- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.781
Canım çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun sağol. Amin inşallah mucizem yine gelirCanim dusuk bizm icin tramva ama doktorlar icin cok normal sagliksiz nesil olmasn diye doganin kanunu diye geciyo hatta kitaplarda ama yasayan bilir duusk baslynca o parcayi atana kadar zorlanirsin kanama gelir ertesi gunu adet seklini alir ve adetin 1.gunu sayilir erken gebelik kayiplarinda 3ay derler korunmaya ama bu birazda piskolijiyle alakali zaten ilk duyunca cok geliyo 3ay hemen geciyo ama ertesi ay hamile kalip saglikli dogumlarda oluyo yeme icme ayni hayatina devam ediceksin ozel bisey yok ayakta dus alicaksin ama kanamamn kesilince al bence iliski yasak kanama varken ilac agri kesici icebliyosun antibiotikte veriyo bazi doktorlar geri kalani sabir isi allahm tez vakitte evlat nasip etsin cnm sana
bakalımilerleyen zamanda olacak mı insan ister istemez endişe duyuyor daNormal galiba doktora sormuştum dua et olmasın demişti
Canım çok teşekkür ederim İnşallah inşallah yine hamile kalabilirim sağlıklı bir şekildegünaydın herkese yasmin çok üzüldüm Allah sabır versin benim de ilk bebeğim kürtajla sonlanmıştı ama düşükler kürtaja göre daha iyi hemen hamile kalma ihtimalin olabilir benim arkadaşım da senin gibi düşük yapmıştı bir ay sonra tekrar hamile kaldı ve bebeğini kucağına aldı Allah tan gelene sabretmekten başka çare yok vardır bunda da bir hayır sen şimdi kendine iyi bak doktoruna görün kendini üşütmemeye çalış bir de ilaç verecektir büyük ihtimal bence bir ay sonra hamilelik çalışmalarına tekrar başlayabilirsin.
Canım çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı çok zormuş Rabbim sabır versin inşallah yine hamile kalabilirimcanım geçtigimiz nisan ayında bende düşük yaptım ilk gebeligimdi benle 4 gün kaldı sadece gidince çok agladım çok zamanda geçmez diordum bak ekim ayıda btti aklına getirme dicem ama inan ben şuan hamileligim devam etseydi 6,5 aylık olacaktım diye her zaman hesap yapıyorum zamana bırakmak en güzeli canım allah hayırlı zamanda saglıklı bebekler nasip etsin inan düşük yapanın halinden düşük yapan anlar seni çok iyi anlıyorum allah sabrını versin inşallah...ayrıca düşük sebebini mutlaka araştır derim ben....
amin canım inşallah benim de haftaya salı kontrolüm var heyecanla bekliyorum keseyi salı günü gördüm çok küçüktü önümüzdeki salı da inşallah bebeği görebilirim yaS sever89 G Gorkemsaglam aynı hamilelik günlerindeyiz kızlar ve benimde bulantım falanda yok idrara falan da sık çıkmıyorum inşallah hepimiz için hayrlsi olsun 5+5 im ben
üzülme Allah ın izni ile kalabilirsin bak ben 6 ay önce kürtaj oldum şu an gene hamileyim Allah hayırlı olanı nasip etsin bizlere insallahCanım çok teşekkür ederim İnşallah inşallah yine hamile kalabilirim sağlıklı bir şekilde
Ne kadar süre ayakta duş almam Lazım canımCanım ayakta duş alıcaksın, yeme içmeyle ilgili birşey yok.. Çok ağrın olursa ağrı kesici içebiliyorsun. Benim kanamam 10 gün sürmüştü, ilişki yasaktı. İşe gittim fakat evde oldukça bol bol dinlendim.
