• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Üzülme canım kanama alanının görülmemesi iyi bir şey... Atlatacaksın dualarımız seninle...

Migrenin nasıl oldu canım uçak yolculuğu yapacaktın karar versin mi rapor aldın mı:)

Migrenim iyi 2-3 gündür, rapor aldım evdeyim dünden beri. İş stresi olmayınca ağrım olmuyor galiba.
Haftasonu uçağa bincem bakalım nasıl olcak. Doktor binebilirsin dedi

Ben kızıma hamileyken kanamam vardı .. hep yatıyordum eşim bana su getirdi diye kaynanam sinirlendi..bir bardak su ya.
Gece 2.30da gördüm boş çaydanlığın altı yanıyordu.. zaten duygusallığın üstüne ağladım uykum kaçtı.. sabah da erkenden kalktım
Allahım yaa ne gıcık oluyorum böyle insanlara. Getirecek tabi. Evlilik paylaşmak demek. Sen anneysen o da baba. Bir bardak su yani. Rabbim iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın. Çok şükür eşim evi filan süpürür bazen, yemek hazırlar bulaşıkları yerleştirir. İlk gebelikte bu kadar değildi. Kaybedince bunda biraz daha üstüme düştü. Kayınvalidem de yapacak tabi yardım etsin der sürekli bir de ben de çalışıyor olunca.

çok benziyormuş eşlerimiz, 10 yılı bitirdik biz ve ben anlıyorum ki boşuna edilmiş onca kavgalar, annesine hatalı asla demez başkasıyla dertleşir belki ama bana asla. gel gelelim aileme karşıda çok kibardır
ben bir yıllık evliyim cnm uzunca bir süre çok mutsuz olduk bu yüzden, kavga etmekten yorulmuştum artık. sonra baktım ki dediklerim hiç kar etmiyor artık söylemiyorum çünkü eşim çok da hassas çok üzülüyor. sen de en doğrusunu yapmışssın cnm kavga etmek tamamen gereksiz. şimdi bişey olsa bile hiç sesimi çıkarmıyorum ortada bi hata varsa kendisi anlasın diyorum anlamıyorsa da canı sağolsun napalım :)

E
Bak oğlum sana hizmet ediyor diye laf soktu .. amin canım
Ediyorsa karısına ediyor karısıda onun bebegini taşıyor sana ne oluyor deseydin belki biraz utanırdı.Nefret ediyorum böyle cadı kaynanalardan.Benim annemi gelinlerimiz çok severdi oğullarına arka çıkmazdı gelinlerini kayırırdı hep.

Migrenim iyi 2-3 gündür, rapor aldım evdeyim dünden beri. İş stresi olmayınca ağrım olmuyor galiba.
Haftasonu uçağa bincem bakalım nasıl olcak. Doktor binebilirsin dedi
Anladım canım heyet mi aldın bende memlekete bi gitmeyi düşünüyorum alırsam ama riskli haftalar tekrar döncem uçakla bile 6-7 saat havaalanına geçiş oradan ilçeye gidiş falan ...

aynen cnm asla böyle olmayalım. gereksiz yere huzursuzluk oluyor işte ama ben görmezden geldiğimden beri rahatım en güzeli o.
aynen cnm asla böyle olmayalım. gereksiz yere huzursuzluk oluyor işte ama ben görmezden geldiğimden beri rahatım en güzeli o.
Ayy!!! Şu kayınvalide durumları. Ben hep allaha şükrediyorum ortalık karıştıran kayınvalidem olmadı. Çok tatlı benimkisi hep güler. Adile naşit gibi kadın. Kayınpeder de çok sevimli. Öyle alıngan kıskanç fesat tipler çok zor. Ne anlarlar bilmem huzursuzluktan. En iyisi hiç sallamadığını gösterceksin. Hep güler yüzlü iyi olcaksın. Sabır lazım tabi ama hayatta da oyunculuk şart!

