- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 53
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #9.181
saol cnm ustten bakamiuoruz hala alttan devamMaşallah ne güzel görünüyor benim hala nokta şeklinde inşallah bende görürüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm ustten bakamiuoruz hala alttan devamMaşallah ne güzel görünüyor benim hala nokta şeklinde inşallah bende görürüm
canım bi kac gün önce kanaman olmuştu demi bebek sağlıklı demişlerdi korkma eger kırmızı kan ise git doktora yarını bekleme ama kahve leke ise önceki kandır muhtemelen9+3 teyim hiç agrım yok
saol amin cnm yo kafasi assagi simdilik gecende ustteydi degistiriyo hareketlendi artik:) hala vajinal bakiyoruz ustten denedik olmadiAy maşallah allah tamamına erdirsin annesi.. kafası aşağıda mi duruyor vajinal bakıldığı için mi öyle görünüyor..
Agrı olsun olmasın bence gitmelisin.9+3 teyim hiç agrım yok
saol cnm evet gözler ve burun kollar falan belli oluyor bittim yaaa :)Aa seker sey yaa gozlerini gordummm masallahhh :)
Sağlık ocağında gebe kaydı açarken ölçüler ilk 15 çıktı bu gün de 13.9 ordan çıkınca eczaneye girdim onlar 12.8 ölçtü 9 ay ben napicamcnm yuksek tansıyon cok tehlıkelı... evdekı alet ok normal ama dıgerlerını nerde olçturdun?
cumayı bekleme derım hemen bır dra gorunmekte fayda var..
karından görünmüyor mu hala rahmin mi tersti yoksa kalınlık mı var kardeşime doktor rahmin kalın gibi bişey demiş benimde baslarda gorunmuyordu ama şimdi artık uyumlu görünüyo karındansaol cnm ustten bakamiuoruz hala alttan devam
Allah allah yeterince büyük neden kisaol amin cnm yo kafasi assagi simdilik gecende ustteydi degistiriyo hareketlendi artik:) hala vajinal bakiyoruz ustten denedik olmadi
Rengi nasıldı doktora git mutlaka. Progestan falan kullanıyor musunn.Kızlar az önce lavaboda çamaşırımda bir damla kan geldigini gördüm hiç agrım yok. Agrısız düşük olur mu yada düşük böyle damla damla mı başlıyor
Sağlık ocağında gebe kaydı açarken ölçüler ilk 15 çıktı bu gün de 13.9 ordan çıkınca eczaneye girdim onlar 12.8 ölçtü 9 ay ben napicam
Dürekli yüksek çıkmıyorsa sıkıntınyok ama sor tabii yine de tuzlu mu tüketiyosun.Bayanlar bi sorum olacak lütfen cevap verin hamilelikte tansoyonlariniz nasıl gidiyor benim 4 gündür bi 15.8 12.8 15.9 ve bu günde 13.9 çıktı ne yapmam gerekli cuma günü doktor randevu var bu arada evde tansiyon aleti var dijital onda 11.7 10.6 çıkıyor
Kahve leke bir damlacıktı devamı gelirse artık mecbur gidicemcanım bi kac gün önce kanaman olmuştu demi bebek sağlıklı demişlerdi korkma eger kırmızı kan ise git doktora yarını bekleme ama kahve leke ise önceki kandır muhtemelen
Benimde ilk gittiğimde heyecandan 16 çıkmıştı doktorum takip et devam ederse sıkıntı demişti. Bence düzenli ölç sabah akşam yaz bi yere.Sağlık ocağında gebe kaydı açarken ölçüler ilk 15 çıktı bu gün de 13.9 ordan çıkınca eczaneye girdim onlar 12.8 ölçtü 9 ay ben napicam
Eşim gelsin medipole yada medicalparka gideyim inş orda nöbetçi kadın doğum vardırAgrı olsun olmasın bence gitmelisin.
Için de daha rahat olur.
Yinede sen bilirsin
Tabiki görün ama devamı gelmiyorsa bir sorun olmuyor.. ben Ne kanamalar gördüm, acile gidiyordum bebeğin kalp atımı var herşey yolunda diyip gönderiyorlardı.. İnşallah sende de öyle olur..Eşim gelsin medipole yada medicalparka gideyim inş orda nöbetçi kadın doğum vardır
Ben de şu an kötüyümİyi akşamlr kızlar . Offf Hem kilo verdim hem midem fena bulanıyo kızlar sürekli... Sabah öğle farketmiyor.. Kraker galeta harici bişeyler deneyen var mı ??
Bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum![]()
Sağdaysa erkek diyorlar. Bana da öyle demişti bir arkadaş. Doktorda erkek diyor şimdilikSağ gibi orta gibi :)
Doğru olabailir.. kızım da soldaydı ablamın da kızı soldaydı.. ama simdi benimki ortada o me olacakSağdaysa erkek diyorlar. Bana da öyle demişti bir arkadaş. Doktorda erkek diyor şimdilik![]()
ben hala anlamıyorum nasıl anlıyorsunuz sağda solda oluslarini rahim tam ortada degilmi zaten ben hic anlamiyorumDoğru olabailir.. kızım da soldaydı ablamın da kızı soldaydı.. ama simdi benimki ortada o me olacak![]()