- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 53
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #6.801
11+1 de 12 haftaya girmis oluyorsunuz zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence o arkadaşlarınada söyle cnm bende tedavi görmüş biri olarak söylüyorum. başkalarından duymaları daha kötü Allahim onlarada verrsin en yakın zamanda inşallahgünaydınn, ben herkese söyledim herhalde çevremde, iş yerim hariç:) birde çok yakın 2 tane arkadaşım var uzun süredir bebek sahibi olmak için tedavi görüyorlar, suçlu hissediyorum kendimi söyleyemiyorum bir türlü onlara
ben 2li test yaptırmayı düşünmüyorum ama gitmişken cinsiyetide öğrenmek istiyorum o yüzden herhalde kasımın 23-24ü gibi giderim![]()
o da doğru ama bir türlü giremiyorum lafa, dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden ama çok üzülüyorum.Bence o arkadaşlarınada söyle cnm bende tedavi görmüş biri olarak söylüyorum. başkalarından duymaları daha kötü Allahim onlarada verrsin en yakın zamanda inşallah
Evet çıkıyor artik başta gerideydim ama. Senin?Canım ultrason ölçümü ve sat uyumlu çıkıyor mu senin..
canım testlerin adını yazıyorum şimdi;Canım ultrason ölçümü ve sat uyumlu çıkıyor mu senin..
Benimde 10+6 olacak ve doktorum normal dedi batta meraklanınca tekrar aradim.Doktorum bana o hafta için erken dedi ama bende aynı şekilde 11+1 olucam günlerimiz aynı zaten. Sen yinede bir sor canım.
Ben en son 4 gün gerideydi bakalım salı günü ne kadar olacak..Evet çıkıyor artik başta gerideydim ama. Senin?
Çok sağol canım.. sanırım koagülasyon yok sadece bende..canım testlerin adını yazıyorum şimdi;
Biokimya: glukoz, üre, kreatinin, alt, ast
hemogram(22 parametre)
Koagülasyon; Parsiyel Protrombin zamanı
hormon: tsh, ft3, ft4
infeksiyon : anti hiv, cmv, rubella, toksoplazma, vdrl ( bunlardan sadece vdrl vardı sağlık ocağında yapılan diğerlerini doktorla görüşücem olmadı dışardan yaptırıcam)
hepatit: hbsag, anti hbs, anti-hcv
2 li tarama testi için önerilen o ama 12.-13. Haftada en iyi sonuç veriyor dedi doktorum. 11 dede ultrasonla ense kalınlığına bakıcak.ense kalinligi icin 11 hafta erken deilki önerilen zaten 11-14 haftalar arasi
Vallahi doktoruma dedim 11+1 de gidicem zaten o haftada mı yaptırıcam dedim oda 11 de çok güvenilir olmaz dedi. Doktorumun söylediğini söylüyorum bende biliyorum literatürde 11-14 arası olduğunu. herkes ne zaman isterse o zaman yaptırsın.11+1 de 12 haftaya girmis oluyorsunuz zaten
Benimde öyle bir arkadaşım var ama herkesle birlikte öğrendi. Geldi tebrik etti darısı başıma dedi ama herkes tebrik etti eşi falan hiç bişey demedi. Bir dahada görüşmedik ama grubumuzda hamileler çok oldu eninde sonunda öğrenicek sizden duysun bence.o da doğru ama bir türlü giremiyorum lafa, dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden ama çok üzülüyorum.
Canım benimde sol kasigimda ağrılar vardı birden kesildi, bende tedirgin oluyorum..günaydınlar :)
Benim bulantım 2 gündür yok korkmaya başladım yaa, ağrılarım da azaldı.. kötü birşey yoktur değil mii..
Arada oluyor öyle bendede olmuştu 2 gün bulantım olmadı diye korkmuştum ama doktora gittiğimde bebişim gayet iyiydi. 8. Haftada hafifledi benim. Arada oluyor ama ilk haftalar gibi değil. Kasık ağrısıda aynı şekilde ilk haftalar oluyor sonra geçiyor. Zaten göğüsler maşşallah herşey yolunda diyorgünaydınlar :)
Benim bulantım 2 gündür yok korkmaya başladım yaa, ağrılarım da azaldı.. kötü birşey yoktur değil mii..
Bende faranjitim günlerdir geçmedi çok fena herşeyi yapıyorum geçmiyor. Hatta şu anda ballı limonlu zencefilli su yaptım onu içiyorum.Kızlaar günaydınn. sanırım farenjit oluyorum boğazım şişmişönerebilceğiniz doğal ilaç vs varmıı
Bende faranjitim günlerdir geçmedi çok fena herşeyi yapıyorum geçmiyor. Hatta şu anda ballı limonlu zencefilli su yaptım onu içiyorum.
Ya benim göğüslerim fe fazla şişmediArada oluyor öyle bendede olmuştu 2 gün bulantım olmadı diye korkmuştum ama doktora gittiğimde bebişim gayet iyiydi. 8. Haftada hafifledi benim. Arada oluyor ama ilk haftalar gibi değil. Kasık ağrısıda aynı şekilde ilk haftalar oluyor sonra geçiyor. Zaten göğüsler maşşallah herşey yolunda diyor![]()