• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Q[qqqqqqqqqqqq[
OlIuLOlIuLq
Hahaha:) evet canım belli gerçi ama kızlarında öyle çıkıntı olup sonra düzeliyomuş. Gerçi seninki düzleşcek gibi değil dedi dojtor ama. Sen de anlattın ya erkek demişler de sonra kız çıkmış:)
Evet ama senin doktorum ultrasonu baya ayrıntılı görünüyor.. ayakları bile belli.. :KK19:ama 7,8,9 haftalık ultrason görüntüsünü at ona bakarlar

12. Haftada genelde tahmin yapar dr lar, sanırım dr un garantici kesin olmak istiyor.. perinotolog olan kadın doğumcular genelde görür..çevremdekilerden biliyorum..sabredemicem dersen canım bence başka bir dr ye daha muayene ol derim..
çok garantici zaten doktorla ilgili soru işaretleri vardı kafamda değiştiricem doktor arayışındayım.

Ayy ne tatlıymış ya maşallah, göstermemiş ki senin ki:) yanlız yüzü gözü belli çok sebimli maşallah:)
canımm nasıl gördün ağzını yüzünü ben pek benzetemedim :KK48:

kizlar nub teorisi nasil yapiliyo ki? bende 11 haftamdayim masallh 3 gun önde bebisim..
image.webp

Ben kız istiyodum ama kolay alıştım. Ben de oğlan anası modunda geziyorum:)
ne yalan söyleyim magzada falan hep pembe elbiselere tokalar tutulere gidiyor ellerim gözlerim.. ama saglikla gelsin kiz erkek farketmez.. benlm icime sanki erkekmis gibi geldi veya etrafimdan etkileniyorum..

Kızlar ben sürekli atıştırıyorum hiç aç kalamıyorum, siz de benim gibimisiniz? hemen miden bulanıyor biraz aç kalınca :( Daha kilo almamışım ama pantolonlarımın belleri sıkıyor artık :( korkuyorum bu gidişle 25-30 kilolar alacak gibiyim :(

ne yalan söyleyim magzada falan hep pembe elbiselere tokalar tutulere gidiyor ellerim gözlerim.. ama saglikla gelsin kiz erkek farketmez.. benlm icime sanki erkekmis gibi geldi veya etrafimdan etkileniyorum..
Tabi canım. Sağlıklı sıhhatli olsun en önemlisi. İkisi de çok tatlı. Erkeği de, kızı da.

Ayy maşallah ne güzel. Nazar değmesin. Benim ablamında çok rahat geçmişti ama ben fenayım:/
Her hamilelik kendine özgü oluyormus. Benim farklı skntilarim vardı birde kimsem yok yaşadığim yerde Allah yüzüme güldü diyorum. %20 gebelikte bulantı olmayabilirmis.

Kızlar ben sürekli atıştırıyorum hiç aç kalamıyorum, siz de benim gibimisiniz? hemen miden bulanıyor biraz aç kalınca :KK43: Daha kilo almamışım ama pantolonlarımın belleri sıkıyor artık :KK43: korkuyorum bu gidişle 25-30 kilolar alacak gibiyim :KK43:
bende öyleyim yemezsem mide bulantisi basliyor hemen ama surekli biseler yiyince olmuyor. ben 7 kilo vermisim ama hic belli olmiyor kiyafetlerim dar artik olmuyp.. siskinlik var kilo versemde artik karin buyuyo falan

Kızlar ben sürekli atıştırıyorum hiç aç kalamıyorum, siz de benim gibimisiniz? hemen miden bulanıyor biraz aç kalınca :KK43: Daha kilo almamışım ama pantolonlarımın belleri sıkıyor artık :KK43: korkuyorum bu gidişle 25-30 kilolar alacak gibiyim :KK43:
Sorma ben normal yiyorum ara öğünlü öyle çok da yemiyorum 5 kilo almışım toplam kıyafetler sıkıyor, hatta kendime iç çamaşırı da almam lazım çok sıkıyor bel fıtığı olduğundan sıkınca ağrı yapıyor,
Anormal derecede kilo almışım ama bende anlamadım, hatta bebiğimde 1 hafta geriden geliyor

Back
X