• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Selam kızlar nasılsınız:anneadayı: Sağlık ocağına kayıt yaptırmak için gittiğimde tansiyonumu ölçtuler kadın biraz düşük dedi ama kac olduğunu söylemedi sizce takip edeyim mi tansiyonumu?

Kasılmamı var sen nasıl hissediyodun bunu canım nasıl karar verildi yani ne gibi belirtileri vardı ki.

Ben hissetmedim canım.. Dün biraz kasık ağrım oldu belime vurdu. Biraz uzandım geçti.. Ben oğlumu kucağımda tuvalete taşıyorum her gece 3_4 kez.. Ultrasonda kasılma sancı gördü doktor. Resimde rahmim aydede gibi olmuş gördün mü? Kasılma yüzünden dedi ve progestan verdi. Fitil olarak günde 3 kere. Hiçbişey kaldırma, iş yapma dinlen dedi. Haftaya bakıcak yine..

Çok stres yapıyorum bebeğim için endiseleniyorum :KK61: kızım çok ağlıyor hep ağlıyor, sabah çok erken kalkıyor, uykusuzum yorgunum,
Allah kolaylık versin, şunu gördüm ki çocuk iyice büyümeden hamile kalamam, kendime zor bakıyorum daha şimdiden :( Aşırı halsizlik yorgunluk uyku hali bulantılar.. kötüyüm çok :(

Allah kolaylık versin, şunu gördüm ki çocuk iyice büyümeden hamile kalamam, kendime zor bakıyorum daha şimdiden :KK43: Aşırı halsizlik yorgunluk uyku hali bulantılar.. kötüyüm çok :KK43:
Ben de şimdi düşünmüyordum.. ama nasip.. şimdi sağlığına duacıyım bebegimin

Kızlar merhaba gittim doktora bebek saglıklı 9+1 olmuş çok şükür kanamam devam ediyor progestan verdi sabah akşam içicem akşam özel hastaneye randevu aldım orda daha iyi bakarlar diye uyuyorum

Selam kızlar nasılsınız:anneadayı: Sağlık ocağına kayıt yaptırmak için gittiğimde tansiyonumu ölçtuler kadın biraz düşük dedi ama kac olduğunu söylemedi sizce takip edeyim mi tansiyonumu?
Düsük tansiyon cok sorun olmuyor. Hamilelikte de düşebilirmis. Yüksek olmadıkca sorun yok demisti doktorum.

Ben hissetmedim canım.. Dün biraz kasık ağrım oldu belime vurdu. Biraz uzandım geçti.. Ben oğlumu kucağımda tuvalete taşıyorum her gece 3_4 kez.. Ultrasonda kasılma sancı gördü doktor. Resimde rahmim aydede gibi olmuş gördün mü? Kasılma yüzünden dedi ve progestan verdi. Fitil olarak günde 3 kere. Hiçbişey kaldırma, iş yapma dinlen dedi. Haftaya bakıcak yine..
Anlarım canım ta 5.haftada bana da kasılmadan dolayı demişti o yüzden merak ettim sende ne belirtileri var diye çünkü yine ağrım oluyor arada korkuyorum.

Geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın inşallah. Babası götürsün minişi tuvalete azıcık :))

Kızlar merhaba gittim doktora bebek saglıklı 9+1 olmuş çok şükür kanamam devam ediyor progestan verdi sabah akşam içicem akşam özel hastaneye randevu aldım orda daha iyi bakarlar diye uyuyorum

İnşallah canım ... Sağlıkla atlatırsın mucizeni allh sana bağışlasın... Çok bu şekilde sorun yaşayıp atlatanlar mühim bebeğin iyi olması

düşük ama neye göre acaba sende evde kontrol et ama her insanıntansiyon ağırlığı aynı olmazki benim 9+7 çıktı normal dedi.
Ama benim normal hayatımda 13+9 dur tansiyonum 12 olsa bayılıyordum

düşük ama neye göre acaba sende evde kontrol et ama her insanıntansiyon ağırlığı aynı olmazki benim 9+7 çıktı normal dedi.
Ama benim normal hayatımda 13+9 dur tansiyonum 12 olsa bayılıyordum
Canım şimdiye kadar çok şükür hiç tansiyon sorunum olmadı hayatımda ilk defa tansiyonumu ölcturdüm:) sağlık ocağına gidip tekrar ölctureyim bakalım ne çıkacak..

kızlar ya kan tahlillerini yaptırdımda Alanin aminotransferaz (ALT) değeri yüksek çıktı :KK43: ne demek bu baktımda gebelik zehirlenmesinde yüksek çıkabilir diyo
Korkma canım benim de yüksekti ablam gastoenterolog progesteron vitamin folbiol bi avuç ilaç içiyorsun karaciğer yorulmuş dedi 1hafta vitaminleri kestim progesteronu vaginal kullandım normal düzeye geldi

Canim benim de kesem öyle düzgün değildi bana da progesteron fitil verdi bol bol su iç istiaret verdi ben 10 gündür raporluyum tuvalete kalkıyorum sadece Allaha emanet miniklerimiz

Back
X