2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bnde de var o baskı bugun dort saatte dort kere kasilmam da oldu adet sancisi gibi bicak batiomus gibi.. Allah'tan hayirlisi bi dogurabilseydik saglikla :)
Evet adet sancısı gibi batık batık ama iyi birşeymiş sanırım bu sancısız normal doğum olmaz zaten :halay:ama gerçekten artık ağır gelşyor bana yatamıyorum taşıyamıyorum :(

PembeLokum PembeLokum canim yanlis anlama beni sakin yargilamak icin sylemiyorum sadece elin oglunun ailesi sni sen kdr dusunmez
Kotu dusunme insallah biswy olmaz. Istanbuldada fiyat 2500 gbi bsy bnm icin cok pahali bu fiyat ama snn ozel durumun var esin dusunmeli bu konuhu o dert etsn sen dert etme

Canım geçen gün zahide yetişin programında tüt dökücü krem yaptılar. İçinde kimyasal yok. Denemek istersen tarifini vereyim. Ben denemedim işe yarar mı bilmiyorum :)

Ver canım tarifi bakıım nasıl bir şeymiş.

Şeker yol esasen, tokluk şekerlerim ve. Şeker yükleme testim hep normal geldi, ama doktor bu hafta bana gene tokluk şekerine bakmamı söyledi. Bence şeker çıkmayacakı
Zaten bence iri bebek değil seninki. 1 hafta önden yada geriden gelebilir. Kuzeniminki iri bebekti. 36. haftada 4 kilo doğdu :) Bence seninki gayet sağlıklı. Maşallah.

Kızlar merhabalar? Bizde herşeyimizi bitirdik sayılır benim bi kapı süsü kaldı , alt açmayı yaptırdım ... Kapı süsünde kararsız kaldım ... Güvendiğiniz düzgün işçilik yapacak bir tanıdığınız var mı ? Benim arkadaşlar hep Eminönü'nden almışlar kendileri süslemişler , maalesef ben 9 ay yattığım için böyle birşey yapamadım
xenforo-smilies-kk43.gif

Güle güle kullanın canım çok güzel olmuş. Ben de kapı süsünü ne yapsam bilemedim. Dışarıdan çok şatafatlı bir şey istemiyorum çünkü o katta bebeğine kaybedenlerde oluyor. Ben yaşamıştım. Çok hoş değil. Hastane yapıyormuş diye duydum, gidince soracağım. Sen de sor istersen hastanene.

Selam.ben 36+0 oldum.bende özellikle 2 gündür çok yorgunum.sirtim fena ağrıyor. Halsizlik. .. Kızım salı günkü kontrolde 2700 gr. Di.beni çok yoruyor.hareketleri sert.bide makat gelişli.midem e kafasını dayiyor bazen.artık devamı için korkmaya başladım. Gelsin zamanı gelsin kızım artık.

Canım benimli baş geliş, mideme ayağını dayıyor. Yine aynı şey yani :) Hatta şu an sanki karnımın her yerinde bir sürü bebek var gibi. Sanki zor hareket ediyor, benim de canım acıyor. Artık yerleri daraldı :)

Bugün sancılarımi azaltamiyorum bi türlü belim den sırtımdan vurup duruyor

Canım seninle aynı gün bekliyoruz bebeklerimizi. Sancı dediğin nsıl bir şey. Karnın sertleşip gevşiyor mu?

Ay maşallah darısı Başımıza inşaallah :) ablam bugun gözümü korkuttu süt sağma makinasından mutlaka al , hatta hastaneye götür dedi ... Ablam hastaneninkini kullanmış ama hijyen değildi , annemin zoruyla Yaptım dedi , makina falan götürdün MÜ ?

Hastaneninki kullanılmış ama seninle ve sütle temas edecek olan şeyleri sıfır alıyorsun zaten diye biliyorum. Ben o sebeple almadım. Hatta çıkarkende hastaneninkini kiralacağım. Ama tabii önce hastaneye sormak lazım :)

Kizlar afedersiniz ama buyuk abdestim sabahtan brri sari boyle bseyle karsilasan var mi

Canım evet bana da oldu 1-2 gün önce. Demir hapını bırakmıştım. Bir de kuru kayısı yiyordum sabahları. Ondan diye düşündüm, hiç endişelenmedim. Düzeldi mi, sebebini öğrendin mi?

