- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #8.741
Evet canim askeri personel ama ankara degil sakaryaSenin eşinde mi asker canım ankaradan mıydın :))
Ayyy hadi gozunaydin ilk tahmin geldi inşallah bizlerede nasip olur% 70 kız dedi
Oyyy maşallah mucize bebise inşallah dogup daha buyuk mucizeye sahit olursun ne guzel büyüdü hepinizin minikleri Allah'im bizlerrde gostersin 11-12 haftalari inşallahKizlar simdi ewe geldim 25inde solicek suan net degil dedi ama sunu soledi bebegim tam tupun dibinden gelismisve 2 milimle dis gebelikten donmusum mucizebebek anliycagnz ve kasilmalarim gozuktu girmeden biraz sinirlenmistm siz siz olun hicbiseyi kafaniza takmayinben bu kadar etkilendgni bilmiyodum lutfen hic gerilmeyin bunalmayin bosverin su 9ay enazindan eslerinizede soleyin stres yasak yani
Cnm allahin iziniyle bisey olmickk bende simdi acile gittim rahimim kalp seklinde oldugu icin kasilma gibi goruntu var ulturasonda istiraht edip ilac icicem allah bebeklerimizn yardmcisi olsunKizlar sabah kalp atisi icin randevum var icimde biyerlerde bi firtina kopuyor sanki 1 yil once yasanmis bi kayip ve simdi onun verdigi tedirginlik inşallah cok guzel haberle musmutlu cikarim o odadan buna cok ihtiyacim var esim yarin yola cikacak ve en 1 ay gelmeyecek görevden dolayi gurbetteyim hic bir yakinim yok icim cok buruk İnşallah bebegim yasiyodurda canima can olur nefesime nefes olur nobetteyim bi suru insana care oluyorumda bi tek kendime olamiyorum bogazimda bi düğüm gozlerim dolu Rabbim İnşallah melegimi bana bagislar inşallah babamiza hep mutlu haber gonderriz biraz uzun oldu kusura bakmayin nolur icimi dokebildigim bi sizler varsiniz esimin karsisinda dik durmaliyim isi riskli akli bende kalmamali beni dualarinizda eksik etmeyin inşallah hepimiz hazirani görürüz
Herşey çok güzel olacak iyi olup pozitif düşünelim! burda hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucağıma alacağız kalp sesini duyup burada koca koca harflerle mutluluğunu paylasacaksin yüce Rabbimin izniyleKizlar sabah kalp atisi icin randevum var icimde biyerlerde bi firtina kopuyor sanki 1 yil once yasanmis bi kayip ve simdi onun verdigi tedirginlik inşallah cok guzel haberle musmutlu cikarim o odadan buna cok ihtiyacim var esim yarin yola cikacak ve en 1 ay gelmeyecek görevden dolayi gurbetteyim hic bir yakinim yok icim cok buruk İnşallah bebegim yasiyodurda canima can olur nefesime nefes olur nobetteyim bi suru insana care oluyorumda bi tek kendime olamiyorum bogazimda bi düğüm gozlerim dolu Rabbim İnşallah melegimi bana bagislar inşallah babamiza hep mutlu haber gonderriz biraz uzun oldu kusura bakmayin nolur icimi dokebildigim bi sizler varsiniz esimin karsisinda dik durmaliyim isi riskli akli bende kalmamali beni dualarinizda eksik etmeyin inşallah hepimiz hazirani görürüz
Sagol cnm bogazim kuruyor ve sürekli öksürüyorum bunun iÇinde aģrıyor. 30 kasımda randevum dr. soracağım gebelikte burun tıkanıklığı çok görülen birsey miş buruniçi konkalar şişermiş buda agzi acik uyumaya neden olurmuş vardır belki bir çaresi ozaman kadar suya devam galibaCnm cami ac burnunsan nefes al yudum yudum su icerek cok zor o bilirim
Allah miniğini sana bagislasin canım benim güzel haberlerle gelirsin inşallah. Gönlünü ferah tut. Sonuçta o Rabbimin emaneti. Kalbi pit pit annesi için atar bugünKizlar sabah kalp atisi icin randevum var icimde biyerlerde bi firtina kopuyor sanki 1 yil once yasanmis bi kayip ve simdi onun verdigi tedirginlik inşallah cok guzel haberle musmutlu cikarim o odadan buna cok ihtiyacim var esim yarin yola cikacak ve en 1 ay gelmeyecek görevden dolayi gurbetteyim hic bir yakinim yok icim cok buruk İnşallah bebegim yasiyodurda canima can olur nefesime nefes olur nobetteyim bi suru insana care oluyorumda bi tek kendime olamiyorum bogazimda bi düğüm gozlerim dolu Rabbim İnşallah melegimi bana bagislar inşallah babamiza hep mutlu haber gonderriz biraz uzun oldu kusura bakmayin nolur icimi dokebildigim bi sizler varsiniz esimin karsisinda dik durmaliyim isi riskli akli bende kalmamali beni dualarinizda eksik etmeyin inşallah hepimiz hazirani görürüz
