2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun sağol. Amin inşallah mucizem yine gelir

Canım çok teşekkür ederim İnşallah inşallah yine hamile kalabilirim sağlıklı bir şekilde

Canım çok teşekkür ederim Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı çok zormuş Rabbim sabır versin inşallah yine hamile kalabilirim

S sever89 G Gorkemsaglam aynı hamilelik günlerindeyiz kızlar ve benimde bulantım falanda yok idrara falan da sık çıkmıyorum inşallah hepimiz için hayrlsi olsun 5+5 im ben
amin canım inşallah benim de haftaya salı kontrolüm var heyecanla bekliyorum keseyi salı günü gördüm çok küçüktü önümüzdeki salı da inşallah bebeği görebilirim ya

Ne kadar süre ayakta duş almam Lazım canım

Canım çok teşekkür ederim doğru diyosun vardır bundada bir hayır. Daha kötüsünü yaşamaktan Rabbim e sığınırım

Canım benim lavin cim. Çok üzgünüm çok bekledim çok istedim mucizemi çabuk kaybettim :-(

Daha erken 7. Haftadan sonra artabilir diyorlar genelde. Ama tabi suda var benim mide bulantım gece oluyor yatağa girer girmez ve yatağa aç girersem oluyor. Doktora sordum normal mi diye şanslı say kendini daha ne istiyorsun dedi
Canim senin eve cikinca lekelenmen nasildi..dün bi ara kahverengiydi..bi ara pembemsi acik kirmizi bi ara sadece akinti..sabahta pembe akinti vardi simdi sümüksü kahveli acık pembeli falan..hergun 3 lt su iciyorum..ilaclara devam..

Gitcem canım haberdar ederim sizleri dua edin kürtaj lık bişey kalmamış olsun korunma çok vermesin
Aynı benim gibi oldun cnm kendilinden adet gibi gitti doktor korunmaya gerek yok dedi bende öyle yaptım ama zor gerçekten bide benim hemen herkes duymuştu hamile oldumu sonradan düştü demek daha bi zordu busefer akıllandım inşallah hemen kalırsın inan dualarımda sın cnm Rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin içinde bizede kucamiza almaya nasip etsin inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…