2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sağol canım inşallah yine hamile kalabilirim Rabbim sizlere yaşatmasın bunu. Allah'im mucizelerinizi korusun inşallah amin
Canım Allah sabır versin çok üzüldüm Rabbim tekrarını yaşatmasın. inşallah en kısa zamanda tekrar aramıza sağlıklı bir hamilelik ile katılırsın.

yasmin çok üzüldüm, Rabbim sabır versin, en kısa zamanda evladını sana kavuştursun inşallah.
özlem seninde güzel haberlerini bekliyoruz, inşallah herşey yolundadır.
Allaha emanet edelim tüm yavruları

Canım inşallah inşallah bende de öyle olur ve sağlıklı bir hamilelik geçiririm bu sefer Allah razı olsun canım

Canım Allah sabır versin çok üzüldüm Rabbim tekrarını yaşatmasın. inşallah en kısa zamanda tekrar aramıza sağlıklı bir hamilelik ile katılırsın.
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı. Allahım hepinizin bebeklerini korusun. Bende inşallah yine hamile kalabilirim

Canım Allah razı olsun Rabbim sizlerin hamilelik lerini tamamına erdirsin inşallah mucizem gitti benim inşallah yine hamile kalabilirim inşallah

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı. Allahım hepinizin bebeklerini korusun. Bende inşallah yine hamile kalabilirim
Yasmininm kanaman kesikdi mi canım üzülme demiycem tabi ki ama sağlıksız gebelikler son bulurmuş öyle düşün tevekkül et

Doktora ne saman gideceksin

Düşük yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum.

Kızlar benim şimdi dikkat etmem gereken
Şeyler var mı.

Başıma ilk defa gelince bilemedim.
Yememe içmeme duş alabilirmiyim
Yada kullanmam gereken ilaç var mı

Bide doktora gidince doktora neler sorayım.
Kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen

Yasmininm kanaman kesikdi mi canım üzülme demiycem tabi ki ama sağlıksız gebelikler son bulurmuş öyle düşün tevekkül et

Doktora ne saman gideceksin
Yok kesilmedi canım akşam çoktu şimdi adet gibi geliyo. Ne zaman kesilir acaba. Doktor randevum 4 te canım

Yok kesilmedi canım akşam çoktu şimdi adet gibi geliyo. Ne zaman kesilir acaba. Doktor randevum 4 te canım
Normal bir adet kadar sürer heralde tam bilmiyorum ama canım allahım hayırlısınınversin hepimizin duaları gönülleri seninle ..
Kürtaja gerek kalmazsa çok korunmazsın heralde.

Canim dusuk bizm icin tramva ama doktorlar icin cok normal sagliksiz nesil olmasn diye doganin kanunu diye geciyo hatta kitaplarda ama yasayan bilir duusk baslynca o parcayi atana kadar zorlanirsin kanama gelir ertesi gunu adet seklini alir ve adetin 1.gunu sayilir erken gebelik kayiplarinda 3ay derler korunmaya ama bu birazda piskolijiyle alakali zaten ilk duyunca cok geliyo 3ay hemen geciyo ama ertesi ay hamile kalip saglikli dogumlarda oluyo yeme icme ayni hayatina devam ediceksin ozel bisey yok ayakta dus alicaksin ama kanamamn kesilince al bence iliski yasak kanama varken ilac agri kesici icebliyosun antibiotikte veriyo bazi doktorlar geri kalani sabir isi allahm tez vakitte evlat nasip etsin cnm sana

günaydın herkese yasmin çok üzüldüm Allah sabır versin benim de ilk bebeğim kürtajla sonlanmıştı ama düşükler kürtaja göre daha iyi hemen hamile kalma ihtimalin olabilir benim arkadaşım da senin gibi düşük yapmıştı bir ay sonra tekrar hamile kaldı ve bebeğini kucağına aldı Allah tan gelene sabretmekten başka çare yok vardır bunda da bir hayır sen şimdi kendine iyi bak doktoruna görün kendini üşütmemeye çalış bir de ilaç verecektir büyük ihtimal bence bir ay sonra hamilelik çalışmalarına tekrar başlayabilirsin.

İnşallah canım inşallah hamile kalırım bu budefa sağlıklı olur inşallah

canım geçtigimiz nisan ayında bende düşük yaptım ilk gebeligimdi benle 4 gün kaldı sadece gidince çok agladım çok zamanda geçmez diordum bak ekim ayıda btti aklına getirme dicem ama inan ben şuan hamileligim devam etseydi 6,5 aylık olacaktım diye her zaman hesap yapıyorum zamana bırakmak en güzeli canım allah hayırlı zamanda saglıklı bebekler nasip etsin inan düşük yapanın halinden düşük yapan anlar seni çok iyi anlıyorum allah sabrını versin inşallah...ayrıca düşük sebebini mutlaka araştır derim ben....

Kizlar bana yardim edin 6+1 de vebek gozukmuyo doktor haftaya gozukmesi lazim dedi yolk sac var ama ben cok korktum bole olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…