2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm sen gorntmu paylasttın aradım ama bulamadımmm?

Anlıyorm cnm ama bunda utanacak birşey yokki, allah sana bir erkek evlat vermiş kız arzu edıyor olman kadar normal birşey olamazki , allahım gönlüne göre verir inşallahhh
yok tabi gönlümden geçen birşey olması normal ama olmazsa biran bile olsa üzülmekten çekiniyorum. benim kuzenim 3. oğlunun olacağını öğrendiğinde ağladı biz bebeğe kötü bir şey olduğunu sandık hatta. mesela buna çok üzüldüm

İşte cok isteyınce bişeyi , ve olmayınca ... Insanız sonucta öle dimi, sen dusunme hiç , inşallah gonlune goredır

Merhaba hanımlar. Paranoyak oldum sanırım. 6. Haftada mide bulantim başladi.Bugün 9+6 oldum.normalde sabahları kalkınca sadece bögürme diyorum ben :) olurdu.akşam kumsalarim 1 veya 2 dir.gün içerisinde sadece tıksinme olurdu. Bugün sabah bögürme dizde ve gün içerisinde midem daha az bulandı. Hala içim geçiyor ama azalma olduğunu hissettim.birde sağ göğüs çevrem büyümüş suan normal görünüyor. Sizce bir sıkıntı olabilir mi? Tedirgin oldum bide haftasonu girdi araya

Kızlaarr bir kaç gündür sürekli açlık hissediyorum. Yemek yiyorum 1 ama doymuyorum. Her zaman ne kadar yiyosam o kadar alıyorum tabağıma. Aslında şişkinliğim oluyo çok yemişim gibi ama midem sanki açlıktan guruldayacak.. Benim gibi olan var mı? Böyle giderse 100 kilo olacağım. Ağzımdaki acı tat azaldı sanki bugün. Ama bu sürekli açlık hissi için ne yapsam su içiyorum açlık çöktükçe ama kesmiyo

Yok canım yavaş yavaş axalıyodur işte. Ben de 9+ 3 falandım bir sabah çok iyi uyandım ödüm koptu. Ama sonra yine başladı. Bazen azalıyor. Normal bunlar. İçin rahat olsun.

Öff keşke senin gibi olsam . Yemek yemek istiyorum rahat rahat.

Benim 8. Haftada doktorum kız dedi:) hemşire de doktor hanım tutturur dedi. Zaten daha önce demişti. Bi kaç hafta geçsin tahmin ederim diye:)
Nerden anladi ki acaba. Insallah dogrudur :) ben en son 7+6 da dra gitmistim keske sorsaydim belki bisey soylerdi :)) ben de bi foto yukliyim ama hicbisi belli degil :))))

Öff keşke senin gibi olsam . Yemek yemek istiyorum rahat rahat.

Bu da zor bir durum yaa.. Göbeğim kocaman oldu bi şişkinliğim var.. Midemde ekşime var. Sürekli açlık hissi var. Kötü hissediyorum kendimi. Netten baktım biraz 3 aydan sonra kayboluyormuş bu şikayetler genelde. 12 haftanın bitmesini beklicez

Ben cogu seyden tiksindim cnm ama yiyebildiklerimi iyi yiyorum ben de :)) ama daha cok meyve agirlikli seyler yemeyi seviyorum.

Kizlar simdi ewe geldim 25inde solicek suan net degil dedi ama sunu soledi bebegim tam tupun dibinden gelismisve 2 milimle dis gebelikten donmusum mucizebebek anliycagnz ve kasilmalarim gozuktu girmeden biraz sinirlenmistm siz siz olun hicbiseyi kafaniza takmayinben bu kadar etkilendgni bilmiyodum lutfen hic gerilmeyin bunalmayin bosverin su 9ay enazindan eslerinizede soleyin stres yasak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…