2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
H
Kızlar az önce tuvalette peçeteye kıl gibi ince kan geldi. İnce boyu da tırnak kadar filan. Yani kandır herhalde kırmızıydı. Uzun zamandır ilişki olmuyordu. Sabah oldu. Ondan olabilir mi
Hemen doktorunu ara canım ilişkiden sonra oldu büyük ihtimal ama yine de tedbirli ol bu aralar ilişki yapmayın

Kızlar az önce tuvalette peçeteye kıl gibi ince kan geldi. İnce boyu da tırnak kadar filan. Yani kandır herhalde kırmızıydı. Uzun zamandır ilişki olmuyordu. Sabah oldu. Ondan olabilir mi
hımmm bilemedim canım bekle bakalım telaş etme devamı gelirse doktorunu ara sor.bende ilişkiden korkuyorum öğrendiğimiz günden beri hiç tık yok pazartesi sorcam doktoruma cinsellikte çok önemliymiş yahu resmen kardeş gibi olduk

Aynen arada bir bağmış o da. Olmayınca anlıyor insan. Bizim de öğrndiğimizden beri bu ikinci. Ayda bir anca :/ ama zararı varsa yapmıcaz mecbur. Doktor herhangi bir uyarıda bulunmadı ilişkiyle ilgili. Erkek olunca da soramıyor insan :/ aradım doktorumu önemli değil dedi.

1 ay çabuk geçer ... Doktorun özel hast. Demiydi kanama alanı gibi neymiş ki. O başka bi doktora daha git istersen stres yapma bence artık her şey yolunda gidiyor bak.

Emin misin başka bir şeydir belki. Başka bi yerden gelmiştir.

Dinlen ben hemen progestana başladım, oda mide bulantısıni artırıyor ama bebek için değer, hiç bir iş yapma. Dr. Bize haftada 1 iliski demişti bu hafta kestim duruma göre bakacagiz...

Kızlar mide bulantısı olan varmı aranızda? Ben resmen aç yaşıyorum hiç birşey yiyemiyorum hemen kalkıyor midem.dün 2 serumla anca kendime gelebildim. İlk gebeliğimde hiç böyle birşey yazamamıştım. Çok zormuuuuuş

Ben sabah emedur içtim bi tane ama ağzımdaki kötü tad geçmiyor geçenler var mı acaba ve kilo vermişim yine progestanıda bazı doktorların alma demesine güvenerek günde 100 mg içiyorum artık erinmeye başladım bu b12 alamıyoruz düzgün balıkta yiyemiyoruz omega 3 için hap falan kullansam mı acaba ... ???

Olmaz mı? Dua edip bugünlerin geçmesini bekliyoruz... Hepimize Allah yardım etsin...

Evet bu vitamin işini bende ciddi ciddi düşünüyorum ama doktorum önermiyor. Siz sordunuz mu

Evet bu vitamin işini bende ciddi ciddi düşünüyorum ama doktorum önermiyor. Siz sordunuz mu
Ya ben elevit diye hap var onu içemiyorum rüyamda birisi içmeye çalışıyodu nasıl uyanıp zor koştum lavaboya.... Ama ben de sormadım al da demediler .... İçenler varmış ...

Başka nerden gelebilir ki? Peçeteyle sildiğimde oldu. Kıl gibi incecikti. Doktorum önemi yok dedi ama bilmiyorum.
Ya çok azmış ne sıkıntısı olabilir nerden gelir bilmiyorum. Ama sivilce falan olabilir diye söyledim mhemoroid sorunları varsa ya da.

Ya çok azmış ne sıkıntısı olabilir nerden gelir bilmiyorum. Ama sivilce falan olabilir diye söyledim mhemoroid sorunları varsa ya da.
Hımmm yok canım öyle bir problemim. Akıntının içindeydi. İçerden gelen bir şeydi yani. Başka gelmedi çok şükür. Önce kaybedince şimdi diken üstünde oluyor insan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…