- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 53
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #7.341
gunaydin anneler nasilsiniz? ben yine kurulu saat gibi sabah cok rken uyandim. cok isim var bugun emlakci öglen gelecek. evalt ust heryer karton bant kartonlanacak seyler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydıınn bende bu aralar erkenden uyanıyorum aslında uykum var uyusam iyi olcak sonra başım tutuyo. Kolay gelsin sana çok yorma ama kendinigunaydin anneler nasilsiniz? ben yine kurulu saat gibi sabah cok rken uyandim. cok isim var bugun emlakci öglen gelecek. evalt ust heryer karton bant kartonlanacak seyler
Hayırlı olsun canım Allah hep güzel haberler aldırsın hepimize inşallah.Muayeneden çıktım. Elhamdülillah kalp atışı göründü. Sonraki kontrol 1 ay sonra.
Amiiiin inşallah. Ellerini ayaklarını gördüğümüz, cinsiyetini öğrendiğimiz, kucağımızaaldığımız günler de gelsin inşallah :)Hayırlı olsun canım Allah hep güzel haberler aldırsın hepimize inşallah.
Maşallah size.. Ben de duyduktan sonra 3 hafta sonra gel dedi. 1 ay ya da 3 hafta nasıl geçecek bilmiom. Beklemek zor. Evhamli hallerim beni deli edioMuayeneden çıktım. Elhamdülillah kalp atışı göründü. Sonraki kontrol 1 ay sonra.
Hepsi sırayla gelicek inşallah canım. Haftaya cumartesi randevum var 11+1 olucam 1 günde önden gidiyor acaba cinsiyet tahmininde bulunurmu merakındayım. Benim doktorun erken söylediğini biliyorum. Söylerse direk kendimi bebe mağazalarına atıcam onu bile düşündüm :)Amiiiin inşallah. Ellerini ayaklarını gördüğümüz, cinsiyetini öğrendiğimiz, kucağımızaaldığımız günler de gelsin inşallah :)
Aynen :) doktordan çıkar çıkmaz bir ay nasıl geçecek dedim eşime :) bu evham doğana kadar devam edecek :) hatta ondan sonra da. Anne olmak bu herhalde :)Maşallah size.. Ben de duyduktan sonra 3 hafta sonra gel dedi. 1 ay ya da 3 hafta nasıl geçecek bilmiom. Beklemek zor. Evhamli hallerim beni deli edio
benim de bir ay sonra seninki kadar filan oluyor sanırım. Tabi gelişim geri mi ileri mi bilmiyorum ama cinsiyet belli olsa sürpriz :):)Hepsi sırayla gelicek inşallah canım. Haftaya cumartesi randevum var 11+1 olucam 1 günde önden gidiyor acaba cinsiyet tahmininde bulunurmu merakındayım. Benim doktorun erken söylediğini biliyorum. Söylerse direk kendimi bebe mağazalarına atıcam onu bile düşündüm :)
Hepimiz öyleyiz. Ben dayanamayip arada baska bir doktora gittim bir kere. 3 hafta sonra gel demisti kendi doktorumda. Sali günü gideceğim ama 3 hafta gecmek bilmedi.Maşallah size.. Ben de duyduktan sonra 3 hafta sonra gel dedi. 1 ay ya da 3 hafta nasıl geçecek bilmiom. Beklemek zor. Evhamli hallerim beni deli edio
Günaydınnn. Bol bol dinlendiğimiz bir haftasonu olsunGünaydın kizlar. Guzel haftasonlari dilerim :)
Allah yardımcın olsun. Ama simdi taşınınca sonrasında rahat edeceksin insaallah. Benimde ağustosta tasınma planım vardı ama galiba kalacakgunaydin anneler nasilsiniz? ben yine kurulu saat gibi sabah cok rken uyandim. cok isim var bugun emlakci öglen gelecek. evalt ust heryer karton bant kartonlanacak seyler
Gozun aydin kac haftalikken duydunuzMuayeneden çıktım. Elhamdülillah kalp atışı göründü. Sonraki kontrol 1 ay sonra.
Benimde randevum sali günü ama hic ümidim yok cinsiyet konusunda. 10+6 da gitmis olacağım. 3 gunde ileri çıkmıstı ama belki simdi esitlenmistir. Öģrenirsek çok şahane olur amaHepsi sırayla gelicek inşallah canım. Haftaya cumartesi randevum var 11+1 olucam 1 günde önden gidiyor acaba cinsiyet tahmininde bulunurmu merakındayım. Benim doktorun erken söylediğini biliyorum. Söylerse direk kendimi bebe mağazalarına atıcam onu bile düşündüm :)
Ay taşınmak çok zordur bilirim hele ki gebeyken.. allah yardımcın olsun..gunaydin anneler nasilsiniz? ben yine kurulu saat gibi sabah cok rken uyandim. cok isim var bugun emlakci öglen gelecek. evalt ust heryer karton bant kartonlanacak seyler
saol canim simdi agirlasmadan aradan cikmasi guzel. bebekle daha zor olurdu bebek icinde daha guzel olacak insallah yeni evimizAllah yardımcın olsun. Ama simdi taşınınca sonrasında rahat edeceksin insaallah. Benimde ağustosta tasınma planım vardı ama galiba kalacakbebek varken zor gibi.
saol cnm firsat bu firsat ya simdi yada kalacakti..Ay taşınmak çok zordur bilirim hele ki gebeyken.. allah yardımcın olsun..
Benimde randevum sali günü ama hic ümidim yok cinsiyet konusunda. 10+6 da gitmis olacağım. 3 gunde ileri çıkmıstı ama belki simdi esitlenmistir. Öģrenirsek çok şahane olur ama![]()
Kendi evinize mi taşınıyorsunuz.. bizim de ev sahibimiz evi satacağını söyledi.. haziranda çıkmamız lazim sözleşme bitiyor.. İnşallah satılmaz.. kiradan kiraya taşınmak istemiyorum.. gerçi su an ev alma şansımız yok gibi ama bir umutsaol cnm firsat bu firsat ya simdi yada kalacakti..