2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Beğenmediysen destek olsaydın daha iyisini alsaydık demek geçiyor içten ama sesini çıkaramıyorsun
Benim kp yeni zevcesi ve bebeğiyle emrivaki yapıp gelirken bi patik çorabı bırakın sevmeme rağmen yöresel bişi bile getirmedi marketten gelirken paket kuru kahve almışlar ayrıca hayırlı olsun demedi bize :) neler var neler o dönem yaşadığım zorlukları tartışmaları bi ben bilirim bi allah sağolsun gelmezler gelmezler sen görmüyormuşun en azından :)

Ben devlet hastanesinde ki ebelere çok güveniyorum doktorsuz özelde doğum yapmaktansa eşime diyorum beni oraya götür hemen annemden yaşlı kaç doktor tecrübesinde kaç doğum yaptırmış ebeler var özel hastanede yeni mezunlar atanamayanlar büyük hastaneleri dışarıda turuyorum ama olurda dr yetişemezse falan korkumuyor değilim :)
Bu kesinlikle doğru eski ebelerin doğal doğum tecrübesi doktorlara hemşirelere bence de bin basar.

Madem eşin bu tepkiyi veriyor bırak kendi bulsun parayı babandan hiç alma canım valla bak

kızlar normal doğum yapmak isteyenler....
kolay doğum yöntemleri araştırsak da burda paylaşsak.
ben çok heyecanlanıyorum doğumu düşündükçe.
inşallah bi sıkıntı çıkmazda son dakka normal doğum yapabilirim..

Suda dogum cok rahatmis oyle diyorlar ya

Haklısın canım. . eşin alışmış ailenin destek olmasına ama sıkma canını gülsima'yı düşün o da üzülür sonra..

Keşke arasa Mutlu olcam o Zaman inan ki merak ediyor beni diye sevinirim yani kendimce bu kadar da saftiriğim

Bu mesajı görünce allahım ben mi yazdım falan dedim :) aynı durumdayız ama ben bu kadar salağa yatılmasının taraftarı değilim artık hiç birşey yapma herşeyi bekle konusu açılırsa söyleme niyetindeyim kimseye ihtiyacımız yok şükür ama sezarın hakkı sezara iyiliği olmayanın varlığıda olmayıversin :) bir de tam aksiymiş çok büyük faydaları varmış gibi davranıyolar ya anlamıyorum sen nasıl dayanıyorsum canım aklım almıyor :) 24 saat yol çekiyorm bi de.

PembeLokum PembeLokum bence riske girme canım. Doğumda nerde rahat olacaksan orayı tercih et. Eğer babanı sıkıntıya sokmayacak bir meblağ ise başka birşey düşünme. Doğumdan sonra da birkaç defa herkesin içinde "babam olmasaydı napardım" babam sağolsun dersin için rahatlar:) eşin zaten kaçınılmaz birçok masraf yapacak bu sene haberi yok :)

+ emy0364 emy0364

Canlar tesekkur ederim ilginiz icin hemem hemen hepimizim yasadigi sorunlarmis gece gece yarasini destim herkesin bir de durduk yere herkes hakkini helal etsin :)

Ya esim o zaman evlenmeseydin der ailem dediginde ben de o ne bicim laf madem oyle ayrilalim ben baba evime gideyim 1 yil olmus evleneli oyle denir mi demistimm

Ben gercekten ayrilalim manasinda demedim ama esim gercek anlamis ben bi hava almaya cikayim diye cikmisti epey aglamis disarda

Yok dedim sacmalama ayrilmaya fln niyetim yok dedim zor ikna oldu :KK45:

Kıyamadım ya kapattım meseleyi Allahım bi hayırlı kapı acar umarım

tekrar günaydın annişler. ben de gündüzleri artık ayakta duramıyorum resmen yer çekiyor. dün akşam azıcık markette dolaştık, kasaya kadar dayanamadım eşime dedim ben arabaya gidiyorum sen alır gelirsin. ama iki gündür özellikle sabah erkenden uyanmaya başladım ne oluyorsa yat uyu demi.
Dün eşim evdeydi hiç giremedim bayağı yazmışsınız kızlar.kocişim bugün nöbetçi bi göndereyim döncem inş yine. ay çok güzel ya kafamda bi iş olmadan rahatça burda takılmak.

