2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba haziran anneleri sizleri takip eder yatanlar için inşallah 37-38 i bulurlar derken kendim 35 +6 da suyumun gelmesiyle 4 saat içinde doğum yaptım bebeğimizin biraz solunum sıkıntısı oldu ama şu an gayet iyi çok şükür bugün yarın kuvezden çıkacak hepinize Zaman'ında ,sağlıklı rahat doğumlar dilerim bu arada epiduralli normal doğum kadar keyifli bir şekil yok dikişim yok güle oynaya doğurdum (tabiki çok ehil bir anestezi uzmanı ile )
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün inşallah bizi de bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz

Merhaba haziran anneleri sizleri takip eder yatanlar için inşallah 37-38 i bulurlar derken kendim 35 +6 da suyumun gelmesiyle 4 saat içinde doğum yaptım bebeğimizin biraz solunum sıkıntısı oldu ama şu an gayet iyi çok şükür bugün yarın kuvezden çıkacak hepinize Zaman'ında ,sağlıklı rahat doğumlar dilerim bu arada epiduralli normal doğum kadar keyifli bir şekil yok dikişim yok güle oynaya doğurdum (tabiki çok ehil bir anestezi uzmanı ile )
Gözün aydın canım hayirla büyüsün evladın masallah ona. Sağlık ve sihat versin Rabbım. Bu ortadan kaybolan haziran anneleri doğum yapıp çıkıyor ortaya son günlerde

Masallah canim. Bebek nasil? Kac kilo ?

Siz hangi sütü iciyosunuz . Ne nasıl bişi alıyim. Günlük süt aldım bimden döktüm bugün bozulmuş. Tamamdır bu haftada öyle deneyim. Sabahları mi nezaman iceyim . 3 unu birden mj yicem

Ben çok çok dikkat etmiyorum ama bebis güzel kilo aldı. 32. Haftada 2172gr. di 34+3 de 2700 olmuştu. Mutlaka sabah ve akşam birer bardak sütaşkı süt içiyorum. Peynir yiyorum sabahları. 5 fındık 5 badem yiyorum.1 haşlanmış yumurta.muz bebise yetiyor zaten.kaşar peyniri veya Çökelek yemeye çalış. Rahat ol,biraz dikkat et Kilosunu alır bebis inşallah

Ay maşallah darısı Başımıza inşaallah :) ablam bugun gözümü korkuttu süt sağma makinasından mutlaka al , hatta hastaneye götür dedi ... Ablam hastaneninkini kullanmış ama hijyen değildi , annemin zoruyla Yaptım dedi , makina falan götürdün MÜ ?
Yok canim makina goturmedim

Haziran anneler Ortak sorunu belli oldu :) ben maddi olaydan vazgeçtim zaten kayinvalidenin durumu pek iyi değil ama manevi desteği çok isterdim arasın sorsun ilgilensin ama.nerdeee Hayır kendi kızları hamile olsa saat başı ararlar.ben de torun veriyorum kızı da torun veriyo ama niyeyse gelinin yaptığı çocuk sayılmiyo:)
Nedense kızların verdiği torun daha kıymetli oluyor. Şimdi kv yanındayım, gorumcemin bi kızı bi oğlu var onları kayiriyorlar ben de sinir oluyorum

Günaydııııınnnn daha doğrusu tünaydın, gece rüyamda bebeğin hareketleri aşırı hızlı diye eşimi uyandırdım hastaneye gittik, bir gittik ki kim kime dum duma. Hastane mum ışığında gibi, nedir durum diyorum elektrik kesik jeneratör bu kadar ama ameliyat yapabiliyoruz diyor. Meğer bütün istanbulda durum böyleymiş. Sancım olmasına rağmen kocama geçti diyorum, eve dönüyoruz gizli gizli sancı çekiyorum. O şartlarda doğuracağımı içimde tutarım, elektrikler gelince doğurursun diyorum.. :deli:

Günaydııııınnnn daha doğrusu tünaydın, gece rüyamda bebeğin hareketleri aşırı hızlı diye eşimi uyandırdım hastaneye gittik, bir gittik ki kim kime dum duma. Hastane mum ışığında gibi, nedir durum diyorum elektrik kesik jeneratör bu kadar ama ameliyat yapabiliyoruz diyor. Meğer bütün istanbulda durum böyleymiş. Sancım olmasına rağmen kocama geçti diyorum, eve dönüyoruz gizli gizli sancı çekiyorum. O şartlarda doğuracağımı içimde tutarım, elektrikler gelince doğurursun diyorum.. :deli:
Dogumla yatip dogumla kalkiyoruz artik:KK54:

Hayır olsun artık korkular baya şiddetlendi

PembeLokum PembeLokum canim su dogum prasi konusunda bn esinin ailesine katiliyorum madem medicana gibi luks bi yrde dogum ypmak istiyosn paran hazir olcak kendi ailen sana bi suru pahali sey aldi dogum parasi fiyatinda bebek arabasi alindi sana sonucta bi suru mutavazi ozel var

Bakalim insaallah bi yerden para gelir elimize :KK43:

Ah cnm krediye karsiyim ben ya :KK43:

Evet cnm aynen oyle, siz ne durumdasiniz medicanada mi dogum uapacaksin

Tatlım eğer eşinin ailen ödesin gibi bir beklentisi varsa bence kredi çektir eşine veya başka bir arkadaşın dediği gibi altın bozdur. Ben nedense banaların hastane parasını ödeyip bu sorumluluğu hissetmelerinin önemli olduğunu düşünüyorum. Olurda ileride krediyi ödeyemezseniz o zaman babandan al.

H history1985 valla kmseden beklentim yok kendi ailem de bisey ypamaz esimin ailesidd (buyuk maddi oalrak) herseyimizi kndmz calisp aldk bi bebek arabasini kaynm aldi kmse bana yuk olmasnda kmsedende bsy istemiyrm ck sukur rahatszligim dolasyla ailem bana bakabiliyo o yetiyo bana

Back
X