- 2 Aralık 2015
- 392
- 489
- 33
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #35.761
Merhaba kızlar Woombie kundak alanlar kaç kg aldınız benim beğendiğim 6,5-9 kilo arası kalmış alsam içinde kaybolur mu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebişine. Kaç kilo doğdu? En son kontrolün ne zamandı ve kaç kilo demişlerdi? Erken doğuma yol açacak bişeyin var mıydı? İnş mutlu bir ömrü olur bebeğininMerhaba haziran anneleri sizleri takip eder yatanlar için inşallah 37-38 i bulurlar derken kendim 35 +6 da suyumun gelmesiyle 4 saat içinde doğum yaptım bebeğimizin biraz solunum sıkıntısı oldu ama şu an gayet iyi çok şükür bugün yarın kuvezden çıkacak hepinize Zaman'ında ,sağlıklı rahat doğumlar dilerim bu arada epiduralli normal doğum kadar keyifli bir şekil yok dikişim yok güle oynaya doğurdum (tabiki çok ehil bir anestezi uzmanı ile )
Sezeryan sonrası bi sıkıntı yoksa genelde 1 gece kalınıyor canım. Tabi her doktorun yaklaşımı farklı. Şimdiden hayırlı doğumlar dilerimCok saol canim.. 27 mayis cuma sezeryan gunum fazladan hastanede kalmak istemiyorum da..
Hamileliğin keyfini çıkarmak lazım artık bu günlerde :) yoksa hiç vakit geçmeyecekMerhaba şekerlerŞafak 20 ama günler geçmek bilmiyooorrrrrr
Merhaba kızlar Woombie kundak alanlar kaç kg aldınız benim beğendiğim 6,5-9 kilo arası kalmış alsam içinde kaybolur mu acaba?
Gec dollenme olmustur onemli blse degilarkadaslar merhaba merak ettıgım bır sey var ben cuma gunu gıttgımde doktor cocugun 6 haftalık 4 gunluk oldugunu soylemıstı ama buraya adet tarıhımı yazdıgımda cok onceden gıdıyor sekızıncı haftanın ıcınde gozukuyorum bu cocugun gerıde oldugunumu gosterıyor
6+4 günlük yani 7 haftalık hamilesin işte canım hayırlı olsun. Brdaki günlük bi hafta önden kiloyu da fazla yazıyor dert etme ...arkadaslar merhaba merak ettıgım bır sey var ben cuma gunu gıttgımde doktor cocugun 6 haftalık 4 gunluk oldugunu soylemıstı ama buraya adet tarıhımı yazdıgımda cok onceden gıdıyor sekızıncı haftanın ıcınde gozukuyorum bu cocugun gerıde oldugunumu gosterıyor
Masallahhhhh seninki ne güzel haftasına göre iyi almış .benim yarın kontrol var. 37 bitio 2500 dese bariBen çok çok dikkat etmiyorum ama bebis güzel kilo aldı. 32. Haftada 2172gr. di 34+3 de 2700 olmuştu. Mutlaka sabah ve akşam birer bardak sütaşkı süt içiyorum. Peynir yiyorum sabahları. 5 fındık 5 badem yiyorum.1 haşlanmış yumurta.muz bebise yetiyor zaten.kaşar peyniri veya Çökelek yemeye çalış. Rahat ol,biraz dikkat et Kilosunu alır bebis inşallah
PembeLokum canim su dogum prasi konusunda bn esinin ailesine katiliyorum madem medicana gibi luks bi yrde dogum ypmak istiyosn paran hazir olcak kendi ailen sana bi suru pahali sey aldi dogum parasi fiyatinda bebek arabasi alindi sana sonucta bi suru mutavazi ozel var
Tatlım eğer eşinin ailen ödesin gibi bir beklentisi varsa bence kredi çektir eşine veya başka bir arkadaşın dediği gibi altın bozdur. Ben nedense banaların hastane parasını ödeyip bu sorumluluğu hissetmelerinin önemli olduğunu düşünüyorum. Olurda ileride krediyi ödeyemezseniz o zaman babandan al.
Merhaba haziran anneleri sizleri takip eder yatanlar için inşallah 37-38 i bulurlar derken kendim 35 +6 da suyumun gelmesiyle 4 saat içinde doğum yaptım bebeğimizin biraz solunum sıkıntısı oldu ama şu an gayet iyi çok şükür bugün yarın kuvezden çıkacak hepinize Zaman'ında ,sağlıklı rahat doğumlar dilerim bu arada epiduralli normal doğum kadar keyifli bir şekil yok dikişim yok güle oynaya doğurdum (tabiki çok ehil bir anestezi uzmanı ile )
Kizlar günden geldim. Bol bol pasta borek yedim yakinda cikamayacagim boyle yerlere diye gittim valla. Bugun de agrim olmadi cok sukur. Ama gece full sancili ruyalar gordum nerdeyde doguracaktim ruyamda