1 ay kadar dikkat etmen gerekiyor, mikrop kapmamak için.. çamaşırlarını da yüksek derecede yıkamaya çalış, dikkat et bugünlerde kendineNe kadar süre ayakta duş almam Lazım canım
Canım çok teşekkür ederim doğru diyosun vardır bundada bir hayır. Daha kötüsünü yaşamaktan Rabbim e sığınırımyasemin geçmiş olsun üzülme sakın saglıksız bebekler düşüyor yada kalbi duruyor kürtaj olmak zorunda kalabilirdin. Yada bebekte anamoli olması durumunda aldırıp aldırmamak için seçenek sunuyorlar bunları yaşamaktansa düşük olması sevindirici bir nebze. Allah büyük tekrar hamile kalırsın saglıkla kucagına alırsın inşallah
Gitcem canım haberdar ederim sizleri dua edin kürtaj lık bişey kalmamış olsun korunma çok vermesinSelam yasmin. Gittin mi doktora. Tum gece aklimdan cikmadin
Canım benim lavin cim. Çok üzgünüm çok bekledim çok istedim mucizemi çabuk kaybettim :-(ya se min şimdi öğrendim bebeğini kaybettiğini. İçinin nasıl yandığını en iyi ben anlarım. Ama sakın umutsuz olma. Ben de düşük yaptıktan sonra bu topiği bulmuştum. Rabbimin izniyle tekrar hamile kaldım. Ocak annesi olamadım ama mayıs annesi olmak inşallah nasip olur. Acın hafifledikçe yeniden ümitlerin yeşerecek inşallah.
Dualarım seninle.
amin canım inşallah benim de haftaya salı kontrolüm var heyecanla bekliyorum keseyi salı günü gördüm çok küçüktü önümüzdeki salı da inşallah bebeği görebilirim ya
Amin inşallah canım İnşallah sağlıklı hamilelik yaşarım yaşarızüzülme Allah ın izni ile kalabilirsin bak ben 6 ay önce kürtaj oldum şu an gene hamileyim Allah hayırlı olanı nasip etsin bizlere insallah
aynen canım inşallah daha önceki bebeğim 6 haftalık gelişti kalbinin atışını bile duyamadım hiç inşallah bu sefer duyarım ve duyarız...Bende haftaya salı gitcem hadi inşallah güzel haberlerle geliriz
az daha bekleyin kızlar sonra şikayet ediceksiniz ha umarım mide bulantısı ve kusma yaşamazsınız.
bu arada benim bulantı ve kusmalarım 8.haftada başladı.
amin canım haberdar et bizi durumundan umarım kürtaja falan gerek kalmamıştırAmin inşallah canım İnşallah sağlıklı hamilelik yaşarım yaşarız
Canim senin eve cikinca lekelenmen nasildi..dün bi ara kahverengiydi..bi ara pembemsi acik kirmizi bi ara sadece akinti..sabahta pembe akinti vardi simdi sümüksü kahveli acık pembeli falan..hergun 3 lt su iciyorum..ilaclara devam..Daha erken7. Haftadan sonra artabilir diyorlar genelde. Ama tabi suda var benim mide bulantım gece oluyor yatağa girer girmez ve yatağa aç girersem oluyor. Doktora sordum normal mi diye şanslı say kendini daha ne istiyorsun dedi
aynen canım inşallah daha önceki bebeğim 6 haftalık gelişti kalbinin atışını bile duyamadım hiç inşallah bu sefer duyarım ve duyarız...
Aynı benim gibi oldun cnm kendilinden adet gibi gitti doktor korunmaya gerek yok dedi bende öyle yaptım ama zor gerçekten bide benim hemen herkes duymuştu hamile oldumu sonradan düştü demek daha bi zordu busefer akıllandım inşallah hemen kalırsın inan dualarımda sın cnm Rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin içinde bizede kucamiza almaya nasip etsin inşallah. .Gitcem canım haberdar ederim sizleri dua edin kürtaj lık bişey kalmamış olsun korunma çok vermesin
Ama öyle bir şey ki insan telaş yapıyor[/Q
evet ister istemez belirti falan olmayınca korkuyoruz endişeleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?