• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok sanslisin Allah nazarlardan korusun benim kocam çok anlayışsız 1 haftadır tansiyon takibi yapıyorum dinlenme lazım bana demedigini bırakmıyor hep yatiyorsun kalk çocuklarla ilgilen kahvaltı hazırla evi temizle yapıyorumda gene söyleniyor bıktım artık hastayım diyorum anlamıyo kansermisin veremmisin küçücük bi bebek var o kadar abartma diyo:mad:
Çok sinirlendim tenhada kistirip dövesim var eşini:KK11:

benim eşim de normalde müsade etmiyor ztn herşeye karışıyor hamile kaldığımdan beri :)) ama beyaz saçlarla ne kdr mutsuz olduğumu gördüğünden bişey demiyor cnm kocam :))) beyazların yoksa ya da saçlarında renk farkı olmayacaksa sen biraz daha bekleyebilirsin cnm. ben mecburum ne yazık ki. bi de çalışınca beyaz saçla gezmek hiç olmuyor.
Yok benim de çıktı beyazlar. Zaten saçım cansız durıyor. Ben de 4. Ayda fln boyatırım herhalde. Moralim bozuluyor:) inşallah doğumdan sonra dökülmez saçlar.

Çok sanslisin Allah nazarlardan korusun benim kocam çok anlayışsız 1 haftadır tansiyon takibi yapıyorum dinlenme lazım bana demedigini bırakmıyor hep yatiyorsun kalk çocuklarla ilgilen kahvaltı hazırla evi temizle yapıyorumda gene söyleniyor bıktım artık hastayım diyorum anlamıyo kansermisin veremmisin küçücük bi bebek var o kadar abartma diyo:mad:
ay yanlış anlamışım kocaymış o. O yüzden birlikte mi yaşıyorsunuz dedim :) Koca daha zor ya. Kayınvalide az görüyorsun sonuçta. Yardım etmiyor bari en azından laf söylemesin.

Yok benim de çıktı beyazlar. Zaten saçım cansız durıyor. Ben de 4. Ayda fln boyatırım herhalde. Moralim bozuluyor:) inşallah doğumdan sonra dökülmez saçlar.
yaa evet çok bakımsız duruyor yoksa çalışmasam çok dert etmem aslında ama işyerinde o halde gezmek gerçekten zor bi de süslü olunca daha fena :)

Saç boyatmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Ben doğuma yakın boyatayım diyorum ama çok çirkin hissediyorum saçları. Bakımsız hamile :KK43:
Canım geçen kuaförüm ayrıca liseden arkadaşım bana asla boyama kimyasal var içinde zararsız dediklerini bile ben eşime yapmadım dedi

evet ya bende 12 yi bitirmişim 31 mayisa kaymis ultrasonda doğum tarihi bakalım ilk kin doğuracak bebeğini Allahım hayırlısı ile hepimizin bebeklerini göstersin muhteşem bisey ya esim artık kızıyor öpüp durma su resimleri diye ama ilk bebek ve 1 yıl bekledim kimilerine göre az ama bana göre cok gibi sonsuz şükürler olsun :KK66:
Bende 2.5 yıl bekledim sürekli resimlere bakıyorum. Benimde 29 Mayis suan. Ama doktor belli olmaz ileri geri gider dedi. Cinsiyet tahmini yaptımı?

iyi ki söyledin cnm ben de organik boya markası arıyordum. ısı uygulamak gerekiyor mu? bi de hangi rengine boyuyorsun. benim saçlarım kahve tonlarında şu anda.
Benim de kahve tonu kendi rengime yakın boyuyordum. Dermatoloğum önermişti çok dökülüyodu benim çünkü.sanırım akuju çikolata kahve 4mc di. Ama eczanede tavsiyede bulunuyorlar. Yanlız biraz kolay akıyor gibi ama organikler öyle malesef.

Kizlar geldm serum takildi yattim biraz bebek iyiydi kanama gozukmuyo ama yatican dedi kipirdamadan az az dewam edio yatiyorm ewe geldm idrar kulturu fln alindi ilac yazdi iyice dinlenicm yapck bsy yok biter dimi kizlar kanama
Biter canim Allahın izniyle sen gönlünü ferah tut

Saç boyatmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Ben doğuma yakın boyatayım diyorum ama çok çirkin hissediyorum saçları. Bakımsız hamile :(

Benin saçlarda da yavaş yavaş beyazlar çıkmaya başladı aynalarda saçlarıma hiç bakmak gelmiyor dökülüyorlar bi taraftan..bende gebelikte çok hassasım..konu bebek olunca kimyasallara karşıyım..evde temizlik yaparken bile kimyasallara yaklaşamıyorum..