Kizlar benim kanamam devam ediyo yine gidicez doktora cok garip ulturasonda gozukmuyo kanamali alan bakallm nolck dua edin bna
Idrarini yaparken yanma falan hissediyor musun başlarda bende yaşadım çünkü bulantidan su icemiyordum hemen kötüye yorma kanama alanı yoksa sorun olmaz idrar yolları bana göre geçmiş olsun

Anladım canım heyet mi aldın bende memlekete bi gitmeyi düşünüyorum alırsam ama riskli haftalar tekrar döncem uçakla bile 6-7 saat havaalanına geçiş oradan ilçeye gidiş falan ...

Ben de uzun süre rapor mu alsam diye düşündüm ama bakalım, kötü olursam alırım.

Valla öyle ilçede oturunca uçak bile zor.
Biz ankaradan sabiha gökçene gitcez. Havaalanından eve hiç yorulmayacağız neyse ki

Ayy!!! Şu kayınvalide durumları. Ben hep allaha şükrediyorum ortalık karıştıran kayınvalidem olmadı. Çok tatlı benimkisi hep güler. Adile naşit gibi kadın. Kayınpeder de çok sevimli. Öyle alıngan kıskanç fesat tipler çok zor. Ne anlarlar bilmem huzursuzluktan. En iyisi hiç sallamadığını gösterceksin. Hep güler yüzlü iyi olcaksın. Sabır lazım tabi ama hayatta da oyunculuk şart!
çok şanslısın cnm :) aslında benimki bebek haberiyle daha bi garip oldu bebeği kıskanıyor diycem o da ayıp olcak o kdr da değildir :))) oğlunun ilgisi çok bölünmesin istiyor olabiliirrr :) geçenlerde bize geldi bir gece kaldı bi gün önce görümcemdeymiş kızıma şu yemekleri yaptım mutfağa sokmadım dedi bizde de hiçbişey yapmadan oturdu ki hamile olup kokulara karşı hassas olan midesi bulanan benim :)))) yani aslında bariz kötü bişey yapmıyor ama bi şekilde gıcık ediyor diyelim en doğrusu tanımlama bu sanırım :)

Allahım yaa ne gıcık oluyorum böyle insanlara. Getirecek tabi. Evlilik paylaşmak demek. Sen anneysen o da baba. Bir bardak su yani. Rabbim iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın. Çok şükür eşim evi filan süpürür bazen, yemek hazırlar bulaşıkları yerleştirir. İlk gebelikte bu kadar değildi. Kaybedince bunda biraz daha üstüme düştü. Kayınvalidem de yapacak tabi yardım etsin der sürekli bir de ben de çalışıyor olunca.
Çok sanslisin Allah nazarlardan korusun benim kocam çok anlayışsız 1 haftadır tansiyon takibi yapıyorum dinlenme lazım bana demedigini bırakmıyor hep yatiyorsun kalk çocuklarla ilgilen kahvaltı hazırla evi temizle yapıyorumda gene söyleniyor bıktım artık hastayım diyorum anlamıyo kansermisin veremmisin küçücük bi bebek var o kadar abartma diyo:mad:

Çok sanslisin Allah nazarlardan korusun benim kocam çok anlayışsız 1 haftadır tansiyon takibi yapıyorum dinlenme lazım bana demedigini bırakmıyor hep yatiyorsun kalk çocuklarla ilgilen kahvaltı hazırla evi temizle yapıyorumda gene söyleniyor bıktım artık hastayım diyorum anlamıyo kansermisin veremmisin küçücük bi bebek var o kadar abartma diyo:mad:
aa öyle şey olur mu. kendisi yapsın beğenmiyorsa. böyle erkeklere de çok kızıyorum yanii..

Kizlar benim kanamam devam ediyo yine gidicez doktora cok garip ulturasonda gozukmuyo kanamali alan bakallm nolck dua edin bna
Ay canimya neden oluyorki bir arkadas demisti felak ve nas surelerini oku cnm ve selavatla karnini ovala rabbim yar yardimcin olsun dualarim seninle sancin oluyormu

Ben de uzun süre rapor mu alsam diye düşündüm ama bakalım, kötü olursam alırım.

