2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gunaydin kizlar iyim cok sukur ama bu rahimdeki sekil bozuklugu kafami mesgul ediiyoo kalp seklindeymis bebek suan iyi haraketleri yeri falan ama ilerde nolcak bakalm allah hepimizin evlatlarini bagislasinn canlarm

Gunaydin kizlar iyim cok sukur ama bu rahimdeki sekil bozuklugu kafami mesgul ediiyoo kalp seklindeymis bebek suan iyi haraketleri yeri falan ama ilerde nolcak bakalm allah hepimizin evlatlarini bagislasinn canlarm
kafana takma demek cok kolay ama gercekten dusunmemeye calis doktor dun uzme kendini stres yapma dedi.. dikkat et kendine cnm

Cnm allahin iziniyle bisey olmickk bende simdi acile gittim rahimim kalp seklinde oldugu icin kasilma gibi goruntu var ulturasonda istiraht edip ilac icicem allah bebeklerimizn yardmcisi olsun
Geçmiş olsun canim hic bisey yapma evde bol bol istirahatini et hicbisey bebislerden daha onemli degil inşallah dedigin gibi mutlu donerim kontrolden inan cok ihttiyacim var mutlu habere

İnşallah canim inşallah mutlu dönerim

Allah miniğini sana bagislasin canım benim güzel haberlerle gelirsin inşallah. Gönlünü ferah tut. Sonuçta o Rabbimin emaneti. Kalbi pit pit annesi için atar bugün

Geçmiş olsun canim hic bisey yapma evde bol bol istirahatini et hicbisey bebislerden daha onemli degil inşallah dedigin gibi mutlu donerim kontrolden inan cok ihttiyacim var mutlu habere

İnşallah canim inşallah mutlu dönerim
İnşallah kizlar inşallah mutlu haberler alirim esimle ayrilmayada saatler kaldi Allah'im sabir ve saglik ver sen bize kizlar esinizin yaninda olmasinin kiymetini bilin inanin ne kadar kizdirsalarda bizi onlardan daha iyi anlayan yok

Slm cnm bende rahim perdesinden ameliyat oldum ,benimkinde ultrason daki doktor kalp şeklinde dedi yani ameliyattan sonraki hali önceki Y şeklindeydi ben de çok düşünüyorum ama ablam diyor bebek büyüdükçe rahimde büyüyor diye Allahım bize bağışlasın insallh

İnşallah kizlar inşallah mutlu haberler alirim esimle ayrilmayada saatler kaldi Allah'im sabir ve saglik ver sen bize kizlar esinizin yaninda olmasinin kiymetini bilin inanin ne kadar kizdirsalarda bizi onlardan daha iyi anlayan yok
Canım memur cocugu olarak halini anlarim kimsesiz ordan oraya giderdik..tesellini yavrunda bulucan insallah...akraba bagi diye bisey olmuyo bikiyomusun..biz cocukken sadece teyze dayi amca yegen bilirdik cok cok yakinlari digerlerini bilemezdik uzakta buyuduk hep...Rabbim yizunu guldurcek bebisinin pit pitlarini duyacaksin..seytanin icine vesvese vermesine musade etme...

Gunaydin kizlarrr ben kotu uyandim hem kabus gordum sonra bi hava alayim marketten simit alayim mideme iyi gelir belki dedim amaa gidip gelene kadar kustumm eve zorr geldimm markete gitmek bile bana luks artik

Gunaydin kizlarrr ben kotu uyandim hem kabus gordum sonra bi hava alayim marketten simit alayim mideme iyi gelir belki dedim amaa gidip gelene kadar kustumm eve zorr geldimm markete gitmek bile bana luks artik
az kaldı umarım bu günlerin geçmesine. Son iki hafta
sonra yavaş yavaş azalacak ve tamamen geçecek. benim hiç işatahım yok mesela sürekli hamur yiyorum umarım bebeğe bir zararı olmaz. Annem fosur fosur hamur gibi olacak bebek diyor

gunaydin bende sabah bi kahve ictim sonra bise yemedim mide bulantisi basladi.. uyanir uyanmaz gercekten agzina biseler atsan daha iyi olur inan bana. ac kaldikca miden daha cok bulanir

Cnm bende 2 yıl ayrı kaldım Allah sabır versin,başımızdan eksik etmesin.

Bende sagliksiz besleniyorum su icemiyorum en basta... hep tost ekmek arasi peynir hamur yani :)

gunaydin bende sabah bi kahve ictim sonra bise yemedim mide bulantisi basladi.. uyanir uyanmaz gercekten agzina biseler atsan daha iyi olur inan bana. ac kaldikca miden daha cok bulanir

Evet canim sik sik yiyorum sabah kustum midem bosaldi rahatladim gidip geleyim dedim ama maalesef tekrar bulandi ac kalmaya gelmiyo hic sabir sabirrr

Kızlar sizce bu bebek arabası nasıl ? Siz olsaydınız alır miydinız ? Daha erken biliyorum ama dayisi siz seçin ben alicam diyince benim de hoşuma giden bu oldu sizce nasıl ?

Eklentiler

• Oyuncak_7899112.webp
    14 KB · Görüntüleme: 68
  • Oyuncak_7899104.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 59
  • Oyuncak_7899109.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…