kızlar sizle dertleşeyim sanırım hamilelikten dolayı alınganlık yapıyorum... Ben evlenip İstanbuldan ankaraya gelin geldim kayınvalidemlerle iyiyiz şükür bize çok destekler seviyorum onları... doğum haziranda annem gelip 15 gün falan kalacak ama Ramazan oldugu için 15 günden fazla kalamaz döner... Normalde o gidince kayınvalidem gelip yardımcı olacak ama kızı yani görümcem yurtdışında ve senede 1 kez geliyor tamda ben 15 20 gunlukken gelecek annesiyle zaman geçirmek istiyor haliyle... Dünde şey demiş anne bu yıl gelişimden birşey anlamayacagım bebek doğcak sen onlarla ilgilenirsin... Normalde onlada aramız çok iyi kardeş gibiyiz ama böyle demesine alındım sanki...kayınvalidemde biz hep tek büyüttük kızım gelir yıkarım bakarım hergün kalamasamda destek olcam dedi.
Gurbet ne zor annem olsa kardeşim olsa ara ara gelselerdi :( torun için hepsi çoookk sevinçli heyecanla bekliyolar ama haklıda kızını ilk torununu senede 1 görüyor onlarla zaman geçirmek ister inşallah güçlü olurum tek başıma bakabilirim kimseye ihtiyacım olmaz . İlk hamilelik psikolojim nasıl olcak doğumdan sonra bilemedğim için kuruntu yapıyorum sanırım

Benin saçlarda da yavaş yavaş beyazlar çıkmaya başladı aynalarda saçlarıma hiç bakmak gelmiyor dökülüyorlar bi taraftan..bende gebelikte çok hassasım..konu bebek olunca kimyasallara karşıyım..evde temizlik yaparken bile kimyasallara yaklaşamıyorum..
Evet ben de. Fondoten zararlıymış dedi bir arkadaşım. Cilt emiyomuş çünkü.
Şampuan da kimyasal gerçi. Yami şampuan be boya ne kadar organik olabilir ki sonuçta.

Açık açık onunla konuşsan, rahatsız olduğun şeyleri, hoşuna gitmeyen şeyleri..baktın ondanda anlamıyorsa, bırak kendi haline..seninle eninde sonunda helalleşmek zorunda..yaptığı dedikoduların hesabını vermek zorunda..gebe bi insanla uğraşmanın vebali çok büyük..
Gebe olduğumu su an gizli :anneadayı:

kızlar sizle dertleşeyim sanırım hamilelikten dolayı alınganlık yapıyorum... Ben evlenip İstanbuldan ankaraya gelin geldim kayınvalidemlerle iyiyiz şükür bize çok destekler seviyorum onları... doğum haziranda annem gelip 15 gün falan kalacak ama Ramazan oldugu için 15 günden fazla kalamaz döner... Normalde o gidince kayınvalidem gelip yardımcı olacak ama kızı yani görümcem yurtdışında ve senede 1 kez geliyor tamda ben 15 20 gunlukken gelecek annesiyle zaman geçirmek istiyor haliyle... Dünde şey demiş anne bu yıl gelişimden birşey anlamayacagım bebek doğcak sen onlarla ilgilenirsin... Normalde onlada aramız çok iyi kardeş gibiyiz ama böyle demesine alındım sanki...kayınvalidemde biz hep tek büyüttük kızım gelir yıkarım bakarım hergün kalamasamda destek olcam dedi.
Gurbet ne zor annem olsa kardeşim olsa ara ara gelselerdi :KK43: torun için hepsi çoookk sevinçli heyecanla bekliyolar ama haklıda kızını ilk torununu senede 1 görüyor onlarla zaman geçirmek ister inşallah güçlü olurum tek başıma bakabilirim kimseye ihtiyacım olmaz . İlk hamilelik psikolojim nasıl olcak doğumdan sonra bilemedğim için kuruntu yapıyorum sanırım
Çok kötü düşünme sende demissin zaten bende olsam derdim annemi senede bir görüyor olsam. Benimde annem cok kalamayacak kayınvalidemde kalamaz. Üstelik annem gelinleriyle 40 gün kaldı kismet iste benimle en fazla 10 15 gün kalır. Ankarada yalnızim yani. Bide ramazan. Ki emin ol korktuğun gibi olmaz sık sık gelir. Görümcende gelir onunla hem.

Gurbet ne zor annem olsa kardeşim olsa ara ara gelselerdi :KK43: torun için hepsi çoookk sevinçli heyecanla bekliyolar ama haklıda kızını ilk torununu senede 1 görüyor onlarla zaman geçirmek ister inşallah güçlü olurum tek başıma bakabilirim kimseye ihtiyacım olmaz . İlk hamilelik psikolojim nasıl olcak doğumdan sonra bilemedğim için kuruntu yapıyorum sanırım
cnm görümcenin başka tarihte gelme şansı yok mu? öyle olsa sıkıntı olmazdı hiç.

Evet ben de. Fondoten zararlıymış dedi bir arkadaşım. Cilt emiyomuş çünkü.
Şampuan da kimyasal gerçi. Yami şampuan be boya ne kadar organik olabilir ki sonuçta.

Şampuan, el sabunları aklıma gelmemişti mümkün olduğunca kimyadallardan kaçmak gerekli..cildiye uzmanlarının önerdiği saç boyası var mı acaba?

Back
X