2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
slm kızlar ben bayağıdır giremiyorum.nasılsınız? yorgunluğum çok arttı benim ya inanılmaz uyumak istiyorum. bir de karnım çıktı bayağı iş yerinden benim bölümümde olmayanlar bile anlıyor görünce direk.

yarın randevum var çok heyecanlıyım. kese randevusu ve kalp atışı randevusu ile bu 3. randevum toplamda. özledim minişimi kocaman olmuştur şimdi

hamile pantolonu aldım bi tane geçen hafta. yarın doktor çıkışı geBe mağazası varmış lara tarafında ona uğrayıp başka şeyler de alcam kendime.

Kizlar bizim oglan olursa esim babasinin adini koymak istiyordu..bende iki isim olsun istedim..ikinci adi selim olsun istiyordum..bu aksam esim demez mi mehmet ali koyariz..mehmet kendi adi diger babasinin adi...mehmet oglu mehmet diyo..olur mu oyle dedim..ama pek hevesli

Mehmet selim olsun o zaman
Ali deen vazgecmez biz iki aylik evliydik babasi rahmetli oldu...26 yasinda babasiz kaldi...hep dilinde babasinin adi..mehmet i yeni cikardi aslinda asli su ben muhammed ali nasil isim demistim daha bebek falan yokken ortada aylar evvel esimde cok hassas bir isim bagiramazsin birde etraftan falan kotu soz diyen olursa delikanlilik caginda falan diye mehmet olmaz mi diye atmisti ortaya taa o zamanlar..baktim bu gece baya baya niyetinde mehmet ali adina...bende mehmet ali bey gibi firlama olmasin dedim tv de ki adam gibi..olsun fena mi demez mi...

Gece 4:39 boğaz kuruluğundan uyuyamiyorum serum fizyolojik , yastık yükseltme yok yok su içince wcden çıkamıyorum başka bir fikri olan varmı bu kuruluk mahvetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…