2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
az daha bekleyin kızlar sonra şikayet ediceksiniz ha umarım mide bulantısı ve kusma yaşamazsınız.
bu arada benim bulantı ve kusmalarım 8.haftada başladı.
8.haftadayım hiç şikayetim yok benim salı günü kontrol var inşallah ters birşey yoktur

8.haftadayım hiç şikayetim yok benim salı günü kontrol var inşallah ters birşey yoktur
canım illa belirti olucak diye birşey yok bunlara takılmayın lütfen gereksiz yere stres yapıyorsunuz kanama olmadığı sürece herşey yolundadır merak etmeyin.
belirti kişiden kişiye göre değişebiir benimde mesela tuvalete sık çıkma durumum hiç olmadı şimdiye kadar günde 2 kez filan yapıyorum çişimi
kendinizive bebeği strese sokmaktan başka bişeye yaramıyor.

Ben devlet hastanesinde başladım takipte testleri yaptırması kolay olur diye ama gel gör ki burda arkadaşlar kese boyuna kadar söylüyorlar benim gittigim doktor bakıyor ultrasomdan hiç birşey söylemiyor bende merak ediyorum ilk gebeliğim

kese boyundan bilmem mm cm falan filan bunlara takilma benimde ilk gebeligim nasil kafaya takiyorum ama ögrendimki gercekten herkes icin farkli.. benden sonra olsnlar kese vs görmustu ben dah kese görmemistim.. kalp atisi icin gidince dr ustten kese bile görmedi.. 9 haftaya girecem hala ustten bisey görunmuyo ama alttan bakinca sukurler olsun saglikli pit pit kalbi atan minik bi bebek var :) bi gun mide bulantisi yasiyorum ertesi gun sanki hic yasanmamos gibiyim.. kese boyutuna veya bulantiya falan takma keyfini cikarmaya calis zor olsada :) bende batmalar cok yogundu her wcye gidince korkuyla sanki allh korusun kan görecem her seferinde..

benimde doktorum söylemiyor o kadar ıncığını cıncığını doktorla alakalı sanırım bu durum.benimde ilk gebeliğim sanırım benim yapımdan kaynaklı rahatım ben öyle niye belirtim yok diye endişe duymuyorum çünkü biliyorum ne kadar kafaya takarsan o kadar sıkıntı yaşıyorsun.çok samimi söylüyorum hala hamile olduğumu unutabiliyorum aklımdan çıkabiliyor.

gofredo cnm ben bir düşük yaptım haziranda ve belirtim de hiç yoktu ozmanda böyle yazıyordum Ocak annelerine ve kiziyordu herkez daha ne istiyon falan filan diye ama bunu düşük yapmayan bilemez ister istemz belirti arıyor insan şimdide aynı olcak diye korkuyorum
Ve çok da tedavi oldum çocuk sahibi olmak için ondan zor yani

Kizlar bende belirtilere takiodum onceki dusuklerimden dolayi ama kanama gormedgimz surece korkmayalm ben kasgm agrio die dun bile gttim acile bebisi gordm ama artk rahatim oyuzden 3ay doluncaya kadar dayanicaz sonra hepimiz daha rahat edicez inaniyorum benimde belirtiler gunden gune azaliyo artiyo takilmiycaz artk:)

belkide..
yine de birbiriyle bağlantılı olabiliceğini düşünüyorum sen belirti ararken stres oluyorsun bu stres bebeği etkiliyor sakatlığa ya da sağlıksızlığa bağlı ya da strese bağlı düşük olabilir.
benim bi tanıdığım hiçbir şekilde belirti hissetmeden 9 ayını geçirdi saçı çıkarken tüm hamileler mide sıkıntısı yaşar o son güne kadar güle oynaya işe gitti diğer arkadaşım 5 ay boyunca klozetin kenarında yaşadı çekmediği çile kalmadı 8. ayında bebeğini kaybetti yani buna yapılabilecek bişey yok herkesin bünyesi farklı biz şimdi belirti yaşıyoruz garantimiz var mı?
o yüzden relax olun kızlar.moral bozmak,stres noooo!!!

sukur 3 ayi doldurmamizada cokcok kalmadi.. :)

İnşallah cnm.keseyi gördüm sıra kalp atışları nda haftaya inşallah

Doktor hiç birşey söylemiyor ki ama şu var 5. Haftada üstten kese göründü çekti fotografı verdi elime tahlilleri yaptır kanama olmadıkça sorun yok dedi. Saşı günü 3. Gidişim olacak eşim de bende özele gidelim artık diyoruz

Hayırlı olsun inşallah sorunsuz kavuşuruz salı dan sonra belli olur herhalde 8.haftadayım kese ne durumda gelişmişmi kalp atışı var mı ögrenirim

Katiliyorum sana arkadasim kaybedince insan malesef rahat olamiyo benim ilk kaybimda kanamada olmadi simdi dusunmek istemesemde kafama takiliyo neden bulantim yok neden oyle neden boyle yinemi kaybedicem hep korku Allah saglikla kavustursun bebislerimize insallah

Canim senin eve cikinca lekelenmen nasildi..dün bi ara kahverengiydi..bi ara pembemsi acik kirmizi bi ara sadece akinti..sabahta pembe akinti vardi simdi sümüksü kahveli acık pembeli falan..hergun 3 lt su iciyorum..ilaclara devam..
Benim akintim 3 gün kadar dediğin gibi sürdü sonra tamamen kesildi. 1 hafta sonrada kanama alani kapanmistı çok sükür.

Amin inşallah canım İnşallah sağlıklı hamilelik yaşarım yaşarız
Seni cok iyi anliyorum. Ilk hamileligin mi bilmiyorum ama ilklerin acisi cok fena oluyor. Ben uc düşük yasadim. Ilkini 7. Haftada. Ikincisini 11. Haftada ve sonuncusunu yani kizimi 23.09.2013 de 20 haftalik kaybettim. Tam da riskler bitti derken. Nasil yikildim nasil nefes alamaz duruma geldim anlatamam. Hayata dair hicbir umudum hayalim yokken bebegimi kaybettikten 40 gun sonra gelen ilk adetimle hamile kalmisim. Doktorlar ona da umutsuz vaka gibi yaklasiyorlardi. Sonucta 20 haftalik bebek kaybetmistim. Ve onlar en az 6 ay beklemem gerektigini dusunuyordu. Ben zaten tutmaz diye tedbir almamistim.
Kan pihtilasmasi sorunum var. Igne ve aspirin kullaniyorum. Ayrica 14. Haftanin sonunda rahim agzimi diktiler ve tum hamilelik boyunca 4 ay hastanede yattim. 3.5 ay evde sadece wc ye gitmek icin ayaga kalktim. Onun disinda he sirt ustu uzandim. 34. Haftada mecbur oglumu erken aldilar. Simdi 15. Aylik. Anlayacagin bazilarimiz icin cok zor geciyor hamilelikler ve cok fazla aciyla sinaniyoruz. Sana soyleyebilecegim tek sey umarim kaybetmemissindir bebegini. Ama ola ki kaybetmissen de takma kafana hamile kalamazsin. Psikoljik olarak sartlandirma lutfen kendini. Her seyi oluruna birak. Ben hemen hamile kalabilenlerden degildim ama hic ummadigim.ve dusunmedigim bir zamanda baktim hamileyim yine. Umudunu kaybetme. Bir de bakiyorsun ikizlere hamilesin. Hayat hep sürprizlerle dolu. Hamile kalabiliyorsun ona bak. Mutlaka tutacak bir ay erken ya da gec. Sevgiyle kal. Cok uzun oldu ozur dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…