- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #8.541
Onu nasıl anlıyorsunuz resim bulanıkCanım çok net çıkmamış ama ben şu nub teorisimidir nedir ona bakmıştım sabah. Sanki erkek gibi:)) doğru bildiysem sonra söylersin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu nasıl anlıyorsunuz resim bulanıkCanım çok net çıkmamış ama ben şu nub teorisimidir nedir ona bakmıştım sabah. Sanki erkek gibi:)) doğru bildiysem sonra söylersin:)
Ocakta kürtaj oldum canim 10 haftalikti kalp durmasi oldu simdi okadar korkuyorumki inan daha sevincini yasayamadim galiba 3 ay bitmedende yasayamiycam her gun korkuyla basliyorum gune bebe aspirini ve clexan kullaniyorum bende inşallah bebislerimiz birakmaz bizi inşallah once kalplerini sonra buyuduklerini görürüz kizlar parmak el diye yazinca icimde bi yerde firtina kopuyor Rabbim bizede gostersin o gunleri inşallah mutlu haberleri bizlerde yazalımbenim bir sene önce bir gebeliğim daha oldu ama boş gebelikten dolayı kürtaj oldum...ondan sonra şuan ikinci hamileliğim ama korkuyorum....tekrar aynı şeyleri yaşamaktan...bende ka pıhtılaşması çıktı...muhtemelen ilk gebeliğim bu yüzden boşgebelik olmuştu.şimdi ona göre ilaçlarım ve iğnelerim var kullanıyorum ama ya bebeğimin kalp atışını duyamazsam diye korkuyorum işin açıkcası...o yüzden bana pazartesi nası olur bilmiyorum....![]()
Bana da göbeğimdeki tüyler artıyor koyulaşıyor gibi gelmişti. Bana öyle geliyor herhalde demiştim. Demek ki doğrubenim de göbeğimde anlamsız kıllar belirdi zaten bacak filan uzun uzun kavaklar misali![]()
Cnm kizimda bebesin kadasi usg fotodasagda bununda solda bunu n cinsiyetle ilgisi varmi bilmiyorum ama insaallah erkektir bende erkek istiyorum hayirlisiylaCanım çok net çıkmamış ama ben şu nub teorisimidir nedir ona bakmıştım sabah. Sanki erkek gibi:)) doğru bildiysem sonra söylersin:)
Cuma gunun hurmetine Rabbim miniginin hizla gelismesini nasip etsin bidahaki kontrolunde musmutlu haberler al inşallah bu gun cuma bol bol dua edelim hepimiz icin Rabbim hamilelerin duasini geri cevirmezmisyok doktorumdan çok çok memnunum.. inşallah öyledir. yani geçen c.tesi dr ç.ba gel dedi ama aç gel her ihtimale karşı demişti. ç.ba gittim ve kalp atışlarını duydum, biraz yavaş atıyomuş ama sonuçta döllenme tarihi %100 değilki dedi, haftaya kadar istediğimiz boyutta büyürse 1 hafta geri atcaz dedi. çok teşekkür ederim duaya çok ihtiyacım var :)
Ocakta kürtaj oldum canim 10 haftalikti kalp durmasi oldu simdi okadar korkuyorumki inan daha sevincini yasayamadim galiba 3 ay bitmedende yasayamiycam her gun korkuyla basliyorum gune bebe aspirini ve clexan kullaniyorum bende inşallah bebislerimiz birakmaz bizi inşallah once kalplerini sonra buyuduklerini görürüz kizlar parmak el diye yazinca icimde bi yerde firtina kopuyor Rabbim bizede gostersin o gunleri inşallah mutlu haberleri bizlerde yazalım
Net değil ama popo kısmının orda dikelmiş bişi gördüm sanki:)Onu nasıl anlıyorsunuz resim bulanık![]()
Merhaba kizlar drdqn yeni geldik paylasmayi becerebilirsem buda benim minnosumMaaşallah cinseyetiyle ilgili tahmini olan varmi 2 haftasonra 2li testimiz var
Ben kızıma hMileyken bacak tüylerim geç uzamıştı.. belki doğrudur.benim göbekte filan hiç tüylenme yok erkek bebek bekleyenlerde tüyler artar yazıyordu benim minnoş kız mı acaba :)) bi de bi araştırmaya göre kız bebeği olacak annelerin göğüsleri erkek bebek bekleyenlere oranlara daha fazla büyürmüş.
Göğüslerim de çok çok büyümüştü.. ama bunda emzirmeyi yeni bıraktığım için eski formunda değil..benim göbekte filan hiç tüylenme yok erkek bebek bekleyenlerde tüyler artar yazıyordu benim minnoş kız mı acaba :)) bi de bi araştırmaya göre kız bebeği olacak annelerin göğüsleri erkek bebek bekleyenlere oranlara daha fazla büyürmüş.
o doğru mu bilmiyorum cnm ama göğüslerle ilgili olan bi araştırma sonucu çıkmış bir durum. fotodaki kızın di mi. çok tatlı maşallah kuzucuğa :)Ben kızıma hMileyken bacak tüylerim geç uzamıştı.. belki doğrudur.
benim göğüslerde büyüdü ama bilemiyorum çatlıcam orta yerimden pazartesi benim kontrol sabredemiyorum.10 kişiden 9u kız diyor benide kıza alıştırdılar erkek çıkarsa zor adapte olucam sankibenim göbekte filan hiç tüylenme yok erkek bebek bekleyenlerde tüyler artar yazıyordu benim minnoş kız mı acaba :)) bi de bi araştırmaya göre kız bebeği olacak annelerin göğüsleri erkek bebek bekleyenlere oranlara daha fazla büyürmüş.
ben de daha çok kız istiyorum ama herkes erkek diyor bana da erkek gibi geliyor ztn. aynen çok merak ediyorumm yaa keşke şimdi öğrenebilsemm :) drun tahminde bulunur inşallah :)benim göğüslerde büyüdü ama bilemiyorum çatlıcam orta yerimden pazartesi benim kontrol sabredemiyorum.10 kişiden 9u kız diyor benide kıza alıştırdılar erkek çıkarsa zor adapte olucam sanki![]()
RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIM KAÇ HAFTALIK ŞUANBU DA benım melegim
Yaaa beni sok ettiniz kizlar az once gobegime bakiodum ne cok tuylenmis yaa hic boyle degildi bi sorayim dedim kii yazmissiniz bileeee