2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Mrb arkadaşlar ben geçen cuma doktora gittiğimde bebek 6+5 ti cumartesi tekrar gitmek zorunda kaldım aynı doktora 7+1 çıktı böyle bişey yaşayan varmı??

Slm cnm seni Ocak annelerinden tanıyorum bende düşük yaptım haziran ayında şimdi tüp bebekle hamile kaldım 6ci haftanın içindeyim inşallah bisi olmaz aynı olcak diye korkuyorum Allahım bize bağışlasın onları

Mrb arkadaşlar ben geçen cuma doktora gittiğimde bebek 6+5 ti cumartesi tekrar gitmek zorunda kaldım aynı doktora 7+1 çıktı böyle bişey yaşayan varmı??
Ölçümden ölçüme değisıyormus. Kalp atısı varsa hic bir sorun yoktur. Benim çarşamba 7+6 çıktı. Sonraki hafta aynı gün 9+3 doktora dedim 1 haftada 10 günmü büyüdü 3 gün ileri geri oynama payı var dedi.

bende de hiç mide bulantısı olmuyor bu yüzden endişeliyim ama normal mi ki
Daha erken 7. Haftadan sonra artabilir diyorlar genelde. Ama tabi suda var benim mide bulantım gece oluyor yatağa girer girmez ve yatağa aç girersem oluyor. Doktora sordum normal mi diye şanslı say kendini daha ne istiyorsun dedi

Sağol arkadaşım aydınlattı beni normale göre biraz geride zaten o yüzden tedirginim

Selam kizlar bende haziran anelerindenim 6+2 gunluk hamileyim cuma gunu kalp atislarini duymaya gidcem insallah benimde mide bulantim pek yok insallah normaldir 8 ay once 7+5 gunluk gebeliyim kalp atisi olmadigi icin sonlandirildi cok korkuyorum

gunaydin kizlar.. sabah sabah uzucu seyler okudum cok uzuldum allah sabir versin allah kimsenin kucagini bos birakmasin.. dilerim bebegi tutunsmayan arkadaslar en yakin zamanda kucagina alir ins..
melos bebek gittimi simdi .dr gelişmemiş diğer haftaya gore dedi.aldirman lazim dedi.Çarş diyarbakıra gitcez..rabbim en iyisini bilir. :/

Ayy benimde bulantım yok tek değişmişşm şükürler olsun insan korkuya kapılıyo mide bulantım yok bir terslikmi var diye
az daha bekleyin kızlar sonra şikayet ediceksiniz ha umarım mide bulantısı ve kusma yaşamazsınız.
bu arada benim bulantı ve kusmalarım 8.haftada başladı.

Aaaa hatırladım ismi görünce. İnşallah hepimiz için devamı olumlu olur gebeliklerimizin. Dikkat et, kendini sakın yorma. Allah tamamına erdirsin cümlemizin gebeliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…