• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar sizle dertleşeyim sanırım hamilelikten dolayı alınganlık yapıyorum... Ben evlenip İstanbuldan ankaraya gelin geldim kayınvalidemlerle iyiyiz şükür bize çok destekler seviyorum onları... doğum haziranda annem gelip 15 gün falan kalacak ama Ramazan oldugu için 15 günden fazla kalamaz döner... Normalde o gidince kayınvalidem gelip yardımcı olacak ama kızı yani görümcem yurtdışında ve senede 1 kez geliyor tamda ben 15 20 gunlukken gelecek annesiyle zaman geçirmek istiyor haliyle... Dünde şey demiş anne bu yıl gelişimden birşey anlamayacagım bebek doğcak sen onlarla ilgilenirsin... Normalde onlada aramız çok iyi kardeş gibiyiz ama böyle demesine alındım sanki...kayınvalidemde biz hep tek büyüttük kızım gelir yıkarım bakarım hergün kalamasamda destek olcam dedi.
Gurbet ne zor annem olsa kardeşim olsa ara ara gelselerdi :KK43: torun için hepsi çoookk sevinçli heyecanla bekliyolar ama haklıda kızını ilk torununu senede 1 görüyor onlarla zaman geçirmek ister inşallah güçlü olurum tek başıma bakabilirim kimseye ihtiyacım olmaz . İlk hamilelik psikolojim nasıl olcak doğumdan sonra bilemedğim için kuruntu yapıyorum sanırım

Hiç merak etme canım öyle bi bakıyosun ki.. Hatta sonra kendi düzeninin bozylmasını istemiyorsun. Benim annem de kız kardeşimin okulu yüzünden 4 yıl muğlada yaşadı. İlk doğumumda 1 ay kaldı yanımda gitti mecburen. Mis gibi baktım oğluma.. Kucağına alınca herşeyi otomatik yapıyosun zaten hiç korkma.. Daha sonra biri gelip karışsın istemiceksin :)

Kızlaaarrrrr dayanamadım doktora gittim bu gun 2 gundur hep kyabus goruyordum ruyamda.
Gitim gecen hafta 6 haftalık iken bu gun 7+6 çıktı tosunummmmm bide kımıldadı. Eşimden gizli gitim birde ben bir aglamak bastı ki orda.
Cok mutluyum. Rabbim korusun evlatlarımizı
Canım valla iki gündür bende de bi sıkıntı var bi kaç defa az yüksek yere uzandım içimden bişey çekti gibi oldu dünde burda bi arkadas aynı konuyu açınca içime dert oldu 18 gün sonraya randevu var ikili için ama acaba yarın bi gitsem mi doktora diyorum birde dünden beri akıntım azaldı korkuyorum açıkçası son kontrolden de 2 hafta geçti ne yapsam ki içim içimi yiyo:KK43:

Canım valla iki gündür bende de bi sıkıntı var bi kaç defa az yüksek yere uzandım içimden bişey çekti gibi oldu dünde burda bi arkadas aynı konuyu açınca içime dert oldu 18 gün sonraya randevu var ikili için ama acaba yarın bi gitsem mi doktora diyorum birde dünden beri akıntım azaldı korkuyorum açıkçası son kontrolden de 2 hafta geçti ne yapsam ki içim içimi yiyo:KK43:
Canım evde illaki dolaptan tabak alıyoruz bulaşık makinesi yerleştiriyoruz çamaşır asıyoruz vs çok kafanıza takmayın bunları evhamlanmayın karnım çok ağrıdığı halde idrarımda bakteri çıktığı halde bebek çok sağlıklı çok şükür tabiki bu dikatsız davrandığım anlamına gelmiyo ama kurmayın kafanızda

Allah kolaylık versin ben hamile kaldığmı an konuştum bizimde mesailerimz olcak ocaktan sonra ben kalamam dedim kabul ettiler işten çıkartırlarsa tazminat vermek zorundalar zaten yolda perişan oluyorum 22 haftam kaldı dayanıyım diyorum ama zor :KK51: sabretcez zaten bebeğim allah izin verirde dünyaya gelirse iki aylıkken bırakıp işe gelicem
Ben devlet memuruyum, çalışma arkadaşlarım özellikle bastırıyorlar akşama nöbete kalacaksın biz senin yerine nöbet tutmak zorunda değiliz diye, hiç anlayış yok ya insanlarda hamile diye yardımcı olacaklarına iş yükü bindiriyorlar resmen sırtıma...

Canım evde illaki dolaptan tabak alıyoruz bulaşık makinesi yerleştiriyoruz çamaşır asıyoruz vs çok kafanıza takmayın bunları evhamlanmayın karnım çok ağrıdığı halde idrarımda bakteri çıktığı halde bebek çok sağlıklı çok şükür tabiki bu dikatsız davrandığım anlamına gelmiyo ama kurmayın kafanızda
Canım haklısın ama kafaya bi takınca gitmiyo elde degil ki:( Dikkatli davraniyorum ama bi anlık bisey iste sonrada boyle pismanlık oluyo..Rabbim korusun evlatlarımızı..