Merhaba haziran anneleri sizleri takip eder yatanlar için inşallah 37-38 i bulurlar derken kendim 35 +6 da suyumun gelmesiyle 4 saat içinde doğum yaptım bebeğimizin biraz solunum sıkıntısı oldu ama şu an gayet iyi çok şükür bugün yarın kuvezden çıkacak hepinize Zaman'ında ,sağlıklı rahat doğumlar dilerim bu arada epiduralli normal doğum kadar keyifli bir şekil yok dikişim yok güle oynaya doğurdum (tabiki çok ehil bir anestezi uzmanı ile )

Kızlar operatör doktorla uzman doktor arasında ne fark var?
Canım uzmanlığını yapan her doktor uzmandır , ama genel cerrah kadın doğum Üroloji göz kbb gibi ameliyat gerektiren bölümlerde operatör oluyorlar , aile hekimliği, halk sağlığı gibi ameliyat gerektirmeyen bölümlerde uZman oluyorlar diye biliyorum .. Yani 6 yıllık tıp Fakültesi'nden sonra kadın doğum uzmanlığını bitiren bir doktor op. Uzm. Oluyor

Kimi ozelde dogum iyi daha rahat diyor kimi devlette kontrollere istersen ozelde git ama dogumu devlette yap diyorlar ne yapcami sasirdim :KK43:
Canım bence , orta derecedeki illerin devlet hastaneleri daha iyi , zaten normalde ebe yaptırıyor tecrübeli güleryüzlü tonton ebeye denk gelirsen süper ... Buranın devlet hastanesi o yönden iyi açıkçası , doktorlarıda iyi , ben bazen akşamları gidiyorum hem kimsede olmuyor, beklemiyorum :))) araştırma hastanesinde yaşlı tonton ebe hemşire yok mesela , gelen kaçıyor :)) benim kuzenimde buranın araştırma hastanesini kazanmıştı 2 sene sonra Sözleşmeli devlet hastanesine geçti .. Sıralamaya koyacak olursam 1- devlet hastanesi ( ki burada artık tüm odalar özel oda ) 2- özel hastane 3- araştırma hastanesi ... Ben doktorumdan dolayı araştırmada doğum yapacağım ...

Kızlar fikirlerinizi alayim lütfen.oglusumun adı deniz olacak inşallah ama Unisex bi isim resmi işlerde falan ilerde karisiklik yaşasın da istemiyorum başa ali yi de mi eklesek acaba Ali Deniz mi yoksa sadece Deniz mi? Ne dersiniz ?

Canım bence , orta derecedeki illerin devlet hastaneleri daha iyi , zaten normalde ebe yaptırıyor tecrübeli güleryüzlü tonton ebeye denk gelirsen süper ... Buranın devlet hastanesi o yönden iyi açıkçası , doktorlarıda iyi , ben bazen akşamları gidiyorum hem kimsede olmuyor, beklemiyorum :))) araştırma hastanesinde yaşlı tonton ebe hemşire yok mesela , gelen kaçıyor :)) benim kuzenimde buranın araştırma hastanesini kazanmıştı 2 sene sonra Sözleşmeli devlet hastanesine geçti .. Sıralamaya koyacak olursam 1- devlet hastanesi ( ki burada artık tüm odalar özel oda ) 2- özel hastane 3- araştırma hastanesi ... Ben doktorumdan dolayı araştırmada doğum yapacağım ...
Bende boyle dusunuyorum aslinda ama devlet hastanesindeki tek korkum stajyerler

Kızlar fikirlerinizi alayim lütfen.oglusumun adı deniz olacak inşallah ama Unisex bi isim resmi işlerde falan ilerde karisiklik yaşasın da istemiyorum başa ali yi de mi eklesek acaba Ali Deniz mi yoksa sadece Deniz mi? Ne dersiniz ?
Bence deniz tek Başına daha güzel duruyor ... Ali isminidr çok beğeniyorum ben ... Eşinin bu konudaki görüşü ne canım , neticede kimliği o çıkartacak :))) ilerde karışıklık olmaz.. Benim işimden dolayı sesimde gayet ince OLMASINA rağmen , telefonda Konuşurken "bey" ekliyorlar sonra pardon ....."hanım " diyorlar :)) genelde erkeklerle muhatap olmayıngerrktirrn bir iş ... Ismimde gayet klasik kız OLMASINA rağmen :)

