2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
deeplydisturbed :)))) kendime yakın birini buldummm :)) açık adres vermiyoruz tabi :))) hangi hastaneye gidiyorsun :) eski doktorum gitti suanki de daha önce iyiydi ama şimdi bi garip olmuş . ayrıntılı usg yı de yaptırabilrcrgim bi hastane düşünüyorum aslinda

Evet canım ilk. Ben de onu diyordum eşime. Bana düşkün olacak diye:) allah bağışlasın seninkileri de. Erkek isim bakıyorum şimdi. Pelin diye seviyodum saf gibi:))
Tebrik edrim hayırlı sağlıklı bi evlat olsun kucağınada al :)) bende erkek bi kız istiyorum ama bakalım kısmet hayırlısı :)

yok ne olursa olsun evladimdir allah saglik versin ama benim doktor sadece kantesti yapmiyo detayli olarak inceliyo heryerini onun icin yapayim diyorum :) kolan hadtanesi mehmet beye gidiyorum

Evet canım ilk. Ben de onu diyordum eşime. Bana düşkün olacak diye:) allah bağışlasın seninkileri de. Erkek isim bakıyorum şimdi. Pelin diye seviyodum saf gibi:))

Hayırlısıyla al kucağına inşallah. Benim oğlumun adı Buğra. Şimdi de kız hissediyorum bakalım salı günü öğrenebilecek miyim? Aklımda bi kaç isim var Burçak, Defne, Öykü, Derin gibi. En beğendiğim Defne :) hiç erkek ismi düşünmedim valla

Gunaydin anneler nasilsiniz butum hamislrrimizi ve bebeklerini ve bizi korusun rabbim yar ve yardım cimiz olsun adanadan guzel bir sabaha merhaba
Canim esim osmaniyeye geliyor havalar sicak demisler cok kalin biseyler koymadim inşallah usutmez
İnşallah cabuk gecer vakit canim bi anda geldigini görürüm hayirla gidip gelsin inşallah

Kizlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun minigimin kalp atislarini gorduk ve azda olsa dinledik Rabbimin mucizesi bu cok şükür yalniz kese icinde bi karati gibi bisey gordu tam bisey soyleyemem ilerki haftalarda belli olur dedi inşallah kotu bisey degildir boyle biseyle karsilasan oldumu 4 hafta sonra gel dedi ekstra kanaman olursa gel dedi inşallah bi sorun olmaz gunu gunune giderim hic ikili testten bahsetmedi bende sormayi unuttum gittigimde heralde 11 haftalik olcam esimi az once ugurladim aglamamamaya calisiyorum once vatan sonra canan vatan sagolsunda miniklerimiz huzurlu bi dunyada yasasin dimdik durmaya calistim karsisinda İnşallah 1 ay sonunda mukafatini minigim buyuyerek babasina verr Rabbime binlerce kez şükürler olsun

Ca
canımm görevi ne eşinin..

Çok güzel isimler dÜnmüşsün. Defneler çok tatlı olur canım allah gönlüne göre versin. Bu arada buğra ismi de güzelmiş hehehe

Kızlar az önce tuvalette peçeteye kıl gibi ince kan geldi. İnce boyu da tırnak kadar filan. Yani kandır herhalde kırmızıydı. Uzun zamandır ilişki olmuyordu. Sabah oldu. Ondan olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…