• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok yakında toplu taşıtlarda yer verecekler bana bu gidişle.. doğru düzgün yediğim de yok.. kocaman bir göbek.. sanırım bu kızından kalan göbek :KK17:

canim esini bi yandanda anlamaya calis benim esimde öyle cok fazla söz etmiyo ben baya konu ediyorum bebegi hep biseler anlatiyorum.. en son ultrasonda kendisi görunce birde bebek formunu yavastan alinca biraz daha yakin hissettim onun disinda hep biz duygusaliz.. onlar cok sey hissetmiyo bu ilk aylarda
Ultrasona falan benden meraklı 4 boyutlu ultrason varmış medicalparkta onu yaptıracakmış 2 gün önce babası ameliyat oldu medicalparkta gitmiş doğumu sormuş doktorları araştırmış bu konularda çok meraklı ama bebek hakkında hep bir olumsuzluğu var moralimi bozuyor

Çok şükür canım ne isterse alır gelir bir dediğimi iki etmez ama sanki bebege birşey olacakmış gibi hissettiriyor bana moralimi bozuyor
Allah bozmasın canım.. benimki de gece bile olsa gider alır gebe olduğum için.. ama ilkindeki heyecanı yok.. Canım allah inşallah size de ilo günleri nasip etsin.. özellikle bebeğin tekmelerine dokunu:KK71:nca eşin ve sen çok heyecanlanacak ve mutlu olacaksınız, rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Ayy kizlartv 8 de dikkat bebek var filmi vardi..izledim ara ara duygulandim valla iyice sulugoz olcam bu gidisle dogum sahnelerinde heleki koptum..cok ozel bir an Allah hepimize bu guzel ani tadabilmeyi nasip eder insallah...yaa bu arada sanki 4 5 aylik gibi oldum kizlar ya gobek aldi basi siskinlik var sizlerdede var mi..gaz sorunuda var..
Filmi kaçırdım onu bekliodum.. gaz bende de aşırı var normalmiki?

Allah bozmasın canım.. benimki de gece bile olsa gider alır gebe olduğum için.. ama ilkindeki heyecanı yok.. Canım allah inşallah size de ilo günleri nasip etsin.. özellikle bebeğin tekmelerine dokunu:KK71:nca eşin ve sen çok heyecanlanacak ve mutlu olacaksınız, rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Ay inşallah o günleri görürüm o kadar çok istiyorum ki eşimle cinsiyetini öğrenelim odasını hazırlayalım Allah her isteyene nasip etsin

Bemde eşimin ailesine söylemedik hamile olduğumu kız kardeşi nisanda kaybetti bebegini, hemde ilk torunu ben doğuruncam diyordu kıskanır diye eşim saklıyor. Göbeğin çıksın o zaman anlarlar diyor ama zaten Gelip gittikleri muhtemelen doğumdan sonra haberleri olur

Ay inşallah o günleri görürüm o kadar çok istiyorum ki eşimle cinsiyetini öğrenelim odasını hazırlayalım Allah her isteyene nasip etsin

Bemde eşimin ailesine söylemedik hamile olduğumu kız kardeşi nisanda kaybetti bebegini, hemde ilk torunu ben doğuruncam diyordu kıskanır diye eşim saklıyor. Göbeğin çıksın o zaman anlarlar diyor ama zaten Gelip gittikleri muhtemelen doğumdan sonra haberleri olur
Sürpriz olsun.. allah gorumceni de tez zamanda sevinirsin..

Ben doğudayım.. hiç almas şansım yok :KK12:

Burda burger bile yok ayol:KK51:

Ayy kizlarrr siz midye diyince benim de cnm cekti eşime söyledim sadece 1 tane alirim dedi 2 de anlastik :))
Kizlar hakkinizi helal edin nolur ilk defa canim biseyi bukadar cok istedi simdi bu asermemi acaba bulabilirsem eger sizede seve seve gonermek isterim canlarim ayrica istedgniz bisey olursa hic cekinme canim doguda gorev yaptim zorlugunu bilirim

Back
X