2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bugün ikili test için kan verdim unuttum sormayı bi şey demedi 12+0 dayım 13 temi folik asit kesiliyor coraspirinle progestanda kullanıyorum bi de demir başlanıyodu artık bu haftalarda bldm kdar ile.
Benim doktorum 12. haftada folic asidi ve progestanı bıraktırdı onların yerine elevit ve magnezyum hapına başlattı. Ben demir en başından beri kullanıyorum zaten ama bu haftalarda başlanıyor diye biliyorum bende.

Amin Canım Allah yavrunuzu size bağışlasın. Kucağınıza almayı nasip etsin . Bazı erkekler duygularını belli edemiyor yapıları böyle.. Belliki size düşkün nazar değmesin

bizm burdaki h&m dede var torium avm de bende aldm tayt falan cnku yakin oturanlarn aklinda olsun beylikduzu avcilar tarafi

Pazar günü önünden geçtim ama hiç aklıma gelmedi ya. Bu hafta doktordan sonra bakayım zevkine güveniyorum:)

Sağolasın aklımdan çıkmış İkili test sonucu için aradığımda sorayım haftaya.

Pazar günü önünden geçtim ama hiç aklıma gelmedi ya. Bu hafta doktordan sonra bakayım zevkine güveniyorum:)
Ben bayıldım senin de beğeneceğine eminim :) gri kot almış eşim ama çok güzel doğumdan sonra giyemiyeceğime üzüldüm annem senin kadar tarz hamile görmedim diyor haftasonu caddeye gidicem yine bakıcam bişeyler :)

Çok teşekkür ederim canım 3 ay önce hiçbirşeyi yokken bayıldı evde hastaneye kaldırıldığında menenjit olduğu ortaya çıktı 3 aydır uyuyordu uyanamadı pazar sabaha karşı da kaybettik işte

H&m izmirde yok henüz bu pazar açılıyormuş internet sitesi üzerinden bakmıştım gerçekten çok güzel hamile kıyafetleri var açılsın mutlaka gidicem eşime şimdiden tembihledim beni götürüceksin diye

bugün ikili test için kan verdim unuttum sormayı bi şey demedi 12+0 dayım 13 temi folik asit kesiliyor coraspirinle progestanda kullanıyorum bi de demir başlanıyodu artık bu haftalarda bldm kdar ile.
Cnm ben en son dra gittigimde 12. haftaya kdr folic asidi icmemi sonrasinda birakacagimi ve demir hapina baslatacagini soylemisti.

:) inşallah hamile reyonuda olur her şubesinde yok çünkü. Eğer internetten alacaksanda kalıpları küçük bir beden büyüğünü al canım pantalonda.

Yaaa kizlar bisey sorucam. gun icinde bisey yok ama aksama dogru karnim sisiyor cok fena gaz sancisi cekiyorum sizde de boyle mi? Araliksiz her gun boyle artik. Cok rahatsiz edici yaa yemek yedikten sonra ztn felaket patlayacak gibi hissediyorum.

Yaaa kizlar bisey sorucam. gun icinde bisey yok ama aksama dogru karnim sisiyor cok fena gaz sancisi cekiyorum sizde de boyle mi? Araliksiz her gun boyle artik. Cok rahatsiz edici yaa yemek yedikten sonra ztn felaket patlayacak gibi hissediyorum.
Evet aynen ben de kilo almadım ama bu şişkinlik uyanıyorum daha şimdiden gören kilo sanır akşam hareketsiz olduğun için mi acaba ben gün içinde hep aynı şişkinlik var...

Baya öncesinde bende yazdım acayip gaz sancım oluyor sabah kalkıyor göbek yok eve gidiyorum dolma gibiyim patlıcak gibi oluyorum. Acaba diyorum rezene çayı iyi gelirmi gün aşırı içsem diye. Bide akşamları maden sulu ayran içiyorum.

Evet aynen ben de kilo almadım ama bu şişkinlik uyanıyorum daha şimdiden gören kilo sanır akşam hareketsiz olduğun için mi acaba ben gün içinde hep aynı şişkinlik var...
Gun icinde benim yok cnm cok sukur ama aksam cok fena siskinlikten nefesim daraliyor diyebilirim gidince dra bi soyliyim belki bisey tavsiye eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…