2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim içtiğim folik asit hapının içinde kalsyum ve d vitamini var. Ayrıca b12 için de hap içiyorum
Folik asiti her doktora gittiğimde sormayı unutuyorum ilk gittiğim doktor folik asit iod vermişti sadece iyot ve folik asit var. Söylesemde değiştirsek. B12 de tahlillerimde iyi çıkmıştı

1 ay çabuk geçer ... Doktorun özel hast. Demiydi kanama alanı gibi neymiş ki. O başka bi doktora daha git istersen stres yapma bence artık her şey yolunda gidiyor bak.
Ben omega 3 alıyorum en basindan beri. Hatta söyle haftada 1 balık yersem gunaşırı alıyorum ama 2 kez yersem hic almıyorum. Eger hic yiyemezsem o hafta hergün alıyorum. Doktor bu şekilde verdi ve cok önemsiyor.

Ben omega 3 alıyorum en basindan beri. Hatta söyle haftada 1 balık yersem gunaşırı alıyorum ama 2 kez yersem hic almıyorum. Eger hic yiyemezsem o hafta hergün alıyorum. Doktor bu şekilde verdi ve cok önemsiyor.
Hadi ya canım ben de kullanamaya başlıycam buradaki drlar tam anlamıyla ilgilenmiyolar.. Gelişim yaşıyomu ona bakıyolar heralde öyle olunca bi sorun olmuyo sanki aynı kocakarı gibiler :/// ismi ne acaba hapının??

Bakıp yazayım akşam tamamen doğal bir hap. Özellikle 3 aydan sonra daha da onemliymis her gittigimde soruyor hatta balık yiyor musun diye. Hayir dersemde ilaci soruyor. Simdide folik asiti bıraktim vitamin aliyorum bide a e c bir sürü karısik vitamin.

Nasılsınız anişler.
Maşallah cinsiyetler kalb atsları duyuluyor.
Güzel haberler veririz inşallah herzamn burda.
Ben bu gun çok gerginim. Iş yerinde sorun yaşadım.
Demedigim birşeyi dedim çıkartmış densiz bir eleman. Onunla 1 saaat kavga yaptım.
Okdr çok gerildim ki anlatamam.
Yalan ve iftiradan en nefret etigim seylerden biri.

İ
teşekkür ederim canım eleviti içemiyoeum bari bunu içeyim çok sağolasınn :)))

Ya ben de bakıyorum... Travel sistem iyi oluyormuş galiba chicco lite way plus travel sistem 1000 tl ye kadar çıkabiliyor sade chiccoda 700-800 civarında..
Bu marka farkli ama cok olumlu yorum var. 650ye bile gördüm nette arastırınca. Kolay kullanım gerek bana çok seyahat ediyoruz. Travel sistem mantıklı geliyor ama bakalım 600 700 civarı bulursam alacağm.

Bu marka farkli ama cok olumlu yorum var. 650ye bile gördüm nette arastırınca. Kolay kullanım gerek bana çok seyahat ediyoruz. Travel sistem mantıklı geliyor ama bakalım 600 700 civarı bulursam alacağm.
ben kizimda çok düşünmüştüm sonra travel sisteme kadar verdim baby2go.aldım indirimdeydi 650 den 450 ye düşmüştü takip edersen uygun alabilirsin :)

Evet bana da mantıklı geldi ama zor karar vermesi en azından görmek lazım. Videoları var 3 lü değilde ana kucağı ile birlikte olan senin dediğin civarlara yakın hemen hemen. Yer kaplamıyor çok kolay katlanıyor. Ama ağırlığı bilmek için kullanmak lazım. Ana kucağı ile almak mantıklı tek paşına pahalı gibi.

ben kizimda çok düşünmüştüm sonra travel sisteme kadar verdim baby2go.aldım indirimdeydi 650 den 450 ye düşmüştü takip edersen uygun alabilirsin :)
Yaa çok teseķkur ederim. Bundan sonra bakacagm yavaş yavaş 12 hafta dolmadan bakmiyordum hic. Son 3 günüm persembe randevumda guzel geçsin başlayacağm böyle seyler bakmaya

Evet evet tek almaktan daha iyi ama bide kullanan yorumları lazim ayy cok heyecanlaniyorm bunları düsününce

bildiğin cinsiyeti belli mi oldu şimdi ne kadar net masallah kac santim su an bebeğin Allahım nazarlardan saklasin
Evet canım doktor 2 hafta sonra netleşir falan dedi de yine de. Görünce oda hemen erkek bu şu pipiye bakın dedi. Gerçi çıkıntı hepsinde oluyormuş kızların sonra içine giriyomuş ama bu pek içine gircek gibi durmuyomuş.
3.5 cm. 10+3 gözüküyor.

Merhabalar bende geçen hafta muayne oldum utrasonda hem gördük hemde kalp atısını duyduk boyu o zaman 8.24 mm idi sizce normal mı ?

Maşallah canım benim ya akıllı oglusun. Merakta bırakmadan annesini göstermiş. Peki sende belirtiler neydi yani erkek belirtilerine uyan oldu mu
Canım ilk pasta istemişti. Tatlı yiyince rahatlıyodum. Normalde sevmem. Nutellayı ağzıma spkmazdım ama yer oldum. Ama çok diye kız diyodum. Çok sivilcem de çıkmadı.

o zaman doktorun cihazı cok iyiymis ayaklar falan ne kadar net masallah benim 4 cm di doktor bak ellri bak ayaklari dedi ama ben pek anlamadim bu gece rüyamda ultrasonda oğlumu gördüm bebekliginden delikanliligina ka da r cok enteresan bi rüyaydi korkarak uyandım okudum hemen hayra çıkar insallah senin bebegin pipi yi gorunce kendi rüyam buna cikacakmis demek ki dedim çünkü ruyamda bebek ayaktaydi ve pipi görünüyordu ama ulyrason görüntüsü olarak Hayır olsun dedim senin resme yordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…