina alamadik, tam gecti derken yeniden basliyor sinirlerim bozuldu artik..

Cigerler ve kan tahlilleri temiz ama gogsu yirtilircasina oksuruyor oglum. Dogdugundan beri ilk kez sabahladik dun gece.. nasil cani yaniyorsa..

Virusmus.. bir haftaya toparlar dedi doktor..

Benim oğlan desteksiz oturduğunda öne doğru yuvarlanıyor :) ama mama sandalyesinde yarım saat oturuyor

Çok geçmiş olsun canım. Üzülmekte haklısın ama geçecek harap etme kendini. Bebekler çok yüksek ateşlere dayanabilir, senin Bebişin de şimdi bu virüsü tanıdı bir daha karşılaşırsa hakkından gelecek o virüsün

Aynı biz hani arada hoşuma da gitmiyor değil yani

Biz 30 mayıs doğumluyuz 1 haftadır desteksiz oturuyoruz oyuncaklarimizla oynayabiliyoruz. Kalça kontrolumuzde yapıldı gelişmemiz baslamiz geçen hafta 3 ay sonra tekrar kontrolumuzde var

Cook geçmiş olsun

çok geçmiş olsun allah şifa versin sütün inşallah şifa olur kuzuya

Sormadım ya, kahvaltıya başlamadık, tombik diye muhallebi de vermiyorum dedi. Sebze çorbası ve tarhana yoğurt çorbaları önerdi. Başlayacağım zaman sana soracağım yine :)
kahvaltı aslında öğün olana kadar bi çk pekmez bi tk labne (labneyi ıhlamurla açıp) verebilrsin. ben bizimkide şişko diye pirinç unu ve patates vermicem

Günaydın Kizlar bebeğinize çorbaları nasıl veriosunz ekmekli mi ekmeksiz iciriyor musunz. Ben ekmekle veriorum kimi zaman ama beyaz ekmek içi vermek istemiom . kendi yaptıgm poğaça ya da tam buğday unu ile ekmek yapiyim diorum. Ne dersiniz

Aslında hiç alıştırmasak en iyisi. Pirinç mercimek erişte falan ekleyebiliriz.

halk ekmek varsa yakınlarnda organik tam buğday al

Benim oğlan biraz obur sanırsam ama kilo çok almıyor normal seviyede gidiyoruz. 4 aylıkken yedikşerimizi tkip etmeye başladı sıpa 5 aylıkken ek gıdaya başladım. Şimdi kahvaltıda önce biberon mamasına 1-2 bebe bisküvisi katıp içiriyorum üstüne 1 tane yumurta sarısı minik paketlerden yarım pk. Labne peynir sulandırılmış pekmez veriyorum bi güzel yiyo maşallah öğlen çorba veriyorum çok karıştırmıyorum sebzeleri ve püre olarak vermiyorum çok zorlanıyo o zaman kaka yaparken akşamüstü meyve püresi veriyorum elma armut havuç suyu. Muz verdim sevmedi biraz zaman geçsin biberon mamasıyla karıştırıp vericem. Yoğurt birkaçkez yedi sonra beyenmedi o da askıda şimdilik. Akşam yatmadan önce muhallebi yapıyorum tok tutsun diye. Onun dışında istedikçe emziriyorum hatta bazen ben emzirmek istediğim için emiyo.

çorba çok önerilmiyo sebzeyi püre olarak vermek daha iyi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…