2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Senin bebişin cinsiyet belli mi? Güzel rüya görmüşsün. Bereket bolluk gelecek hanenize. Allah hayra çıkarsın

Canım ilk pasta istemişti. Tatlı yiyince rahatlıyodum. Normalde sevmem. Nutellayı ağzıma spkmazdım ama yer oldum. Ama çok diye kız diyodum. Çok sivilcem de çıkmadı.
Bunu okuyanlar aserdigi şeye gore tahminde bulunmasın derim.. ben de hep tatlı yedim.
Çikolatayı çok tüketmiştim.. bünye meselesi.
Ama bazı şeyler doğru çıkıyor da aserme yalan

bende öğrendikten sonra eşimden kaçıyorum resmen ama hakikaten de böyle arkadaş gibide bi garip oldu evin içinde konuşmak lazım doktorla

Senin bebişin cinsiyet belli mi? Güzel rüya görmüşsün. Bereket bolluk gelecek hanenize. Allah hayra çıkarsın
hayırlısı ama karışık şeylerde gördüm cinsiyet belli değil ama bu ikinci erkek çocugu görüşüm bi kere de rüyamda onların yani bizim çocuğu yusuf olacak denildi hayır olsun artık

hayırlısı ama karışık şeylerde gördüm cinsiyet belli değil ama bu ikinci erkek çocugu görüşüm bi kere de rüyamda onların yani bizim çocuğu yusuf olacak denildi hayır olsun artık
Maşallah ne güzel bir rüya.. kimi tersi çıkar diyor .. ama annenin rüyası tutuyor bence..

Maşallah ne güzel bir rüya.. kimi tersi çıkar diyor .. ama annenin rüyası tutuyor bence..
bilmiyorum ki rüyaya çok itibar edilmez aslında hani dinimiz açısından da ama bazen rahatlatıyor lekelenme olduğum hafta korktum bebek düşecek korkusu girdi bi gece rüya da bi Allah dostu bana felak ve nas surelerini okuttu bak bunları oku bunlar yeter dedi o gün bugündür ufak bi sancım olsa felak nas okuyorum elimi karnıma ya da belime koyup aslında bunu anlatmamam lazım ama hani sizlerde yapın diye anlatmak istedim hakikaten çok rahatlatıyor insanı VE TEKRAR DİYORUM KİMSENİN AKLINA BAŞKA ŞEYLER GELMESİN benim gibi endişeleri olanlar varsa faydasını görürler umuduyla yazdım

Ignemi karnimdan yapiorum canim sen?

Canım doktora göründüm fitil verdi ilk 3 ay kullanılmamalı yazıyor diğer yandan enfeksiyon da zararlıymış Şaştım kaldım
ben 2 haftadır yaşıyorum canım hamilelikten öncede enfeksiyon sıkıntım vardı ondan şüpheleniyorum çarşamba randevum var umarım bi sıkıntı çıkmaz sende bi doktora görün çok stres yapma

doktor bile şaşırdı. Çok erken gösterdi diyor. Maşallah oğluşuma. Kıx istiyodum ama hatta ağlamaklı oldum ) ama aluştım şmdi
Masallah kuzuya ben de kiz istiyorum ama erkek hissediyorum muhtemelen ben de aglamakli olucam ama olsun erkek cocuklar anneye daha duskun ve korumacilar hem bugun avmde esimle bi suru yakisikli kucuk delikanli gorduk cok hosuma gittiler yaa onlar da ayri sevimli :)) bugun bebek magazasinda kiz kiyafetlerine baktim genelde erkekse bebege ayip oluyor alinicak dedim esime haklısın diyor guluyor :))

Evet rahmim.kalp seklindeymis oyuzden 20.haftadan sonra dikkat edicez
Hadi gözün aydın bende hayırlısi ile cinsiyet ögrensem
Siz böyle öğrendikce iyice meraklanıyorum.
Anneminde 3 çocugu var ve rahim sekli farkliydi hicbir sorun yaşamadan normal doğumla almis ucümuzüde kucağina dikkat edersen saglıkla devam eder insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…