2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım o kesindir görmeyen doktor 98 demez kızımı da 12 haftalıkken 90 ihtimalle verdi..

kızlaar görüyorum ki cinsiyet konuları konuşuluyor.

ben de 2015 haziran annesiyim...

benim doktor 13. haftada erkek dedi.
sonra saklandı göstermedi.
ayrıntılı ultrasona kadar göstermedi bi daha.
herkes kız olacak belli ki derkeeeeennn, ayrıntılıda doktor oğluşumun çüçüsünü gösterdi
Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.
öperim hepinizi

Merhaba kızlar dün uçak yolculuğunda aksilikler olunca baya soğukta kaldım ve o zamandan beri sinirliyim doktora gittim kese bozuk düşük yapacaksın dedi tak diye devlet hast. Gittim hemen adam bi sorun görmüyorum dedi 70 yaşındaydı demi gittiğin doktor burda gitme özel istiyosan dedi ben ilçedeyim ankara ve kırşehire yakın. Ankarada olan arkadaşlar var bana tavsiye verebilir mi.ankarada Hera kadın sağlığı merkezine gitmiştim sadece..

Rica ederim bende başta korkmuştum ama baktım araştırdım toxo nedeni ile gerçekleşen düşük yok denecek kadar az endişe etmedim sonra herşeyin bir çaresi var nasılsa
Sifamizi rabbim versin inşaallah butun hastalarada bizlerede inşaallah canim bugun saglik ocagina sordum adivide diye bir tahlil burda yapilmiyor dendi sen saglik ocagindami yaptirdin bu tetsti

Kızlar alakasız olucak ama
Kk da Isim nasl deyistiriliyor ??? Hemn kayıt olayım diye yazmıstm bnde oýle sıkıldm degistrmk istiyorum

Okumakla adam olunmuyor işte... Ben de acile gittiğimde sen bu stresle düşürürsün bu çocuğı, demişti. Keseyi bile görememişti

Aminn canım inşallah sen öğrenirsin gittiğinde cinsiyetini. oğlunu da Allah bağışlasin benimde 8 yaşında bir oğlum var.
Teşekkür ederim , Sizin oğlunuzuda Allaj
Aminn canım inşallah sen öğrenirsin gittiğinde cinsiyetini. oğlunu da Allah bağışlasin benimde 8 yaşında bir oğlum var.
Allah sizin oğlunuzuda bağışlasın. Bu 2. hamileliğiniz mi? Benim oğlum çok heyecanlı.. Kardeşim doğduğunda illaki benim odamda olsun yatağı diyor

Sifamizi rabbim versin inşaallah butun hastalarada bizlerede inşaallah canim bugun saglik ocagina sordum adivide diye bir tahlil burda yapilmiyor dendi sen saglik ocagindami yaptirdin bu tetsti
Yok canım ben devlet hastanesinde yaptırdım daha dogrusu ben ilk oraya kontrollere gitmiştim doktorum sagolsun tüm testleri yaptı o özellikle istedi

Geçmiş olsun bu acil servislerin hali ne olacak şikayet etmelisin bence

Ben medicanada seda hanima gidiyorum. Çok memnunum. Düsuk tehlikem vardı başlarda ama öyle güzel yaklastiki sağolsun. Doğumuda burada yapacağm bir aksilik yaşamazsam.

Aciller böyle demek vebde ankarada iki acile gittim ikiside aynısını yaptı eve git düser zaten kanaman artinca gel dediler.

Düşecek olsa bile öyle denir mi, insanın psikolojisi ile nasıl oynuyorlar eğitimsiz eğitimliler.. Allah korusun böylelerinden

Geçmiş olsun canım. Gönlünü ferah tut. Yanılmışlardır.

Hay bu devlet hastanelerii böylemi söylenir yaa nasıl bir vücdansızlık sanki çok normal bişeymiş gibi. Allah şifa versin canım bir an önce iyi bir doktora git hem ne olduğunu öğrenirsin bi müdahele falan edilir gönlünü ferah tut bişey olmaz Allahın izniyle inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…