- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #35.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn kundak icin muslin kullanicamEki Görüntüle 1832890 Şu kundaklarla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Esimin arkadasi orda yapick cnm ayn 22 sndeKızlar Ataken Acıbadem'de doğum yapacak olanınız var mı? Yada daha önce burada doğum yapan?
Allah kmseye muhtac etmesin.Yok canim yanlis anlamadim merak etme:)
Eller kadir kıymet bilmiyor anneee diye sarkı var ya aynen öyle çoğu erkek aileleri için gelinleri gebelikte ne sknti cekmiş ne derdi var pek önemsemiyorlar istedigi kdr herkes artık sen de kızımızsın desin genelde lafta, el kızı olmaktan öteye gecmiyo durumumuz
Devwltte istwge bagli yapmazlar dusunuyrmKızlar merhaba
Birşey sormak istiyorum
Şimdi özel hastanelerde isteğe bağlı sezeryan yapabiliyorlar da devlet hastanesinde doktor isteğe bağlı sezeryan yapıyor mu
Yoksa illa normal mi diyorlar gebe istemese bile ?
Ben de aldım kundak için bir tane müslin ama becerebilir miyim acaba :/Bn kundak icin muslin kullanicam
doğum politikasını biliyor musunuz? bebeği yıkıyorlar mı? kapı süsü vs veriyorlar mı? emzirme eğitimi var mı?Esimin arkadasi orda yapick cnm ayn 22 snde
Bldigim kadaryla bebegin kollarndan sarmak iyiymis bacaklarindan kundak yapmak yani orayida siki tutmak kalca ckigina sebep olabiliyomus o yuzdn ucgen katlayip yaz nasil olsa musline sarmak lazmBen de aldım kundak için bir tane müslin ama becerebilir miyim acaba :/
Kızlar cevap vermemişsiniz ama sizin fikrinizi merak ediyodumKızlar fikirlerinizi alayim lütfen.oglusumun adı deniz olacak inşallah ama Unisex bi isim resmi işlerde falan ilerde karisiklik yaşasın da istemiyorum başa ali yi de mi eklesek acaba Ali Deniz mi yoksa sadece Deniz mi? Ne dersiniz ?
Tanıdık olması gerekir bence deDevwltte istwge bagli yapmazlar dusunuyrm
Hic bi fikrim yk cnm ama ararsan anlatrlar diye dusunuyorum sadeve dogum icin disardan dktor getirtcek onu bliyorum. Bebegi yikamayan hastane var mi ya bnce her bebek yikanmali :) kapi susu veriyolardir hatta syle bisey anlatmsti 3000 lira istege bagli sezeryan olucak eger oda icin serbet sus istenirse 6000 istemislerdi o kndi yapmak istedi herseyi. 3000 e anlastidoğum politikasını biliyor musunuz? bebeği yıkıyorlar mı? kapı süsü vs veriyorlar mı? emzirme eğitimi var mı?
Doktorla anlasabilirsen olur tabi ama devletler bilincli her gelene hop sezeryan yokTanıdık olması gerekir bence de
Canim fikirler değişir muhtemelen ama ali ismi o kadar güzel bir isimki. Anlamı güzel dini yönü var kulağa çok hoş gelio. Senin yerinde olsam ben ali ismini koyardimKızlar cevap vermemişsiniz ama sizin fikrinizi merak ediyodum![]()
Ben de Koşuyolu Medipolde yapacağım inşallah. Evet canım artık bebeği kesinlikle yıkamıyoruz dediler. Verniks tabakasının mümkün olduğunca bebekte kalması isteniyor. Eve gidince yıkayın, göbeği beklemenize gerek yok dediler. Ayrıca boşuna biberon ve emzik de getirmeyin kullanılmayacak dediler. Mamayı kaşıklı bir aparatla veriyorlarmış gerekirse. Biberona alışınca emmeyebiliyor diyeHic bi fikrim yk cnm ama ararsan anlatrlar diye dusunuyorum sadeve dogum icin disardan dktor getirtcek onu bliyorum. Bebegi yikamayan hastane var mi ya bnce her bebek yikanmali :) kapi susu veriyolardir hatta syle bisey anlatmsti 3000 lira istege bagli sezeryan olucak eger oda icin serbet sus istenirse 6000 istemislerdi o kndi yapmak istedi herseyi. 3000 e anlasti