2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar benim kocişimde gitmiş bugün lokum almış şerbet için konuşmuş, bebek çikolatası için numune getirdi. hangisini istersin diye birini seçtim onu da konuşmuş, bi yere daha sorcak ordan da numune istiycek ondan sonra sipariş vercez. kapı süsü, hastane odası ve evin süslenmesi için de konuşmuş. evi falan süpriz yapcakmış bana ama dayanamadı söyledi. çok mutluyum ya, sizleri okudukça elimde tezle uğraşmak iyice sıkıcı geliyordu, bebek adına da hiçbirşey yapamıyordum. geç kaldım diye stres oluyordum, ama çok şükür hepsi geride kaldı bir bir hallediyoruz herşeyi
Canim benim tezin bitmiş ne güzel kafan rahat. Benim is guc hersey kaldı kaç haftadır bebeğe de ise de odaklanamiorum. Netten alışveriş le de hersey hallolur ben nerdeyse pek çok şeyi netten aldım gezemedigim için tek sıkıntı o kadar çeşit var ki çok kararsız kaldım

Beyaz aldiysan ic gosteriyor cnm ya
Canım kocam ! Da öyle dedi de.. Hele bi gelsin deniyim iç gösterir bi sıkıntı olur kocadan onay alamazsam Mecbur şu maviyi alcam :110::110:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 83
Ben de böyle yaptırdım klasik oldu ama beğendim de:)

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-13-23-07-32.webp
    Screenshot_2016-05-13-23-07-32.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2016-05-13-23-07-26.webp
    Screenshot_2016-05-13-23-07-26.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2016-05-13-23-07-20.webp
    Screenshot_2016-05-13-23-07-20.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2016-05-13-23-07-13.webp
    Screenshot_2016-05-13-23-07-13.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 74
Canim benim tezin bitmiş ne güzel kafan rahat. Benim is guc hersey kaldı kaç haftadır bebeğe de ise de odaklanamiorum. Netten alışveriş le de hersey hallolur ben nerdeyse pek çok şeyi netten aldım gezemedigim için tek sıkıntı o kadar çeşit var ki çok kararsız kaldım
sağol canım ya yorucu bir süreç oldu, öncesi ve sonrası yemek ikram organizasyon, evrak işleri dolaşmak vs falan ama bitti çok şükür, sunumum 1 saat sürdü ayakta sundum sonra sen bi otur doğurtan jüri olarak tarihe geçmeyelim dediler. pek birşey sormadılar bana üstüme gelmediler anlıycan sohbet havasında geçti bitti. kızımla cübbe giydim plaket aldım, fotolarım koca göbekli bidon gibi cübbe de geniş olunca. hatırası oldu anlatırım sonra kızıma artık. darısı senin ve diğer tez yapan kızların başına inş.
Şu an rahatladım zaten evimdeyim arabamız da var çok şükür eşimle birlikte alıyoruz önemli şeyleri hallettik sayılır. Nette de bakarım dolaşamadığım şeylere. Eşime söylerim o alır en kötü.
Bence haftalarımız ilerledi iyice ha gayret bi dişini sıkma ile bitirme ihtimalin yoksa sen de artık işi unut bi süreliğine, bugünlerin tadını çıkar boşver tekrarı yok ya. sonra işe dönünce kaldığın yerden devam edersin

Kızlar ultrasonla baktı herşey iyi dedi kilosu da 2600 gr olmuş göbek kordonu gövdesine dolanmış ama hiçbir problem yaratmaz dedi. Suyu vs iyi dedi. Nstde sancı çıkmadı ağrıların ishalden olduğunu düşündü ishal geçmesine rağmen ağrı geçmezse tekrar gel dedi. Bebeğin kalp atışları biraz hızlı çıktı benim de çarpıntım vardı benim susuz kaldığımı ona bağlı olduğunu düşündü şimdi boş serum alıyorum serum bitince çks dinliycem normalse sıkıntı yok dedi.

Back
X