2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar bana yardim edin 6+1 de vebek gozukmuyo doktor haftaya gozukmesi lazim dedi yolk sac var ama ben cok korktum bole olan var mi
Üstten baktıysa gözükmemiş olabilir daha erken. Alttan baksaydı görünürdü. Yolk sac da oluşmuş iyi gidiyor bu durumda haftaya görürsün inşallah.

Canım ayakta duş alıcaksın, yeme içmeyle ilgili birşey yok.. Çok ağrın olursa ağrı kesici içebiliyorsun. Benim kanamam 10 gün sürmüştü, ilişki yasaktı. İşe gittim fakat evde oldukça bol bol dinlendim.

Bnde kan pihtilasmasi var ama igne kullanmıyorum cnm doktor gerek yok dedi ecopirin verdi belki de çok ileri derecede olmadığı için bilmiyorum ama sen sıkıntı etme kendine rahat ol bnde 8. Hafta içindeyim allaha şükür bi sıkıntım yok herseyin hayırlısı sadece dua et

kızlar benim sol kasığımda batmalar ani ağrılar oluyordu, doktor bebekten değil o kistten dolayı ağrın oluyor dedi, bebek tam ortada duruyor kist de solunda .. ama 3 gündür batma ağrı mide bulantısı falan yok, korkmaya başladım..

yasemin geçmiş olsun üzülme sakın saglıksız bebekler düşüyor yada kalbi duruyor kürtaj olmak zorunda kalabilirdin. Yada bebekte anamoli olması durumunda aldırıp aldırmamak için seçenek sunuyorlar bunları yaşamaktansa düşük olması sevindirici bir nebze. Allah büyük tekrar hamile kalırsın saglıkla kucagına alırsın inşallah

Üstten baktıysa gözükmemiş olabilir daha erken. Alttan baksaydı görünürdü. Yolk sac da oluşmuş iyi gidiyor bu durumda haftaya görürsün inşallah.

arkadaşım benim gibi adet periyodun uzunsa geç döllenme olmuştur bu durumda bi hafta geriden geliyo gelişimi.

Endişelenme benimde tıpkı öyleydi 1 hafta sonra görürsün.
tesekkur ederim moralim cok bozuldu insallah haftaya gorurum melegimi

yok korkma bendede durum ayni bi kac gun bulantidan bise yiyemiyorum bazen cok guzel yiyorum arada agrilar oluyo sonra birden kesiliyo.. doktor cok normal dedi

Selam millet tekrardan.. Sancı girdi az önce kramp gibi az öne eğildiğimde .. Sonra daha az bir ili defa daha oldu tsh için kan vermeye özel hastaneye gittim. Tıklım tıklım sinirlendim merdiven çıktım. Pazartesi nasıl gicem işe şimdi ağrım var kasıklarım kenadında ki kemikler karnımda hafif sancılar belimde ağrı akıntımda oluyordu beyaz su gibi endişelendim var mı bebim gibi olan dr gidicem kötü bi şey söylüycek diye korkuyorum ya.
Geceleri uyuyamıyorum dün kaç sefer döndüm durdum adeta ağlayarak uyanıyor gibi oluyorum psikolojim bozuldu galiba evdede çok sıkılıyorum.

@yasmin5846 şimdi öğrendim bebeğini kaybettiğini. İçinin nasıl yandığını en iyi ben anlarım. Ama sakın umutsuz olma. Ben de düşük yaptıktan sonra bu topiği bulmuştum. Rabbimin izniyle tekrar hamile kaldım. Ocak annesi olamadım ama mayıs annesi olmak inşallah nasip olur. Acın hafifledikçe yeniden ümitlerin yeşerecek inşallah.

Dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…