Benim de 36+0 da 2250 di
xenforo-smilies-kk43.gif
xenforo-smilies-kk43.gif
xenforo-smilies-kk43.gif
öf takiyorum istemesem de budurumu

Canım hiç takma. Bir de benim doktorum başı aşağıda olduğu için artık olduğundan küçük ölçümler alabiliriz dedi. Bunlar tahmini ölçümler. Sağlıklı olsun yeter. Daha çok protein ye. Her öğünde et ye.

Kızlar sizde ara ara vajinanıza baskı acı hissediyormusunuz bundurumda ne yapmak gerekir sancı mı bu

Yatmak gerekiyor, sancı değil :) Bebeğin ağırlığı.

Kizlar günden geldim. Bol bol pasta borek yedim yakinda cikamayacagim boyle yerlere diye gittim valla. Bugun de agrim olmadi cok sukur. Ama gece full sancili ruyalar gordum nerdeyde doguracaktim ruyamda

Ahahah canım benim de dün gece rüyamda suyum geldi. O esnada uyandım, baktım bir şey yok çok şükür :)

ruhumAsya ruhumAsya Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün. Doğumunu anlatır mısın biraz? Epidurali ne zaman, kaç cm açıklıkta, yaptılar? Ikınma ne kadar sürdü?

Ver canım tarifi bakıım nasıl bir şeymiş.

Zaten bence iri bebek değil seninki. 1 hafta önden yada geriden gelebilir. Kuzeniminki iri bebekti. 36. haftada 4 kilo doğdu :) Bence seninki gayet sağlıklı. Maşallah.

Güle güle kullanın canım çok güzel olmuş. Ben de kapı süsünü ne yapsam bilemedim. Dışarıdan çok şatafatlı bir şey istemiyorum çünkü o katta bebeğine kaybedenlerde oluyor. Ben yaşamıştım. Çok hoş değil. Hastane yapıyormuş diye duydum, gidince soracağım. Sen de sor istersen hastanene.

Canım benimli baş geliş, mideme ayağını dayıyor. Yine aynı şey yani :) Hatta şu an sanki karnımın her yerinde bir sürü bebek var gibi. Sanki zor hareket ediyor, benim de canım acıyor. Artık yerleri daraldı :)

Canım seninle aynı gün bekliyoruz bebeklerimizi. Sancı dediğin nsıl bir şey. Karnın sertleşip gevşiyor mu?

Hastaneninki kullanılmış ama seninle ve sütle temas edecek olan şeyleri sıfır alıyorsun zaten diye biliyorum. Ben o sebeple almadım. Hatta çıkarkende hastaneninkini kiralacağım. Ama tabii önce hastaneye sormak lazım :)

Canım evet bana da oldu 1-2 gün önce. Demir hapını bırakmıştım. Bir de kuru kayısı yiyordum sabahları. Ondan diye düşündüm, hiç endişelenmedim. Düzeldi mi, sebebini öğrendin mi?

Canım hiç takma. Bir de benim doktorum başı aşağıda olduğu için artık olduğundan küçük ölçümler alabiliriz dedi. Bunlar tahmini ölçümler. Sağlıklı olsun yeter. Daha çok protein ye. Her öğünde et ye.

Yatmak gerekiyor, sancı değil :) Bebeğin ağırlığı.
Teşekkürler Canım ben zaten hastanede asmayacağım , herhangi bir organizasyonda yapmadım sadece içeri girenlere çikolata lokum badem şekeri ikram edeceğim , bende o acıyı Yaşadığım için, geçen yıl ben Acılar içinde kıvranırken yan odada parti vardı bildiğin , karşıyım açıkçası, evimin duvarına Asmalık yaptırmak istiyorum antrede bir yer belirledim oraya kızımla alakalı şeyleri asmak için yaptırmak istiyorum :)

