- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #6.661
İkili test için doppler den bakmıyorlar mıDoppler almayı düşüneniz bakanınız var mı ya :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkili test için doppler den bakmıyorlar mıDoppler almayı düşüneniz bakanınız var mı ya :)))
Canım Crl ölçümü bebeğin haftası hakkında bilgi veren bir ipucu yani geç yumurtlamaysa daha küçük çıkabilir bunları sorun yapma bence..
Ben de app stor var ya ondada kısıtlı zaten bir iki orogram var :)Kızlar google play stordan hamilelik takibi diye bir program var onu indirdim hafta hafta bebeğin dilinden olacakları anlatıyor ben begendim bir okuyun derim
Eki Görüntüle 1677270
Yok canım el doppleri kendimiz dinlemek için :)İkili test için doppler den bakmıyorlar mı
Benim yumurta takibi oldu... Sağdan vardı canım ama hep öyle okuyorum soldan olanlar kız çıkıyomuş hadi bakalım sağlıklı olsunda :)))Canım hangi taraftan yumurtlarsan oradan ağrı oluyor rahim gittikçe büyüyor ve kasıklarda ağrıya neden oluyor.. kızımı da doktor hep solda bulurdu..
Ablamda da öyle olmuş komşumda annem de sol kız deniyor :) re sen sağdan mi yumurtlamissin yaniBenim yumurta takibi oldu... Sağdan vardı canım ama hep öyle okuyorum soldan olanlar kız çıkıyomuş hadi bakalım sağlıklı olsunda :)))
Yok canım ne gerek var zaten her hafta doktora gidiyorum ultrason ile bakıyor zatenYok canım el doppleri kendimiz dinlemek için :)
Unutmuşumm onu yamayı...
Benimde bitmisti ama yeniden başladı. Doktoru aradim ama 3 ay sonuna kadar normal hic idrar tutma dedi. Ondanda olabilirmis.Benim daha çok soldan bakıyolar... Sol tarafa daha fazla kaydırıyorlar o yüzden aklım kalıyor ...
Ama değişiyor sağ sol neden bitmedi bu kasık ağrıları daha ki soğuktanda çok etkileniyorum canım...
Benim de hep sol tarafımda ağrı var ben hep bekarken bile oğlum olacak diyordum ama 2 defa rüyamda kız çocuğu gördüm şimdi sizde böyle yazınca acaba kız mı olacak diye düşünmeye başladım ama tabi biraz daha beklemek lazımBenim yumurta takibi oldu... Sağdan vardı canım ama hep öyle okuyorum soldan olanlar kız çıkıyomuş hadi bakalım sağlıklı olsunda :)))
Evet canım 2 ay takip yapıldı bende iğne ile birincide tek yumurta sağdan. ikinci yani bu ayda 2 tane sağdan vardı doktor pek sol çalışmıyo demişti 2 ayda nasıl anladı bilmem ama :))Ablamda da öyle olmuş komşumda annem de sol kız deniyor :) re sen sağdan mi yumurtlamissin yani
12.haftada tahminler başlıyormuş :)) şanslısın az kalmış bakalım ne olcak ama kız diyorum ben de artık çünkü hep soldan bakıyolar :)Benim de hep sol tarafımda ağrı var ben hep bekarken bile oğlum olacak diyordum ama 2 defa rüyamda kız çocuğu gördüm şimdi sizde böyle yazınca acaba kız mı olacak diye düşünmeye başladım ama tabi biraz daha beklemek lazım
Sen se erkek olsun istiyorsun sanırım, allah gönlüne göre versin canım..Evet canım 2 ay takip yapıldı bende iğne ile birincide tek yumurta sağdan. ikinci yani bu ayda 2 tane sağdan vardı doktor pek sol çalışmıyo demişti 2 ayda nasıl anladı bilmem ama :))
Ya benim doktorum her hafta çağırmıyor sıkıntı varken bile. Ama ben de değiştirmek istemiyorum pek. baştan ona gittim diye. Biraz daha geçsin ben alıcam ama :adYok canım ne gerek var zaten her hafta doktora gidiyorum ultrason ile bakıyor zaten
App store de hamilelik rehberi var bana kullanımı kolay gelen
Analdım teşkkür ederim gece tutuyo insan ister istemdz biraz ondan olmuştur belkide :)))Benimde bitmisti ama yeniden başladı. Doktoru aradim ama 3 ay sonuna kadar normal hic idrar tutma dedi. Ondanda olabilirmis.
Ha yok canım ya allh ne verirse sağlık olsun problem olmasın bana artar bile :) sen ne düşünüyosun:)Sen se erkek olsun istiyorsun sanırım, allah gönlüne göre versin canım..
Canım senin kistten dolayi lekelenmen falan o tarz biseyin oluyomu.Sağol canım, Benim bebeğim ortada tam. Sol da da kistim var canim, seninki nerde
Benim bir kızım var bir oğlum olsun isterim, 1 kıZ bir erkek yeter, büyütmek çok zorHa yok canım ya allh ne verirse sağlık olsun problem olmasın bana artar bile :) sen ne düşünüyosun:)