2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
geçmiş olsun canım ben 5. haftada 9. haftada ve 10. haftada uçakla yolculuk yaptım bi sıkıntı olmadı ama sen dr una danış yine de.

Kızlar az önce wc de normal akıntı içinde kıl gibi kırmızı kan gördüm . Çok korkuyorum. Hiç boyle bişey yaşamadım. Yardım edin . Napiyim

Yarın için randevu aldım. Allahım lütfen bebisimé birsey olmasın . .. bu gecenasıl geçer ya. Ya artarsa. Dua edin lütfen.

Yarın için randevu aldım. Allahım lütfen bebisimé birsey olmasın . .. bu gecenasıl geçer ya. Ya artarsa. Dua edin lütfen.
Lutfen korkma. Incecik kan diyorsun bu sorun olmaz Icini ferah tut. Ben bu hamileligimi kanamali geciriyorum. Seni iyi anliyorum ama incecik bir kan seni korkutmasin bebisi uzme . Nasil olsa yarin sabah minisi goreceksin annesi . Allah korusun kanama cogalirsa acile gidersin. kanama yokken ya cogalirsa diye olumsuzu getirme aklina

Tamam . Ay ağlıyorum uf. Çok korktum. Sahi mi diosun . Kan görsek de bebis durur bırakmaz demi. Çok su içerim ben zaten . Allahım ya nasıl bi korku bu.. Wc ye gitmeye korkuyorum

Canim korkma nolur iyi düşün yarin gideceksen ayaklarini dik yat sakin kalkma bol bol su ic canim dualarimdasin inşallah iyi haberlerii alirsin
İnsallah canim..Öyle bekliyorum. Tüm hayallerim film şeridi gibi geçio gözümden . . Yarın olsun hemen .

Tamam . Ay ağlıyorum uf. Çok korktum. Sahi mi diosun . Kan görsek de bebis durur bırakmaz demi. Çok su içerim ben zaten . Allahım ya nasıl bi korku bu.. Wc ye gitmeye korkuyorum
Canim sakin ol karninda minicik atan kalbi uzme. Ben hamileligimin 2.ayinda alttan sivi kan kaybettim. acile gittim parcada dusurunce cok korktum. Ultrasona baktiklarinda ufaklik benimleydi dunyalar benim olmustu. Demem o ki incecik kil gibi gordugun kirmizilik seni korkutmasin. Hatta 2 yada 3 gun once ayni senin verdigin tarifi bir arkadas daha yazmisti. Gonlunu ferah tut. Dinlen.

Kızlar az önce wc de normal akıntı içinde kıl gibi kırmızı kan gördüm . Çok korkuyorum. Hiç boyle bişey yaşamadım. Yardım edin . Napiyim
Sakin ol birsey yoktur insaallah. Dinlen şimdi sabaha kadar. Burada o kadar kisi kanama gecirdiki. Bende onlardan biriyim hala korksamda bebek iyiydi hep. Önemli olan içini ferah tutman. Benim 1 hafta oldu kanamam sonra dinlendim bol su ve progestan aldım kanama alani yok simdi. Insan korkuyor haklısin ama her kanama düsük degil cok sık oluyor artık bu durum.

Geçmiş olsun canım korkma inşallah bişey olmaz iyi düşün sakin olmaya çalış. Hemen 1 litre su iç serum yerine geçsin. Ayaklarının altına yastık koy yat devamlı. Progestan kullanıyormusun? Artarsa da sakın bekleme acile git hemen erken müdahale her zaman çok önemli. İğne yaparlar bebeğe bakarlar gidersen.

Korkma canim bil bol su ic ayaklarinin altina yastik falan koy yuksekte kalsin..progestanin varsa fitil olarak koyabilirsin..yoksa da bol bol su ic...panik yapma...bende fbtl arkadasim gibi kanama gecirdim hastahane 3 gun yattim..stres yapma canim...dua edicem sana..

Ay kızlar öyle mi diosunz. Eşimi de uzdum .inşallah dediğiniz gibi sorun yoktur. Tamam dinleniyorm. Dua edin nolur.

Yok canım progestan kullanmadım hiç. .Bugün çok merdiven çıktım ettim ondan mı oldu ki. Burda küçük bi ilçe hastane var ama acil de bebege bakarlar mi ki . Yarını bekliyim.bakalım. doktorum bi saat mesafede başka ilçede . Ona da minibüsle gidiyorum inşallah o da zarar vermez..

Ay kızlar öyle mi diosunz. Eşimi de uzdum .inşallah dediğiniz gibi sorun yoktur. Tamam dinleniyorm. Dua edin nolur.
Ben tam 3 kere belirtim yok diye doktora koştum. Doktor dediki, gelsende beklesende şunu unutma bizim elimizden birsey gelmez sonuçta dogal süreç işler. Evet çok kötü oluyor insan kan görünce haklısin ben korkuyla gidiyorum hala tuvalete. Ama neticede bir müdahale yapamazlarsa da dua et dinlen. Yarında iyi sonuclarla dön:)

Kızlar ultrasonda gozukmedi 5 haftalik cumartesi tekrar gideceğim görmek için bulantı vs hiçbir belirti yok sadece kasık altında biraz yanma biraz sancı var normal mi acaba dış gebelik olma ihtimali var mı diye kafayı yemek üzereyim cumartesi hemen gelsin görelim istiyorum çok tedirginim lütfen birsey söyleyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…