Son düzenleme:
Canım ben zaten hastanede asmayacağım , herhangi bir organizasyonda yapmadım sadece içeri girenlere çikolata lokum badem şekeri ikram edeceğim , bende o acıyı Yaşadığım için, geçen yıl ben Acılar içinde kıvranırken yan odada parti vardı bildiğin , karşıyım açıkçası, evimin duvarına Asmalık yaptırmak istiyorum antrede bir yer belirledim oraya kızımla alakalı şeyleri asmak için yaptırmak istiyorum :)

Hastaneye hiç mi asmayacaksın? Ben biraz özenmiştim, o sebeple ufak da olsa bir şeyler istiyorum :) Çok göze batmayacak cinsten. Ama evde kullanacaksan çok güzel seçenekler var. İnstagramda melegineli adıyla bir hesap var. Çok güzel kapı süsleri yapıyor. Büyüyüne kadar odasında asılı kalabilir. Harika.

Çikolatayı, badem şekerini aldın mı? Ben onları da almadım. Güya eminönüne gidip alacaktım ama arabada bile rahat oturamıuyorum. Çok geç kaldım :(

gebito gebito ben de düşünmeye başladım kundak Can'ım kilo farketmiyor değil mi alınmaksa yenidoğan olması lazım kaç saat duracak acaba onun içinde onları araştırdın mı hangi siteden ALDIn acaba Can'ım :)

Gece uykularında kullanın diyor mahallenin en mutlu bebeği kitabında. Gece mızıklandığı, uyumayıp ağladığı dönemde sakinleşmesi için ana rahmini taklit edin diyor. Adımlardan biri de kundak.

Ben n11den aldım. Bütün sitelerde fiyatı aynı zaten modellerifark ediyor sadece.

Pahalı. O yüzden umarım kullanılır, işe yarar da boşuna para vermiş olmayız.

Bu kundak bana güvenli ve pratik geldi. Kendim yaparken doğru yapamamaktan korkuyordum ama bu direk fermuarlı çocuğu içine koyup fermuar kapatılıyor sadece. Yanlış yapabilme ihtimali yok.

https://www.google.com.tr/search?q=...droid-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

PembeLokum PembeLokum canim yanlis anlama beni sakin yargilamak icin sylemiyorum sadece elin oglunun ailesi sni sen kdr dusunmez
Kotu dusunme insallah biswy olmaz. Istanbuldada fiyat 2500 gbi bsy bnm icin cok pahali bu fiyat ama snn ozel durumun var esin dusunmeli bu konuhu o dert etsn sen dert etme

Yok canim yanlis anlamadim merak etme:)
Eller kadir kıymet bilmiyor anneee diye sarkı var ya aynen öyle çoğu erkek aileleri için gelinleri gebelikte ne sknti cekmiş ne derdi var pek önemsemiyorlar istedigi kdr herkes artık sen de kızımızsın desin genelde lafta, el kızı olmaktan öteye gecmiyo durumumuz

Kizlar günden geldim. Bol bol pasta borek yedim yakinda cikamayacagim boyle yerlere diye gittim valla. Bugun de agrim olmadi cok sukur. Ama gece full sancili ruyalar gordum nerdeyde doguracaktim ruyamda

Günler bitti ben de ona üzülüyorum :) mis gibi yiyorduk doğuma kadar sürseydi iyiydi :P

1 yemek kaşığı toz nohut
1 yemek kaşığı zerdeçal
2 yemek kaşığı hardal yağı.
Bu üçünü karıştırıp bölgeye sürdü. Sonrasını bilmiyorum ama :) 9ay 9ay

Gece uykularında kullanın diyor mahallenin en mutlu bebeği kitabında. Gece mızıklandığı, uyumayıp ağladığı dönemde sakinleşmesi için ana rahmini taklit edin diyor. Adımlardan biri de kundak.

Ben n11den aldım. Bütün sitelerde fiyatı aynı zaten modellerifark ediyor sadece.

Pahalı. O yüzden umarım kullanılır, işe yarar da boşuna para vermiş olmayız.

Bu kundak bana güvenli ve pratik geldi. Kendim yaparken doğru yapamamaktan korkuyordum ama bu direk fermuarlı çocuğu içine koyup fermuar kapatılıyor sadece. Yanlış yapabilme ihtimali yok.

https://www.google.com.tr/search?q=...droid-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Güzel ama pahalı bunlar da ya :/

Back
X