2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hepimiz yaşadık bunu. Karından görünmeyebiliyor. Sonra kalp atışı var mi diye başliyor endise sonrada iyimi diye. Hic meraklanma sağlıklıdir insaallah.

Hepimiz yaşadık bunu. Karından görünmeyebiliyor. Sonra kalp atışı var mi diye başliyor endise sonrada iyimi diye. Hic meraklanma sağlıklıdir insaallah.
İnşallah canım ya azıcık belirti bir bulantı olsa neredeyse rahatlicam o kadar vasat haldeki yani

Tamam sizi dinliyorum uyumaya calisiyim. Rabbim.evlatlarimizla sınamasin. Ne zor. Kötü dusunmek

Halsizlik, iştahsızlık, bulantı, istifra etme, bazen uykusuzluk bazen de aşırı uyku hali ha bir de gerekli gereksiz duygusallık ve ağlama krizleri

Oy oyyy ne zaman geçecek bunlar

Kızlar az önce wc de normal akıntı içinde kıl gibi kırmızı kan gördüm . Çok korkuyorum. Hiç boyle bişey yaşamadım. Yardım edin . Napiyim
Canım dün sabah benim de oldu. Kanlı akıntı ben üstüne işe de gittim. Doktoruma msj sttım. Korkma bir şey olmaz dinlen biraz dedi. Ben de çok yürümüştüm bir gün önce. Sonra bi daha gelmedi. Geçti. Merak etme. Ben doktora da gitmedim ama için rahat etcekse git sen.

Kızlar az önce wc de normal akıntı içinde kıl gibi kırmızı kan gördüm . Çok korkuyorum. Hiç boyle bişey yaşamadım. Yardım edin . Napiyim
Canım geç gördüm ama cumartesi günü aynı şey bende de olmuştu. Doktorum önemli bir şey değil o dedi. Bir daha da olmadı zaten.

Tabi fazla yorulunca tetikliyor maalesef hamilelik böyle bişey hep dikkat etmek gerekiyor. İyi haberlerini bekliyoruz dikkat et kendine canım.

gunaydin guzel hBerlerle dön insallah.. cevapla nin yaninda dosya yukle var ona tiklayip telefondaki resimlerden secebiliyosun yukluyosun sadece.. bende bilmiyodum burda ögrettiler :))

cnm bende dun öyleydim ama inan bana kollarini okadar guzel oynatiyodu gözleri falan görunuyodu bu bile yetti.. iki haftaya ögreniriz bence.. benim doktor tahminde bile bulunmadi

Başından beri gittiğim doktora gitmicem bugün. Aynı hastanede başka bi doktor önerdiler ona görünücem. Beğenirsem onunla devam ederim. Görmek bile yetiyo tabi de. Bakalım belki bişey söyler.. Hep bir umudum var :)))

insallah söylerler.. benim ultrasonu gördunmu bilmiyorum ama söylemek imkansiz dedi ( iki hafta sonrs tekrar gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…