- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #7.381
İnşallah duyarim inşallah Rabbim o duyguyu yaşatır bana ve daha duymayanlaraCanım sata göre 7. Hafta oluyor. Duyarsınız canım Allahın izniyle. Ama olmazsa da üzülme 9. Haftada da duyanlar oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah duyarim inşallah Rabbim o duyguyu yaşatır bana ve daha duymayanlaraCanım sata göre 7. Hafta oluyor. Duyarsınız canım Allahın izniyle. Ama olmazsa da üzülme 9. Haftada da duyanlar oluyor.
Öyledir muhtemelen. Oynuyor bide sürekli benim önceleri heo geri cıkarken simdide ileride çıkıyor.Benim de randevum salı günü.. 10+3 oluyorum.. ama benimki ultrasonda daha gec çıkıyor.. yumurtlama günüm adetinin 18. Günü sanırım..
İcin rahat etmiyorsa git. Ama suda bir gerçek bende gittim 4 5 gün sonra yine meraklanmaya başladım sanirım hareket edene kadar sürecek bu durum.Ben de dusunmuo değilim. Yakınlardaki bi yer var haftaya oraya mı gitsem.
Çıkmaz insallahhhh gümbür gümbür duyarsın sesini bebişinin inşallahInsallah cnm saglıkla bi gelsinler.
Cinsiyet icn erken daha 7 haftalık bebiş.
Pazartesi kontrolum var kal atışı için bakalım inşallah bir sorun çıkmaz .
Eveett süper olur nasip artık bu sefer öğrenmezsek bi dahakine öğreniriz. Sağlıklı olsunlarda yeter ki kızda olsa erkekte olsa evlat hiç farketmezBenimde randevum sali günü ama hic ümidim yok cinsiyet konusunda. 10+6 da gitmis olacağım. 3 gunde ileri çıkmıstı ama belki simdi esitlenmistir. Öģrenirsek çok şahane olur ama![]()
İlk haftalarda bende çok aceleciydim ama bir süre sonra daha rahat oluyorsun göbişte şişmeye başladıkça zaman daha çabuk geçiyor. O günlerde gelir inşallah sırayla öğreniriz :)benim de bir ay sonra seninki kadar filan oluyor sanırım. Tabi gelişim geri mi ileri mi bilmiyorum ama cinsiyet belli olsa sürpriz :):)çok aceleciyim :):):)
İnşallah canım. 8 haftalıkken minicik kollarını bacaklarını görmüştük kafayı oynatmıştı :) bu sefer neler yapıcak tostiriğim çoook merak ediyorummAmiiiin inşallah. Ellerini ayaklarını gördüğümüz, cinsiyetini öğrendiğimiz, kucağımızaaldığımız günler de gelsin inşallah :)
Dort gözle gobusumun sismesini bekliyorum sanırım o zaman anlayacağım hamile olduğumuİlk haftalarda bende çok aceleciydim ama bir süre sonra daha rahat oluyorsun göbişte şişmeye başladıkça zaman daha çabuk geçiyor. O günlerde gelir inşallah sırayla öğreniriz :)
Cnm gecen p.tesi ben de ayni bu duygular icindeydim hatta o kdr endise etmisim ki normalde 9larda gezen tansiyonum 13,5a cikmisti ama endise edicek hicbisi yokmus bebegim gayet saglikliydi cok sukur sen de o minik pit pitpitlari duyacaksin insallah allahin izniyle.İnşallah duyarim inşallah Rabbim o duyguyu yaşatır bana ve daha duymayanlara
İnşallah canim bende yazrim buraya duydum cok şükür diye saglkla buyuduklerii görürüzCnm gecen p.tesi ben de ayni bu duygular icindeydim hatta o kdr endise etmisim ki normalde 9larda gezen tansiyonum 13,5a cikmisti ama endise edicek hicbisi yokmus bebegim gayet saglikliydi cok sukur sen de o minik pit pitpitlari duyacaksin insallah allahin izniyle.
Monurol bu tek kullanımlık toz dimi.Ben doğum yapana kadar monurol kullandım.. bende de çıkardı hep.. bir sorun çıkmaz canım
bana iki doz verdi 3 gun arayla sonra tekrar test yapilacakMonurol bu tek kullanımlık toz dimi.
Hiç mi yiyemiyorsun canım ya aç kaldıkça daha da bulantın artar. senin gibi hiç bişey yiyemeyenlere serum takıyorlar. Doktoruna bi danış istersen hastaneye falan yönlendirir belki. Geçmiş olsun.Merhaba. Kizlar sabahtan beri ne yesem kusuyorum. En son dün öğlen yemek yedim. Bu durumun bebeğe zarari varmidir. Hic bi yerde doktor bulamadim. Devletede gitmek istemiyorum. Boyle olan var mi beslenemedigim bebegime zarar veriyormuyum acaba.
Merhaba. Kizlar sabahtan beri ne yesem kusuyorum. En son dün öğlen yemek yedim. Bu durumun bebeğe zarari varmidir. Hic bi yerde doktor bulamadim. Devletede gitmek istemiyorum. Boyle olan var mi beslenemedigim bebegime zarar veriyormuyum acaba.
Gaviscon iyi geliyormu canim o gaz icin degilmjMidem felaket yine gaviscon içiyorum ama çok fena ya bulantı oluyor reflüden falan mı gebelikten mi anlayamadım sebebini bulantının...
Yok canım mide sorunlarında iyi geliyor akınca rahatlattı bş kaç kere içtim ama olsun :))Gaviscon iyi geliyormu canim o gaz icin degilmj