2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evdeki hesap çarşıya uymadı eşim doğum parası biriktiremedi

Eşime dedim ailen ödese olmaz mı diye

Onlar da madem ödeyemeyecekseniz devlette doğum yap mantığındalar hatta daha ileri gidip çocuk yapmasaydınız diyecek kafada insanlar eşim ben doğum parası gönderin dersem madem ödeyemeyecen cocuk yapmasaydın derler diye bizzat kendisi söyluyor

Ben medicana hastanesinde doğum yapmak istiyorum

Siz olsanız napardınız?
Eşimin ailesi bir çorap bile almadı bebeğime bu arada hiç de sormazlar muayene parasını nasıl ödüyosunuz ne yaptınız nasıl yaptınız neyle yaptınız vs

Kürtaj olduğumda da medicanada olmuştum o zaman da hiç sormadılar babam ödedi kürtaj parasını

Şimdi doğumu da babam ödeyecek eşim ödeyemediği ve ailesi ödemediği için

Siz olsanız zorunuza gitmez miydi? Ne bileyim eşimin ailesinin madem öyle evlenmeyeydiniz mantıgı madem öyle cocuk yapmayaydınız mantıgı..
Haklısın canım. . eşin alışmış ailenin destek olmasına ama sıkma canını gülsima'yı düşün o da üzülür sonra..

@Gizlifidan bu arada dogum ucreti 2.500 canim

A Alwayshappygirl ben de anneler gunu vs kutlamadim kv min dogum gunu de kutlamadim ben aramiyorum sormuyorum muhatap olmuyorum hicbir sekilde bi iki kere aradi o zaman da acmadim bidaha da aramaz ztn iki kerr acmazsan bidaha aramaz ben de aramasin bi daha diye acmadim cunku aradiginda derdi ben degilim yok zeytin cekirdegi ye bebek reflu olmasin vs vs
Keşke arasa Mutlu olcam o Zaman inan ki merak ediyor beni diye sevinirim yani kendimce bu kadar da saftiriğim

Evet canim hersey normalken . Eşim kaza yaptı araba hurdaya çıktı. Şükür eşim é bişi olmadı. Çok yiprandim. O hafta başladı bu gerilik 2100 du 2 hafta sonra 2250 dedi . Bakalım bu bi hafta sonrasi kaç çıkacak .
Bence moralle çok alakası var. Eşim bir haftalığına şehir dışına gittiğinde hiç büyümedi benim de bebeğim üzüntümden. İyi ve güzel şeyler düşünmeye çalış

Canım bilmiom ki doktora sordum ben ne yapabilirim peki dedim. Hiç bişe yapamazsın dedi. Yemek içmele alakası yol. . Sen hiç bişi yemesen de o senden alacağını alır dedi. Ben de hiç muz süt cevız tüketmedim şimdiye kadar
Bana da aynısını dedi hiçbir şey yapamazsın alacağı varsa her türlü alır dedi ama sen yine de et ye süt iç meyve ye fındık badem de önemli

Gitme canım istediklerini desinler sende cevaplarını ver siz benim doğumumda çok mu destektiniz şimdide bekliyorsunuz diyeceksin
Amaa tabi denilmiyor bende çok şey yapıyprlar ama allaha havale ediyorum az kaldı bende patlıcam yani
Ay neler dicem de kocama aşkımdan susuyorum sen de idare et boşver

Ben doktor ve hastane degistirmek istemiyorum ya benim zoruma giden iste esimin ailesinin tavirlari bi de baska sehirde yasiyorlar maddi manevi her yonden cok ilgisizler bir de ayaklarina gitmedik mi gelmiyosunuz diye laf ediyolar cocuk icin hem hocbir sey yapmadilar hem de dogduktan sonra o sehre gitmezsek bu seferde bayramda seyranda gelmediniz diyecekler oh ne guzel is yaaa
Bu mesajı görünce allahım ben mi yazdım falan dedim :) aynı durumdayız ama ben bu kadar salağa yatılmasının taraftarı değilim artık hiç birşey yapma herşeyi bekle konusu açılırsa söyleme niyetindeyim kimseye ihtiyacımız yok şükür ama sezarın hakkı sezara iyiliği olmayanın varlığıda olmayıversin :) bir de tam aksiymiş çok büyük faydaları varmış gibi davranıyolar ya anlamıyorum sen nasıl dayanıyorsum canım aklım almıyor :) 24 saat yol çekiyorm bi de.

