2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Rüyasında gören olmuş mu, ya da sen, benim çevremdeki 3 kişi beni rüyasında görmüş erkek bebek olarak görmüşler, biri de mavili beyazlı patik görmüş
Aslında benim için hiç farketmiyor sağlıklı aklı başında tam ve eksiksiz olsun yeter hayırlı evlat olsun... Rabbim kimseyi evladı ile terbiye etmesin her yönden

Rüyasında gören olmuş mu, ya da sen, benim çevremdeki 3 kişi beni rüyasında görmüş erkek bebek olarak görmüşler, biri de mavili beyazlı patik görmüş
bende 2 kez erkek bebek gördüm biri hamile olduğumu öğrenmeden hemen önce diğeri 3 gün önce.tersi de çıkıyormuş gördüğünü doğuranda

Gunaydin kizlarrr saat 10 da randevum varr 17 gundur gitmemistim epey buyumustur insallahh 10+1 im cinsiyet beklentim yok kendimi 16. Haftalara sartladim ins hayirli haberlerle donerimmm

evet canım dün gittim tahminde bulunmadı yanıltırım dedi fotoğraf yükledim çıkıntısından tahmin yapıyor ya arkadaşlar
bende hemen sayfalara bakim :) bence en iyisini yapmis garanti görmuyo ki söylemedi.. banada dun ayni seyi söyledi doktor. kiz gibi görunuyo dersem erkek olabilir iki haftaya cunku suan belli deil dedi

günaydın teyzeleri bebişime cinsiyet yorumu bekliyorum

12. Haftada genelde tahmin yapar dr lar, sanırım dr un garantici kesin olmak istiyor.. perinotolog olan kadın doğumcular genelde görür..çevremdekilerden biliyorum..sabredemicem dersen canım bence başka bir dr ye daha muayene ol derim..

Ben yaptım 9. haftada iş için, doktor sıkıntı yok gidebilirsin demişti..

Canım. Günaydın. . Haklısın çok taktım belki de. Geceden beri hiç görmedim şükür . Burda hastaneye gitmek çok zor. Eşimi de zora sokuyorm die. Randevuya gitmedim. Şükür devamı gelmedi inşallah gelmez.

Ben de okula geldim. Yürüyerek geliyorm.bir de . Neyseki 2 saat ders var. Eve gidip dinlenmek şart

İnşallah canım ya azıcık belirti bir bulantı olsa neredeyse rahatlicam o kadar vasat haldeki yani
Benim hic belirtim olmadı halada yok. Olmazmısta. Tek belirti akıntı. Yani olmayadabilir. Ayrıca her gebelik belirtisi sağlıklı anlamınada gelmez. Daha çok yeni kese icin

bende 2 kez erkek bebek gördüm biri hamile olduğumu öğrenmeden hemen önce diğeri 3 gün önce.tersi de çıkıyormuş gördüğünü doğuranda
Doktor bilmeden siz bilin diye bir topik var.. oraya yükle.. dun bir arkadaş yazmıştı.. 2 doktor erkek demiş... O sayfada kız demişler.. 16. Haftada kesin kız demişler..

Günaydınnn annelerrrr yarın tam 12 hafta bitiyor çokkk heyecanliyim. Perşembede randevum var ama tahminde bulunmaz doktorum bende kesin olsun diye beklemek istiyorum zaten insaalllahhhh hayırlı haberler alırim

Ayy ne tatlıymış ya maşallah, göstermemiş ki senin ki:) yanlız yüzü gözü belli çok sebimli maşallah:)

günaydın kızlar, gofredo canım bana erkek gibi geldi senin bebeğin. bilimsel hiçbir dayanağım yok bu arada
benim eşim daha doktora gitmek yok diye veto etti rizeye gidene kadar dr yasakiyide oldu galiba, biraz uzaklaşayım stresten. 26 yada 27 sinde orda gideriz artık

Günaydınnn annelerrrr yarın tam 12 hafta bitiyor çokkk heyecanliyim. Perşembede randevum var ama tahminde bulunmaz doktorum bende kesin olsun diye beklemek istiyorum zaten insaalllahhhh hayırlı haberler alırim
12. Haftan bitiyor ya bulantın nasıl azalma var mııı????

Ama seninki zaten belli oluyor ki doktor söylemeden siz görün nub teorisi ..
Hahaha:) evet canım belli gerçi ama kızlarında öyle çıkıntı olup sonra düzeliyomuş. Gerçi seninki düzleşcek gibi değil dedi dojtor ama. Sen de anlattın ya erkek demişler de sonra kız çıkmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…