2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
iyisin demi şimdi rahat bırak kendini biliyorsan insirah suresini oku

Nerden anladi ki acaba. Insallah dogrudur :) ben en son 7+6 da dra gitmistim keske sorsaydim belki bisey soylerdi :)) ben de bi foto yukliyim ama hicbisi belli degil :))))
Bilmem hissederim mi demek istedi acaba ama baksanıza bi sürü teknik varmış. Bi bildiği var herhalde. Duruş yön ne bilim inşallah bilmiştir. Gerçi erkek olasa da üzülmem. Sağlıklı olsunda. Adını bile koydum en başından beri. Ama öyle sevmemeye çalışıyorum daha)

Vardir bi bildikleri cnm esimle bi video izlemistik ordaki dr bizler aslinda cinsiyeti 8. Haftada anlariz ama emin olmak yaniltmamak icin bekleriz demisti inşallah dogru bilmistir seninki de :)

Bugün benim hafif kahverengi akıntı oldu ve dün midem den duramazken bugün azaldı bende endişe ettim paranoya ,pimpirikli ve korku filmi senaristi oldum dr. dinlen dedi izin alıp ablama koştum yatıyorum. 9 ay doğana kadar bu bunalimlar olacak sanırım dua edip iyi şeyler düşünüp kendimizi motive etmeliyiz hemen değil ama zamanla basaririz insallah

Ben başından beri hep böyleyim sürekli yiyorum çabuk acikiyorum hatta bugün öğlen yememe rağmen iki saat sonra tansiyonum düştü gözlerim parladı bayağı. Kötü oldum Eczaneye gittik olcturduk 9 4 çıktı yani çok düşük.

Evet resmen paronayak oluyor insan. Abuk sabuk rüyalar görüyorum ben de. Allah hepimizin bebişini korusun.

Rabbimin sana hediye ettigi mucizen canım.
Herşey çok güzel olacak.

Valal köfte yapıp yiyebiliyosan ne mutlu sana adını duyunca bile bi değişik oluyorum ben :)) sorun olmaz bende ne kadar koyacaksın ki sonuçta.
Bugün 1 ayin sonunda köfte yedim ben onu yiyebildiģim İçin de endişe ettim ya zaten çok değişik bir durum gebelik başka bir dünyaymış

Umarim Paranoyak ant ibaret olur.çok tedirgin oluyorum.umarım hersey yolundadır.ayakları havaya dikip Bol bol dinlenin.

Ayy maşallah ona saglıkla gelisir insaallahh. Dikkat et kendine.

Ay bende zaten basen var bide kaç haftadır yüzümde karinimda hiç kilo kalmadı yemek yiyememekten. Ama basen ler bana misin demiyor. Bide basen den kilo alırsam çok kötü bi görüntü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…