2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar korkmayın 3. Aydan sonra hamile platesine başlar hem kilo veririz hem doguma hazırlanırız.

Ay bende zaten basen var bide kaç haftadır yüzümde karinimda hiç kilo kalmadı yemek yiyememekten. Ama basen ler bana misin demiyor. Bide basen den kilo alırsam çok kötü bi görüntü
Erkek olursa basen çıkmıyor.. ama bünye meselesi.. ben 6 aylık kız bebeğe hamile bayan gördüm sadece sivri bir göbeği vardı.. ilk defa öyle kız annesi gördüm..

Aynen koftenin adi bile beni rahatsiz ediyor hamileligimi ogrendikten sonra bir kez yedim tiksindim aslinda keske yiyebilsekkk. Hic et yemiyorum benn.
Aynen bende canım bir kere canım öekti ama bi çatal bile alamadım bende neredeyse 0 a yakın tüketiyorum bu dönemleri bi atlatalım tüketiriz inşallah.... Balıkta öyle yumurtanın sarısını yiyebikiyorum ben sadece o da bitti artık benim için ah ah :)))

ben hic bisey hissedemiyorum ya( ama senin kizin oldugu icin tabiki saglikli olsun ama kucuk bi pasa fena olmaz :) ama kizkardes gibiside yok buda bi gercek
Evet kesinlikle.. ablam benim için çok değerli.. tek sırdaşım.. ama ben bir kız bir erkek olsun diyorum... 2 yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…