Valla öyle ilçede oturunca uçak bile zor.
Biz ankaradan sabiha gökçene gitcez. Havaalanından eve hiç yorulmayacağız neyse ki
Yani canım uzun süre alsan iyi olurdu gittiğin yerde alırsın gerek olursa... Evet şanslısın canım merkezdeyse eğer yoksa uçakla bile yoruluyor insan ordan oraya ordan oraya geçmiş olsun :)

çok şanslısın cnm :) aslında benimki bebek haberiyle daha bi garip oldu bebeği kıskanıyor diycem o da ayıp olcak o kdr da değildir :))) oğlunun ilgisi çok bölünmesin istiyor olabiliirrr :) geçenlerde bize geldi bir gece kaldı bi gün önce görümcemdeymiş kızıma şu yemekleri yaptım mutfağa sokmadım dedi bizde de hiçbişey yapmadan oturdu ki hamile olup kokulara karşı hassas olan midesi bulanan benim :)))) yani aslında bariz kötü bişey yapmıyor ama bi şekilde gıcık ediyor diyelim en doğrusu tanımlama bu sanırım :)
Allah sabır versin sana. Sinir bozucuymuş. Yapmıyosan bari söyleme. Ben bile sinir oldum burdan. Bariz kötü bir şey yapmasına gerek yok işte.
Aman takmayın bunları. Gerekirse bu dönemde bahanelerle biraz mesafe koyun. Bebişi görünce kuzu olurlar.

Allah sabır versin sana. Sinir bozucuymuş. Yapmıyosan bari söyleme. Ben bile sinir oldum burdan. Bariz kötü bir şey yapmasına gerek yok işte.
Aman takmayın bunları. Gerekirse bu dönemde bahanelerle biraz mesafe koyun. Bebişi görünce kuzu olurlar.
aynen cnm ben önemsemiyorum artık eşime de bişey söylemiyorum onun ne suçu var ki ztn. bi de eşim anneme karşı çok iyi ondan da görmezden gelmek en güzeli :)

E

Ediyorsa karısına ediyor karısıda onun bebegini taşıyor sana ne oluyor deseydin belki biraz utanırdı.Nefret ediyorum böyle cadı kaynanalardan.Benim annemi gelinlerimiz çok severdi oğullarına arka çıkmazdı gelinlerini kayırırdı hep.
Ne güzel çocuk yetiştirmişsin bak karısı zordayken yardım ediyor deseydin. Hem onu da övüp lafı geçirseydin bir yandan. Cins bunlar ya.

Ayyy Allahım ya çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca. Tansiyonun nasıl yükselmesin yaa sanki hizmetçisin mecbursun yapmaya hay Allahım yaa

aman ya Rabbim o nasıl bir insan. Yabancı birine bile hamile diye yardım ederiz ki bir de karnındaki kendi torunu yani. Birlikte mi yaşıyorsunuz?
Benimki Allah razı olsun. Gelse etrafı toplar yemek yapar bir şeyler hazırlar. Kendi yemek yaptı mı gönderir. Önce de böyleydi yani. Şimdi onlara filan gidince kaldırmaz yerimden otur sen, oraya uzanma şunu kaldırma böyle hep. Ama evlenmeden önce en çok korktuğum şeydi. Anlaşamamak. Ben onları hep kendi anne babam gibi gördüm. Bir şey olunca kendi annem yapsa nasıl düşünürdüm şeklinde yaklaştım. O da öyle ayırmadı hiç evlatlarından. Hep de böyle gider umarım.

aa öyle şey olur mu. kendisi yapsın beğenmiyorsa. böyle erkeklere de çok kızıyorum yanii..
Ayyy Allahım ya çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca. Tansiyonun nasıl yükselmesin yaa sanki hizmetçisin mecbursun yapmaya hay Allahım yaa
Alıştım artık 7 yıl olucak martta yıllardır böyle aşırı titiz titiz ama bana kendisi çocuktan beter sabah olunca pantolon koltukta çoraplar yatak odasında pijamalar yerde oğlum halime acıyor annecim bak ben evi topluyorum diyo kardeşinin arkasını topluyo

Back
X