2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hm anladım benim eşimde öyle meslekler aynı eşlerin meslekleri de aynı merak ettim de :)))

Canım aynı şeyleri bende paylsşıyorum hatta çok lafını etmekten artık akışına bıraktım tek başımayım tek başıma doktora gittiğim çok oldu alışamadım nöbetten çıkınca hep evde tek başımaydım eşimin bazen işi oluyor tek başımaydım ne bi dost ne bi akraba alışamadımda zaten. Tek alıştığım yalnızlık ve mücadele etmek oldu. Dua edelim hep ... Onun sayesinde iyi olalım her şey olur inşallah canını sıkma. Yaptığımız işin sevabını karşılığını alırsın o şekilde canım inşallah.
annen gelsin bi aktaban ya da bi süre. Benim öyle oldu evlendi hala annesinş bırakmıyo diyolsrmış ama eşimde hiç sorun yapmıyo yalnızlık ne yapalım yani :))

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ne güzel yavaş yavaş cinsiyet tahminleri geliyor. Ben daha 9. Haftamdayım. 10 gün sonra kontrolüm var, muhtemelen cinsiyet öğrenmeyeceğim. Henüz kol ve bacaklarını görmedim, önce onları görmem lazım.
Bugün enteresan bir şekilde bulantım yok. Dün gece ilk defa gaviscon şurup içtim, onun etkisi mi acaba? Sabah da sarı leblebi yedim biraz.
Başım 3 gündür ağrıyor, bugün biraz daha hafif ama akşam nöbete gideceğim, inşallah geçer. Parol hiç bir işe yaramıyor, migren çok fena

Kızlar hamile kaldığımdan bu yana 6 kilo vermişim. 11. Hafta hala bulantı kusma tiksinti gerçekten korkuyorum bebek beslenemiyor. Sadece meyve yiyorum oda durursa. Of ne zaman geçecek bu

Kızlar hamile kaldığımdan bu yana 6 kilo vermişim. 11. Hafta hala bulantı kusma tiksinti gerçekten korkuyorum bebek beslenemiyor. Sadece meyve yiyorum oda durursa. Of ne zaman geçecek bu
merhaba ben hic kusmadim ama 7 kilo vermsiim tiksindim hep yemekler. sandwich meyve salata en cok yedigim seyler. doktor sorun yok dedi bebek bziim depolardan besleniyor ilerleyen haftalarda dikkat etmemiz lazim

Melos21 ikili testte çok güvenme canım yanı sakin moralini bozma ben bu yüzden yaptırmayı düşünmüyorum Allah nasip ederse. bizde hhamdolsun iyiyiz geriden geliyordu farkı kapatmak uzereymis tabi bu ooynamalar cihazdan da kaynaklanabilir . evet yakinizz hangi hastaneye gidiyorsun canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…