- 20 Mayıs 2015
- 708
- 459
- 53
- 45
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #8.521
Öff zaten pırt pırt dolaşıyoz İyice çekilmez olcaz hamilelikte:)) olsun ama yine de güzel. Bana herşey serbest evde:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendedr cok olmustu ilk hamileligimde dr um erkek cocukta tuylenme cok olur demistiBendede tuylenme hatsaffada acayip bi sekilde hizli maymun gbi oluyorum bi gecede:):)
benim de göbeğimde anlamsız kıllar belirdi zaten bacak filan uzun uzun kavaklar misaliBendede tuylenme hatsaffada acayip bi sekilde hizli maymun gbi oluyorum bi gecede:):)
Aynennnn ya geceden sabahabenim de göbeğimde anlamsız kıllar belirdi zaten bacak filan uzun uzun kavaklar misali![]()
Ben allahtan epilasyona gitmiştim geçen sene. Ypksa benim kavakları düşünemiyorum. Bi de onları almak çok zor.benim de göbeğimde anlamsız kıllar belirdi zaten bacak filan uzun uzun kavaklar misali![]()
benim yuzum kocam gibi oldu.. 10 gunde bir aldiriyorimbenim de göbeğimde anlamsız kıllar belirdi zaten bacak filan uzun uzun kavaklar misali![]()
Corba agirlikli beslenmeyi düşünüyorum sulu yemek... ekmekten uzak duruyom yoksa kabiz mahvedioİlk haftalar çok oluyor gaz yaa ben doktora sormuştum normal demişti.. şimdi de kabızlık başladı yine ondan kaynaklı şişlik var![]()
benim en yakın arkadaşımın başına geldi böyle bir durum canım son adet tarihine göre baya bi geriden geliyordu gelişmiyor dediler kese küçüktü bebeğin düşmesini bekledik ama şükürler olsun ki herşey yoluna girdi sonra doktorlar aaaaa geç döllenme olmuş demekki deyiverdiler; şimdi bebisi 1 yaşında :) .. oyuzden hiç canını sıkma moralini bozma tatmin olmadıysan doktorunu değiştirebilirsin herşey yolundadır Allahın izniyle dualarımız seninlekızlar mrb, benim hamileliğim biraz soru işareti, yani bebeğim gelişmiyo olabilir, ç.ba dr gidicem tekrar ama tabi günler değil saatler bile geçmiyo.. dr 1 hafta geride olduğumu söyledi yani 7+6yım ve 1 hafta geriden geliyomuş. ama döllenme tarihini tam bilmediğimiz için emin olamıyoruz takibe aldık şuan. yani dr un hesabına göre 3 ekim ama döllenmen 10 ekim ise mesela bu normal dedi. benim gibi bu durumu yaşayanınız var mı acaba..
bol bol su iç canım kabızlığın en önemli ilacı su.. doğuştan kabız biri olarak söylüyorumCorba agirlikli beslenmeyi düşünüyorum sulu yemek... ekmekten uzak duruyom yoksa kabiz mahvedio
benim en yakın arkadaşımın başına geldi böyle bir durum canım son adet tarihine göre baya bi geriden geliyordu gelişmiyor dediler kese küçüktü bebeğin düşmesini bekledik ama şükürler olsun ki herşey yoluna girdi sonra doktorlar aaaaa geç döllenme olmuş demekki deyiverdiler; şimdi bebisi 1 yaşında :) .. oyuzden hiç canını sıkma moralini bozma tatmin olmadıysan doktorunu değiştirebilirsin herşey yolundadır Allahın izniyle dualarımız seninle![]()
dualarımız seninle canım mübarek cuma gününde.. sen yinede beslenmene dikkat et inşallah gelişir bebeginyok doktorumdan çok çok memnunum.. inşallah öyledir. yani geçen c.tesi dr ç.ba gel dedi ama aç gel her ihtimale karşı demişti. ç.ba gittim ve kalp atışlarını duydum, biraz yavaş atıyomuş ama sonuçta döllenme tarihi %100 değilki dedi, haftaya kadar istediğimiz boyutta büyürse 1 hafta geri atcaz dedi. çok teşekkür ederim duaya çok ihtiyacım var :)
Merhaba kizlar drdqn yeni geldik paylasmayi becerebilirsem buda benim minnosumMaaşallah cinseyetiyle ilgili tahmini olan varmi 2 haftasonra 2li testimiz var
Canım çok net çıkmamış ama ben şu nub teorisimidir nedir ona bakmıştım sabah. Sanki erkek gibi:)) doğru bildiysem sonra söylersin:)Merhaba kizlar drdqn yeni geldik paylasmayi becerebilirsem buda benim minnosumMaaşallah cinseyetiyle ilgili tahmini olan varmi 2 haftasonra 2li testimiz var
çok net değil cnm başka fotoğrafı var mı? varsa yüklersen ordan da bakalım.Merhaba kizlar drdqn yeni geldik paylasmayi becerebilirsem buda benim minnosumMaaşallah cinseyetiyle ilgili tahmini olan varmi 2 haftasonra 2li testimiz var
Cnm dr un cihazindan heraldeCanım çok belli değil bebek yada ben anlayamadım. Cinsiyetini göremedi mi?