2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İnşallah kizlar inşallah mutlu haberler alirim esimle ayrilmayada saatler kaldi Allah'im sabir ve saglik ver sen bize kizlar esinizin yaninda olmasinin kiymetini bilin inanin ne kadar kizdirsalarda bizi onlardan daha iyi anlayan yok
aynen ya benim eşim de askeri personel ve yanımda değil, muayene sırasında görüntülü arıyorum öyle görüyor bebeği. çok isterdim onunla birlikte olmayı

aynen ya benim eşim de askeri personel ve yanımda değil, muayene sırasında görüntülü arıyorum öyle görüyor bebeği. çok isterdim onunla birlikte olmayı
Allah'im yardimcilari olsun inşallah saglikla donsunler once vatan yavrularimiz daha guzel bi dunyada yasasinlar diye boyle düşünüp teselli oluyorum bide gurbette olunca insan bi garip oluyor tek olsam neyse melegime bisey olursa naparim diyorum bakalim ya annem gelecek yada k.validem

İlkinde de göbeğim vardı benim ama böyle şişmemiştim yani yada hatırlamıyorum. Doğumdan sonra da emzirerek aldığım tüm kiloyu vermiştim ama göbek kolay gitmiyo.
Be eğim emmedi reddediyordu memeyi, zorla veriyordum, sonra azaldı , üstüne de hamile kalınca yavrum süt ememedi göbek de hatıra.. ama eskiden bu kadar değildi.. ikinci gebelikte daha çabuk çıkar deniliyor

Be eğim emmedi reddediyordu memeyi, zorla veriyordum, sonra azaldı , üstüne de hamile kalınca yavrum süt ememedi göbek de hatıra.. ama eskiden bu kadar değildi.. ikinci gebelikte daha çabuk çıkar deniliyor

Olabilir bu kadar çabuk koca göbekli olduğumuza göre.. Bu sefer emzirebilirsin inşallaah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…