Haklısın tabiki çook zor beklemek. Allah yardımcın olur insaallah hic takma kafana her gebelik farkli birbirinden bende senin gibi her randevuyu heyecanla bekliyorum. Sürekli acabalar var aklımda. Hayırlı haberlerini verirsin insalllahhhKizlar sabah kalp atisi icin randevum var icimde biyerlerde bi firtina kopuyor sanki 1 yil once yasanmis bi kayip ve simdi onun verdigi tedirginlik inşallah cok guzel haberle musmutlu cikarim o odadan buna cok ihtiyacim var esim yarin yola cikacak ve en 1 ay gelmeyecek görevden dolayi gurbetteyim hic bir yakinim yok icim cok buruk İnşallah bebegim yasiyodurda canima can olur nefesime nefes olur nobetteyim bi suru insana care oluyorumda bi tek kendime olamiyorum bogazimda bi düğüm gozlerim dolu Rabbim İnşallah melegimi bana bagislar inşallah babamiza hep mutlu haber gonderriz biraz uzun oldu kusura bakmayin nolur icimi dokebildigim bi sizler varsiniz esimin karsisinda dik durmaliyim isi riskli akli bende kalmamali beni dualarinizda eksik etmeyin inşallah hepimiz hazirani görürüz
Canim nasıl oldun iyimisinizCnm allahin iziniyle bisey olmickk bende simdi acile gittim rahimim kalp seklinde oldugu icin kasilma gibi goruntu var ulturasonda istiraht edip ilac icicem allah bebeklerimizn yardmcisi olsun
Cok geçmis olsun dinlen bol bol. 12 hafta bitmesine bit kaç gün kaldı sağ salim atlatacağız bu günleri insaallahCnm allahin iziniyle bisey olmickk bende simdi acile gittim rahimim kalp seklinde oldugu icin kasilma gibi goruntu var ulturasonda istiraht edip ilac icicem allah bebeklerimizn yardmcisi olsun
canim iyiyim hersey yolunda 1-2 hafta sonra ikili test icin gidecem. sen nasilskn? beylikduzundeyim yakinizMelos21 seninle doğum tarihlerimiz aynı canım son durumlar nasıl ? Bebis ve sen nasilsinn
canim gecmis olsun dinlen ve lutfen uzme kendini insallah sorunsuz atlatacaz bu 3 ayiCnm allahin iziniyle bisey olmickk bende simdi acile gittim rahimim kalp seklinde oldugu icin kasilma gibi goruntu var ulturasonda istiraht edip ilac icicem allah bebeklerimizn yardmcisi olsun
sizede gunaydin nasilsin?Günaydın tatlış anne adayları ve miniş bebişleri
GünaydınnGünaydın tatlış anne adayları ve miniş bebişleri
Günaydın hepimize. Sabah sabah nub teorisi arastırmaları icindeyim bendesizede gunaydin nasilsin?
Günaydınn
Günaydın hepimize. Sabah sabah nub teorisi arastırmaları icindeyim bende
Çıkıntı paralelse kız, dikse erkekmis diyorlar. Doktor tahmin yapmadıkca iyice uzman olacağım
11 haftadan sonra bakıliyormus ama bence hepsi birer teori zatenhahaha benimkinede bi el atsan ya :)) gerci benimki eski ultrasonresmi belli olmaz belki
ha ha bende ayni durumdayim valla. ne takvimler ne hesaplar yaptim :)) allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. 2 aralikta sanirim 12+3 olacam ozamanlar belli olur diye dusunuyorun11 haftadan sonra bakıliyormus ama bence hepsi birer teori zaten
Doktor bu gidisimde bir sey demezse yüzük, makas bıcak devam edeceğim
Benİstanbul bahcelievlerde oturanlar var miiiiiii :)))))))
Benim bu persembe randevum 12+3 olacağım ama söylemez herhalde; (ha ha bende ayni durumdayim valla. ne takvimler ne hesaplar yaptim :)) allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. 2 aralikta sanirim 12+3 olacam ozamanlar belli olur diye dusunuyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?