- 17 Temmuz 2014
- 1.364
- 923
- 358
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #9.441
Selam kızlar nasılsınız
Sağlık ocağına kayıt yaptırmak için gittiğimde tansiyonumu ölçtuler kadın biraz düşük dedi ama kac olduğunu söylemedi sizce takip edeyim mi tansiyonumu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aşırı halsizim bugünlerde ya, mesaimi zor bitirip gidiyorum eveKizler herkese selam
ben de cok halsizlik var kusma bulanti cook bunaldimmmmmmmm sizler nasilsiniz
Kasılmamı var sen nasıl hissediyodun bunu canım nasıl karar verildi yani ne gibi belirtileri vardı ki.
Allah kolaylık versin, şunu gördüm ki çocuk iyice büyümeden hamile kalamam, kendime zor bakıyorum daha şimdidenÇok stres yapıyorum bebeğim için endiseleniyorumkızım çok ağlıyor hep ağlıyor, sabah çok erken kalkıyor, uykusuzum yorgunum,
Ben de şimdi düşünmüyordum.. ama nasip.. şimdi sağlığına duacıyım bebegiminAllah kolaylık versin, şunu gördüm ki çocuk iyice büyümeden hamile kalamam, kendime zor bakıyorum daha şimdidenAşırı halsizlik yorgunluk uyku hali bulantılar.. kötüyüm çok
![]()
Sağol canımAllah kolaylık versin, şunu gördüm ki çocuk iyice büyümeden hamile kalamam, kendime zor bakıyorum daha şimdidenAşırı halsizlik yorgunluk uyku hali bulantılar.. kötüyüm çok
![]()
Vajinal bakılmadı cumartesi ultrasondan bakılacak araştırdık endiseleniyorum İnşallah saglikla ultrasonda görünce daha çok rahatlayacagim teşekkür ederimVajinal bakılmadıysa görülmeyebilir telaş yapma bence.
Aynen canım ya oladar tatlıydı kiii ellerini oynatıyor sürekliii:))benimki de çok hareketliydi ya sanki yüzüyor gibiydi bıraksalar saatlerce izlerim onun hareketlerini ekranda![]()
Düsük tansiyon cok sorun olmuyor. Hamilelikte de düşebilirmis. Yüksek olmadıkca sorun yok demisti doktorum.Selam kızlar nasılsınızSağlık ocağına kayıt yaptırmak için gittiğimde tansiyonumu ölçtuler kadın biraz düşük dedi ama kac olduğunu söylemedi sizce takip edeyim mi tansiyonumu?
Bende öyle bildiğim için onemsemedim aslında..bi dahaki kontrolde söylerim doktoraDüsük tansiyon cok sorun olmuyor. Hamilelikte de düşebilirmis. Yüksek olmadıkca sorun yok demisti doktorum.
Anlarım canım ta 5.haftada bana da kasılmadan dolayı demişti o yüzden merak ettim sende ne belirtileri var diye çünkü yine ağrım oluyor arada korkuyorum.Ben hissetmedim canım.. Dün biraz kasık ağrım oldu belime vurdu. Biraz uzandım geçti.. Ben oğlumu kucağımda tuvalete taşıyorum her gece 3_4 kez.. Ultrasonda kasılma sancı gördü doktor. Resimde rahmim aydede gibi olmuş gördün mü? Kasılma yüzünden dedi ve progestan verdi. Fitil olarak günde 3 kere. Hiçbişey kaldırma, iş yapma dinlen dedi. Haftaya bakıcak yine..
Kızlar merhaba gittim doktora bebek saglıklı 9+1 olmuş çok şükür kanamam devam ediyor progestan verdi sabah akşam içicem akşam özel hastaneye randevu aldım orda daha iyi bakarlar diye uyuyorum
düşük ama neye göre acaba sende evde kontrol et ama her insanıntansiyon ağırlığı aynı olmazki benim 9+7 çıktı normal dedi.Selam kızlar nasılsınızSağlık ocağına kayıt yaptırmak için gittiğimde tansiyonumu ölçtuler kadın biraz düşük dedi ama kac olduğunu söylemedi sizce takip edeyim mi tansiyonumu?
Canım şimdiye kadar çok şükür hiç tansiyon sorunum olmadı hayatımda ilk defa tansiyonumu ölcturdüm:) sağlık ocağına gidip tekrar ölctureyim bakalım ne çıkacak..düşük ama neye göre acaba sende evde kontrol et ama her insanıntansiyon ağırlığı aynı olmazki benim 9+7 çıktı normal dedi.
Ama benim normal hayatımda 13+9 dur tansiyonum 12 olsa bayılıyordum
deeplydisturbed benide listeye ekler misin? Son adet tarihi 10 eylül
Ben de imom kullaniyorum iştahı çok açıyor içtiğim zaman iyi yiyorum bu gidişle kilo alacak gibiyimFolik asit ve imom kullanıyorum acaba ilaçlar mı kilo yapıyor bana
Allah ta tansiyonla ilgili bir sıkıntı yaşatmasın canım :)Canım şimdiye kadar çok şükür hiç tansiyon sorunum olmadı hayatımda ilk defa tansiyonumu ölcturdüm:) sağlık ocağına gidip tekrar ölctureyim bakalım ne çıkacak..
Korkma canım benim de yüksekti ablam gastoenterolog progesteron vitamin folbiol bi avuç ilaç içiyorsun karaciğer yorulmuş dedi 1hafta vitaminleri kestim progesteronu vaginal kullandım normal düzeye geldikızlar ya kan tahlillerini yaptırdımda Alanin aminotransferaz (ALT) değeri yüksek çıktıne demek bu baktımda gebelik zehirlenmesinde yüksek çıkabilir diyo
Canim benim de kesem öyle düzgün değildi bana da progesteron fitil verdi bol bol su iç istiaret verdi ben 10 gündür raporluyum tuvalete kalkıyorum sadece Allaha emanet miniklerimizBen hissetmedim canım.. Dün biraz kasık ağrım oldu belime vurdu. Biraz uzandım geçti.. Ben oğlumu kucağımda tuvalete taşıyorum her gece 3_4 kez.. Ultrasonda kasılma sancı gördü doktor. Resimde rahmim aydede gibi olmuş gördün mü? Kasılma yüzünden dedi ve progestan verdi. Fitil olarak günde 3 kere. Hiçbişey kaldırma, iş yapma dinlen dedi. Haftaya bakıcak yine..