2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Adanada tanıdıgınız vardır belkii....
Fotografı paylaşırsak belki gönüllü süt annesi bulunur

Eklentiler

• FB_IMG_1448459680024.webp
    22 KB · Görüntüleme: 34
Ben esimden habersiz gittim yoksa ne gerek var boşa düşünüp strese giriyorsun der. Mesela iyi olayım cok guzel ki bu bebeği çok bekledik ama rahatsız olunca kırk kere sorar ne var ne var bunaltır. Elimden geldiğince söylemiyorum bende.

Ben geçen hafta gizli gitim :)
Bebegin nkdr buyudugunu gordugum zaman dayanamadım aradım :)
Benimki cok duygusal hmn gider kırgınlık

Ben de mahrem diye çekiniyorum ama inan artık yetti :) eskiden yapıyodum zorlanmıyodum ama şimdi zor ya canım sende haftalarımız aynı galiba hassasiyetim fazla benim 2 saatte anca bitiyodu zaten bekleye bekleye epilasyon benim için bacak harici imkansız suda çalışanlar falan varmış onlar nasıl acaba benim braun silkepil bu ışıklı olanlardan ...

yok gülüm ya yani bile bile karnimda bebegimle günaha girmek istemem hassas olmakta fayda görüyorum yavrular ahlakı anne karnında almaya baslar islam akaidinde biz öyle öğrendik :) epilasyon drken aslinda benimki tras yani epilaayon değil hani su minik makineler varya burun ici tuyleri ve bikini bölgesi olarak satilan onlarda kullaniyorum ben yoksa epilasyon değil aslında

Aynen canım, bende tek gidiyorum. İkili teste birlikte gittik heyecanla ama onda da Dr. içeri almadı

Anladım canım benimde var ondan aslında ama jiletten farkı yok diğer konudada haklısın dikkat etmek lazım ben de katılıyorum anne karnında başlar her şey:))

birde Elevit için bir kez daha uyarmak istedim bilmislik yapmak değil amacım ama ben ilahiyat mezunuyum kendimce soylemezsem rahat edemeyeceğimi düşünüyorum şimdiden ozur dilerim hepinizden :) içeriğinde katki olduğu kabul edilen bi ilac var ortada arastirmadan kullanmayin derim

Ben geçen hafta gizli gitim :)
Bebegin nkdr buyudugunu gordugum zaman dayanamadım aradım :)
Benimki cok duygusal hmn gider kırgınlık
Kırgınlık kalmaması çok güzel. Benim 2. çocuğum eşimde ekstra rahatlık var. Ultrason resimlerinden albüm yapmaya başladım. Hafta hafta ayırdım. Karınlarımız büyüyünce birde tekmeleri savurunca ufaklıklar, kocalar bizi daha iyi anlayacak

Ben diğer forumlardan da okumuştum. Dün elevit yazmış dr. eczanede decavitle değiştirdim. Domuz katkısı varmış sanırım ama daha sonra elevit bizim inançlarımıza göre ilacın içeriğini değiştirmiş diye duydum. Araştırmak lazım.

Bak simdi biz 4 bucuk 5 haftada falan gitik onunla kese görundu falan pek bi heycan yapmadı.
Sonra 6 bucuk haftada benim çoook buyuk ısrarımla gitik yine.
Ve doktor hmmm bir sorun var sanırım göremiyorum dedi....
Ve 5 saniye sonra aaaa kalp atışları var diye bize dinleti varya nasıl gözleri doldu duygusal öküzümün.
O bu bebegimizide kaybedecegiz diye çok korkuyor.
Rabbim kimselere evlat acısı yaşatmasın. Isteyen herkesi anne baba yapsın.

İnsanın ne güzel kız kardeşi ablası olması :)) evet hem kasılması var hemde ben çok eğiliyorum falan epilatörle bacaklarımı alırken bile o yüzden güvenemiyorum kendime ...
bacak ve kol altı için kuaföre gidiyorum daharahat oluyor ama özel bölge için evdeyim :)
evet insanın kardeşi olması çok iyi

Hafta sonu giyim alışverişi yapıcam. İnternete bakıyorym da ne sevimsiz hamile kıyafetleri var. Göbek çıktı. Pantolonla olmuyor. Elbiselerim de dar göbek fırtlıyor.

Hafta sonu giyim alışverişi yapıcam. İnternete bakıyorym da ne sevimsiz hamile kıyafetleri var. Göbek çıktı. Pantolonla olmuyor. Elbiselerim de dar göbek fırtlıyor.
Bende aldım bi kot hamileleler icin.
1 tane dha almam lazm ama

bende öyleyim sabah 6 da kalkıyorum işe geliyorum 8 de biraz da burdauyuyorum öğlen uyuyorum çok rahatsız edici bi durum bu

Ben varım. Esim bebek yerinede uyuyorsun diyor

İş yerinde iyice zor haklısın. Ben dr gün içinde uykuyu hiç sevmem şimdi yataktan zar zor çıkıyorum. İçtiğim su miktarını arttırdım. Bir kaç gündür az içiyordum. Et de pek yemedim bu ara yediğime içtiğime dikkati arttırıcam birazcık

Bebek gündüz uyuyor ya eşin bir nevi haklı :)

bugün ikili test için kan verdim unuttum sormayı bi şey demedi 12+0 dayım 13 temi folik asit kesiliyor coraspirinle progestanda kullanıyorum bi de demir başlanıyodu artık bu haftalarda bldm kdar ile.

Canım H&M de çok güzel hamile kıyafetleri var. Bağdat caddesinde ki şubesinde yalnız var o bölüm. Eşim almış hatta pantalon tayt tunik elbise ama çok güzel çok tarz bayıldım. başka yere bakmıyorum artık orası iyi oldu :)

Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…