Evdeki hesap çarşıya uymadı eşim doğum parası biriktiremedi

Eşime dedim ailen ödese olmaz mı diye

Onlar da madem ödeyemeyecekseniz devlette doğum yap mantığındalar hatta daha ileri gidip çocuk yapmasaydınız diyecek kafada insanlar eşim ben doğum parası gönderin dersem madem ödeyemeyecen cocuk yapmasaydın derler diye bizzat kendisi söyluyor

Ben medicana hastanesinde doğum yapmak istiyorum

Siz olsanız napardınız?
Eşimin ailesi bir çorap bile almadı bebeğime bu arada hiç de sormazlar muayene parasını nasıl ödüyosunuz ne yaptınız nasıl yaptınız neyle yaptınız vs

Kürtaj olduğumda da medicanada olmuştum o zaman da hiç sormadılar babam ödedi kürtaj parasını

Şimdi doğumu da babam ödeyecek eşim ödeyemediği ve ailesi ödemediği için

Siz olsanız zorunuza gitmez miydi? Ne bileyim eşimin ailesinin madem öyle evlenmeyeydiniz mantıgı madem öyle cocuk yapmayaydınız mantıgı..

Kesinlikle haklısın, insanın derdi para değil de işte bi nasılsın kızım cümlesini bekliyor.
Ama ben senin durumunda olsam bilezik bozar, istediğim hastanede doğum yapardım. Eşimin ailesine hiç konuyu açmazdım. Daha sonra da laf arasında bilezik bozduk gibi şeyler söyleyip onlara işittirirdim. Babanın durumu iyi ve sorun etmeyecekse babandan da isteyebilirsin ama bence gerek yok. Bileziğin varsa bilezik bozdur derim ben

kızlar normal doğum yapmak isteyenler....
kolay doğum yöntemleri araştırsak da burda paylaşsak.
ben çok heyecanlanıyorum doğumu düşündükçe.
inşallah bi sıkıntı çıkmazda son dakka normal doğum yapabilirim..

Bunu ben de merak ediyorum. Kadın doğum asistanı arkadaşım bana normal doğumu kolaylaştıracak egzersiz şeması yollayacaktı. Bir de benim doktorum hurma ile ilgili yapılmış bir çalışma yok dedi

Merhaba haziran anneleri sizleri takip eder yatanlar için inşallah 37-38 i bulurlar derken kendim 35 +6 da suyumun gelmesiyle 4 saat içinde doğum yaptım bebeğimizin biraz solunum sıkıntısı oldu ama şu an gayet iyi çok şükür bugün yarın kuvezden çıkacak hepinize Zaman'ında ,sağlıklı rahat doğumlar dilerim bu arada epiduralli normal doğum kadar keyifli bir şekil yok dikişim yok güle oynaya doğurdum (tabiki çok ehil bir anestezi uzmanı ile )

Hayırlı olsun.

Bence deniz tek Başına daha güzel duruyor ... Ali isminidr çok beğeniyorum ben ... Eşinin bu konudaki görüşü ne canım , neticede kimliği o çıkartacak :))) ilerde karışıklık olmaz.. Benim işimden dolayı sesimde gayet ince OLMASINA rağmen , telefonda Konuşurken "bey" ekliyorlar sonra pardon ....."hanım " diyorlar :)) genelde erkeklerle muhatap olmayıngerrktirrn bir iş ... Ismimde gayet klasik kız OLMASINA rağmen :)
Valla eşim zaten denizi istiyodu ben hep başka isimlere baktım ama deniz çok telaffuz edilince bi de baktım denize alişmisim :) Ali yi ekleyip eklememeyi de bana bırakıyor artık :)

Bakalim insaallah bi yerden para gelir elimize :KK43:

Kalmaz umarim cnm ya bu kv ler bir de is yapmaz yardim etmez ya hepsi mi ayni olur :)

Ah cnm krediye karsiyim ben ya :KK43: evet hep kiz aileleri fedakar cefakar oluyor

Esim 25 yasinda canim

Evet cnm aynen oyle, siz ne durumdasiniz medicanada mi dogum uapacaksin
Bir aksilik olmazsa medicanada yapcam canım inşallah.

Back
X