- 22 Mart 2012
- 732
- 476
- 123
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #9.761
kızlar sizle dertleşeyim sanırım hamilelikten dolayı alınganlık yapıyorum... Ben evlenip İstanbuldan ankaraya gelin geldim kayınvalidemlerle iyiyiz şükür bize çok destekler seviyorum onları... doğum haziranda annem gelip 15 gün falan kalacak ama Ramazan oldugu için 15 günden fazla kalamaz döner... Normalde o gidince kayınvalidem gelip yardımcı olacak ama kızı yani görümcem yurtdışında ve senede 1 kez geliyor tamda ben 15 20 gunlukken gelecek annesiyle zaman geçirmek istiyor haliyle... Dünde şey demiş anne bu yıl gelişimden birşey anlamayacagım bebek doğcak sen onlarla ilgilenirsin... Normalde onlada aramız çok iyi kardeş gibiyiz ama böyle demesine alındım sanki...kayınvalidemde biz hep tek büyüttük kızım gelir yıkarım bakarım hergün kalamasamda destek olcam dedi.
Gurbet ne zor annem olsa kardeşim olsa ara ara gelselerditorun için hepsi çoookk sevinçli heyecanla bekliyolar ama haklıda kızını ilk torununu senede 1 görüyor onlarla zaman geçirmek ister inşallah güçlü olurum tek başıma bakabilirim kimseye ihtiyacım olmaz . İlk hamilelik psikolojim nasıl olcak doğumdan sonra bilemedğim için kuruntu yapıyorum sanırım
Hiç merak etme canım öyle bi bakıyosun ki.. Hatta sonra kendi düzeninin bozylmasını istemiyorsun. Benim annem de kız kardeşimin okulu yüzünden 4 yıl muğlada yaşadı. İlk doğumumda 1 ay kaldı yanımda gitti mecburen. Mis gibi baktım oğluma.. Kucağına alınca herşeyi otomatik yapıyosun zaten hiç korkma.. Daha sonra biri gelip karışsın istemiceksin :)