Son düzenleme:
PembeLokum PembeLokum bence riske girme canım. Doğumda nerde rahat olacaksan orayı tercih et. Eğer babanı sıkıntıya sokmayacak bir meblağ ise başka birşey düşünme. Doğumdan sonra da birkaç defa herkesin içinde "babam olmasaydı napardım" babam sağolsun dersin için rahatlar:) eşin zaten kaçınılmaz birçok masraf yapacak bu sene haberi yok :)

Baska sehirde olunca tek sknti bizi bayramda seyranda beklemeleri ya ztn ilgisizlee her turlu ayni sehirdeyken ayni mahalledeyken yuzlerini gormuyorduk tasinmasalardi keske :)

Ztn onlardan bir sey bekledigim an huzur muzur kalmiyor evde halen daha su beklentiyi sifira indirmeyi beceremedim
Biz aynı mahalledeyiz kpederim benim hamile halimi görmüş değildir hala o derece düşün uzaklığı :)

@emy0364 @m_rv_ A Alwayshappygirl @Gizlifidan

Bu arada kizlar benim kardesim rahmetli oldugu icin (2 kardestik) ve bende de aritmi var daha once ameliyat masasinda kalbim durdugu icin ailem cok hassas kurtaji bile prof. a yaptirdik genel anestezi olcak ya kalbim durursa diye bir de kan pihtilasmasi var iste dogum da sezaryen olacak ailem bu prof a ve bu hastaneye ameliyat olmazsam ölür ölür dirilir
Hayati tehliken varken millet ne kadar rahat işte kimsenin umrunda olmuyorsun ne varsa anada babada var.

Siz hangi sütü iciyosunuz . Ne nasıl bişi alıyim. Günlük süt aldım bimden döktüm bugün bozulmuş. Tamamdır bu haftada öyle deneyim. Sabahları mi nezaman iceyim . 3 unu birden mj yicem
Sek günlük süt içiyorum ben lezzetini seviyorum. Günde 2-3 bardak içiyorum çiğ fındık badem yiyorum

Katiliyorum canim. Kendi ogullarini bizden cok dusunmuyorlar. Bizimkide yardim etmez birde ustune o eksik bu eksik onuda al bunu en guzelini al der :) oglum nasil alcan demez. Ben tam tersi az olsun kimseye muhtaç olmayalim diye dusunurum. Gebeligimin 6.ayinda benim babam 150 bin para verdi peşinat yapin ev alin cocuk geliyo aldiniz aldiniz yoksa kiradan kurtulamazsiniz cocuk buyugunce masrafi cok olur diye. Bizde uzerine kredi cektik ufak bir ev aldik çok sukur. Kv burnumdan getirdi. Nie bu kadar ufak ev almisiz. Diorum ki anne bak ben calismicam tek maasla bu adam nasil yüklü kredi odesin birde evi gecindirsin. Dunya mali bu onemli olan kalp kirmamak . Rabbim kabrimizi genis eylesin dedim bende ne diyim.

Herkezde ne doluymus benim gibi :)

Amannnn bosverelim Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nsp etsin hepimize. Ben yavrumu 5 sene bekledim
Beğenmediysen destek olsaydın daha iyisini alsaydık demek geçiyor içten ama sesini çıkaramıyorsun

Ben devlet hastanesinde ki ebelere çok güveniyorum doktorsuz özelde doğum yapmaktansa eşime diyorum beni oraya götür hemen annemden yaşlı kaç doktor tecrübesinde kaç doğum yaptırmış ebeler var özel hastanede yeni mezunlar atanamayanlar büyük hastaneleri dışarıda turuyorum ama olurda dr yetişemezse falan korkumuyor değilim :)

Back
X