2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen yapacak bişey yok benim sinir olduğum ilgisizliği 15 gün sonraya gün veriyo 10 gün sonra gideceğini söylemiyor ben dışardan duydum gideceğini doğru mu dedim evet dedi sormasam söylemeyecekti bidahaki gittiğimde görmicektim onu:KK12:
Devlet hastanesi doktoru mu canım ... Eğer öyleyse söylememesi normal , özel hastane doktoru ise büyük ayıp etmiş ...

Ben de şu terlik konusunu hala halledemedim :/ lohusa terliklerinin terliği çok kaliteli gibi durmuyor sanki.
Ben çok düşündüm kapalı terlik Alıp almama konusunu, birde bir kereliğine giyeceğim şeye 70-80 tl vermek istemedim ... Evladiyelik olsun dedim , hastaneden sonra ya bahçeye çıkarken giyebileceğim yada evde giyebileceğim bir terlik baktım ve o şekilde aldım, instagramdan taç siparişi verdim somon ve krem tonlarında :)))

İnternette görmüş beğenmiştim canım ama yakından görmediğim için emin olamamıştım sen bunu mu aldın iyi mi? Fiyatı da uygun.
Ben önce netten sipariş verdim 38-39 numara küçük geldi sonra mağazadan bunu aldm 39-40 :/
Cicişler hepsi bakabilirisn sağlam .
.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 68
  • image.webp
    image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 68
Ben çok düşündüm kapalı terlik Alıp almama konusunu, birde bir kereliğine giyeceğim şeye 70-80 tl vermek istemedim ... Evladiyelik olsun dedim , hastaneden sonra ya bahçeye çıkarken giyebileceğim yada evde giyebileceğim bir terlik baktım ve o şekilde aldım, instagramdan taç siparişi verdim somon ve krem tonlarında :)))
Evet ben de bir kere giyileceği için almak istemiyorum. Kapalı olduğum için tac almıcam zaten. Kontrole gittiğimde alışveriş merkezinden bakıp alıveriyim :)

Bunlar da benim hastane çantası listem:)

Şarj aletleri, ipad, powerbank, evraklar...

Eşime eşofman, iç çamaşırı...

Bebeğe hastane çıkışları, kıyafetleri,kundağı emziği, zemzemi, hurması, çıkışta ana kucağı...

Göğüs ucu kremi, dudak kremi, tarak ve diş fırçası... Dua kitabı.

Lohusa terliği, tacı, bebeklerle takım saç bantları
Pijama gecelik sabahlık takımları terlikleri taçları
İç çamaşrları atlet külot ve sırtıma terlersem tülbent, şal ve bone (sancı anı için)
Çorap

merhaba canım. daha önce de yazışmıştık hatırlar mısın bilmem. bende de plasenta previa var. Sen Antalya'da yaşıyorsun galiba, doktorların kim sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
Hatırlıyorum hatırlamaz mıyım aynı dertten muzdarip. Doğum yapmadın değil mi? Bizden erken doğum bekliyorlardı ama şükür 35+dayım. Antalya'da Değilim malesef şu an Antalya'da doktora da gitmedim hiç

kızlar slm uzun bi aradan sonra ben geldimmm :KK24:. Nihayet doktora tezimi savundum uzmanlığımı bitirdim:KK49:. Ama çok yorucu geçti. 35. haftada sundum düşünün, sonra da evrak işleri düzeltme vs. Son gün zar zor uçağa binip evime döndüm.
şimdi artık hamileliğin ve bebek alışverişinin keyfini çıkarmaya başladım.Bu saatten sonra ne kadar keyif olursa artık. ye iç uyu biraz da sitenin bahçesinde dolaşmak dışında hiç bişey yapmıyorum desem yeridir. Bulaşıklarım evin temizliği vs almış başını gidiyor. Gönlümden çok şey yapmak geliyor ama mecalim yok, yaşlı insanlar gibi oldum ya.
sonunda ben de bebeğimin alışverişine başladım (bazılarınız şok olacak bu gecikmeye ama şartlar böyle gerektirdi). Acil lazım olacaklardan aldım bayağı birşey, en azından Gonca'm geliverirse birkaç eşyası var artık, biraz da olsa rahatladım.
Biraz daha tamamlayınca foto ve liste atcam check edin diye..
Sizleri de ara ara girip okudum ama tüm sayfaları değil, sıkıntı yaşayanlara yazamasam da dua ettim. Biraz sıkıntılar olsa da hepimiz güvenli haftalara ulaştık sayılır önemli bi sonuçla karşılaşmadan. Bundan sonra artık pıtır pıtır doğurmaya başlarız hayırlısı ile. süt meme mama uyku gaz muhabbetleri başlar çok heyecanlı ya.
Ben de artık yavrumu kucağıma alıp öpmek koklamak cork cork cuk cuk her nasılsa işte iştahlı iştahlı emzirmek istiyorum.

Kizlar bugun kontrolum vardi nst de bebegin kalp atisi 200 e kadar cikti cihaz otmeye basladi hemen doktorun yanina gonderdiler bebegimde kipir kipirdi doktor cok hareket ettigi icin olabilir dedi ultrasonla bakti normal hersey dedi tekrar nstye gonderdi onda hersey normal cikti ilkinde 60 larda sancimda cikmisti bi saat oncesine kadar iyiydim ama bi saatten beri yine cok fazla hareket ediyo karnim tas gibi oldu ve cok agriyo kasiklarim cati kemigim neden boyle oldu bugun anlamadim

Bu arada dün kontrolüm vardı kızım 2620 çıktı 5 gün falan geride, nst de biri 87 lere diğeri 60 küsürlerde 2 sancım çıktı sadece ama ben acı duymadım hiç o sırada bebek toparlandı bir yerlerini dayadı diyoruz ya dışardan belli oluyor öyle oldu. dr iyi dedi. bir hafta önce de trabzonda uçağa binmeden önce 2598 kilosu , fl 6.96 çıkmıştı o zaman da biraz ilerde gözüküyordu. gerçi kafası hala azıcık ilerde ama. cihazlar dr farklı diye takılmadım pek şimdi dinlenip iyi beslencem artık toparlar son haftalarda. zaten normal istediğim için çok kilolu bi bebek olmasını istemiyorum ilk başta

Back
X