Git cnm rahatlarsın.
Valla benim bir kaybım oldugu icin ben sık sik gidiyorum napiim rahat edeyim.
Sonuçta ben stresliysem bebkte oyle oluyor.
Eşim cok karsı sık gitmeeye bende ondan gizli gitim bugun. Ama hareketlerini gorunce dayanamadım aradım.

haklısınız ama ztn bir sürü kimyasala maruz kalıyoruz yediğimiz gıdaların ne derece doğal olduğu tartışılır hava ve çevre kirliliği malum. o yüzden bunca şeyin içinde ben bi kaç ayda bir yapılacak olan boyanın zararlı olacağını düşünmüyorum ki hamilelikte annenin psikolojik durumu da bebeğin sağlığı açısından öncelikli bir konu. beyaz saçlar da çok yoğun olduğunda inanın psikoloji alt üst edebiliyor. bu yüzden boyatma kararı verdim. keşke beyazlar olmasaydı da gerek kalmasaydı.
elbetteki senin kendi kararın ama bebeğin birebir vitamin alacağı saclardan bahsediyoruz kina gibi birebir elinle uygulayacağın bişey yapsan yakismaz mi kızıl saçlarına yani kendimi yerine koyarak söylüyorum bunu yoksa elbetteki en güzeli senin kendini iyi hissetmen :)

Hiç merak etme canım öyle bi bakıyosun ki.. Hatta sonra kendi düzeninin bozylmasını istemiyorsun. Benim annem de kız kardeşimin okulu yüzünden 4 yıl muğlada yaşadı. İlk doğumumda 1 ay kaldı yanımda gitti mecburen. Mis gibi baktım oğluma.. Kucağına alınca herşeyi otomatik yapıyosun zaten hiç korkma.. Daha sonra biri gelip karışsın istemiceksin :)

Inslahh oyle olur benimde :) ahh ah birlikte yasayip gorucez insallahhh bu sayfada :)

Ben devlet memuruyum, çalışma arkadaşlarım özellikle bastırıyorlar akşama nöbete kalacaksın biz senin yerine nöbet tutmak zorunda değiliz diye, hiç anlayış yok ya insanlarda hamile diye yardımcı olacaklarına iş yükü bindiriyorlar resmen sırtıma...
bende memurum dun rahatsizdim ise gitmedim aksi gibi haberde vermedim normalde böyle bi durumda sube müdürünü bilgilendirirdim basiretim bağlandı bugunde sabah tansiyon düşünce doktor rapor verdi ben doktordayken kurumdan denetime gelmisler cok moralim bozuldu ilkkez bi ihmal yaptım onda da hemen çıktı ortaya şimdi korkuyorum ister istemez sicile işlenecek diye durumumu anlatyim ama ne derece etkili oldu bilemiyorum

elbetteki senin kendi kararın ama bebeğin birebir vitamin alacağı saclardan bahsediyoruz kina gibi birebir elinle uygulayacağın bişey yapsan yakismaz mi kızıl saçlarına yani kendimi yerine koyarak söylüyorum bunu yoksa elbetteki en güzeli senin kendini iyi hissetmen :)
babamı kanserden kaybettim, annem kanser hastası. yediğimiz içtiğimiz temizlikte kullandığımız gıdaların ne kdr zararlı olduğunu ne yazık ki araştırarak öğrenmiş biri olarak fikrim onca şeyin içinde saç boyasının çok masum kaldığı. duş jelleri kullandığımız şampuanlar temizlik malzemelerimiz neler neler barındırıyor. hele dün tavukla ilgili haberden sonra yok artık dedim. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

bende memurum dun rahatsizdim ise gitmedim aksi gibi haberde vermedim normalde böyle bi durumda sube müdürünü bilgilendirirdim basiretim bağlandı bugunde sabah tansiyon düşünce doktor rapor verdi ben doktordayken kurumdan denetime gelmisler cok moralim bozuldu ilkkez bi ihmal yaptım onda da hemen çıktı ortaya şimdi korkuyorum ister istemez sicile işlenecek diye durumumu anlatyim ama ne derece etkili oldu bilemiyorum
Hastanede olduğun için siciline işlenmez sonuçta kayıtlarda hastanedeydin bir şey olmaz inşaAllah

Sende nöbet tutamaz diye rapor al ağızları kapansın ..

Doktorda olduğuna dair belge alırsın neden sicile işlensin ki ... Devlet kurumu sen olmadan yürümüyor mu rapor aldıysan sabahtan itibaren tüm gün raporlu sayılırsın hiç bi şey yapamazlar...

Hastanede olduğun için siciline işlenmez sonuçta kayıtlarda hastanedeydin bir şey olmaz inşaAllah
Bende hastanedeyim şimdi rapor aldım yerimi değiştirecekler hakkım olan şeyleri bana kendi lütufları gibi vermeye çalışıyolardı ...raporluyum şu anda başlamadım henüz...

Back
X