2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar doktordan geliorum alttan baktı yatış verdi durmak istemedimm. 3 günlk rapor yazdı . Ev istirahati dedi. Kanama alani göremedim. Dedi
Progestan verdi inşallah. İyi olur .

inşallah öyledir ya geriden gelmesi üzüyo beni birde cinsiyeti çok öğrenmek istiyorum gittiğimde çünkü ayda 1 defa çağırıyo doktor kontrole

Cinsiyeti 18. hatfdaan önce söylemelerine çok takılma çünkü net 16 18 arasında belli oluyo o yüzden sabret :)

Benimki bir hafta geriden geliyo doktor ne diyo peki bana geç döllenme demişti

Benimki bir hafta geriden geliyo doktor ne diyo peki bana geç döllenme demişti
banada geç döllenme dedi ama etrafımda duyduğum bikaç kişi banada baştan öyle demişlerdi ama sonra gününden önde bile çıkmıştı diyorlar o yüzden çok merak ediyorum bende ama daha 9 gün var doktora gitmeme zaman geçmiyo sanki

bende senin gibi çok merak ediyorum benimki de 1 hafta geriden takip ediyordu. İnşaAllah günü gününe çıkar, haber bekliyorum, bende haftaya gitcem doktora

Kızlar az önce wc de normal akıntı içinde kıl gibi kırmızı kan gördüm . Çok korkuyorum. Hiç boyle bişey yaşamadım. Yardım edin . Napiyim
Canım vakit erkenken doktora git istersen öok azmış bir şey değildir bence korkma. Kendini zorladın mı acaba.

Vajinal bakılmadıysa görülmeyebilir telaş yapma bence.

Kızlar kontrole gittinm kasık ağrımda geçmedi bir türlü doktor erkek olabilir belki dedi kasık ağrısı içinde idrar ve kan testi istedi gitmişken ikiliyide yaptırdık yavrucağımm bir hareketli görseniz..:)) resim gönderiyorum yorum rica ediyorum.Herkes hayırlı hamileliklrr

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 109
oy masallah

benimki de çok hareketliydi ya sanki yüzüyor gibiydi bıraksalar saatlerce izlerim onun hareketlerini ekranda

Cevaplanin yanında dosya yukle car cnm guzel haberlerle gel inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…