2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
image.webp
Şu kundaklarla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Kızlar merhaba
Birşey sormak istiyorum
Şimdi özel hastanelerde isteğe bağlı sezeryan yapabiliyorlar da devlet hastanesinde doktor isteğe bağlı sezeryan yapıyor mu
Yoksa illa normal mi diyorlar gebe istemese bile ?

Yok canim yanlis anlamadim merak etme:)
Eller kadir kıymet bilmiyor anneee diye sarkı var ya aynen öyle çoğu erkek aileleri için gelinleri gebelikte ne sknti cekmiş ne derdi var pek önemsemiyorlar istedigi kdr herkes artık sen de kızımızsın desin genelde lafta, el kızı olmaktan öteye gecmiyo durumumuz
Allah kmseye muhtac etmesin.
Esinin sana davrasini onemli bide pazarlk payi var hastaneleede unutma

Ben de aldım kundak için bir tane müslin ama becerebilir miyim acaba :/
Bldigim kadaryla bebegin kollarndan sarmak iyiymis bacaklarindan kundak yapmak yani orayida siki tutmak kalca ckigina sebep olabiliyomus o yuzdn ucgen katlayip yaz nasil olsa musline sarmak lazm

doğum politikasını biliyor musunuz? bebeği yıkıyorlar mı? kapı süsü vs veriyorlar mı? emzirme eğitimi var mı?
Hic bi fikrim yk cnm ama ararsan anlatrlar diye dusunuyorum sadeve dogum icin disardan dktor getirtcek onu bliyorum. Bebegi yikamayan hastane var mi ya bnce her bebek yikanmali :) kapi susu veriyolardir hatta syle bisey anlatmsti 3000 lira istege bagli sezeryan olucak eger oda icin serbet sus istenirse 6000 istemislerdi o kndi yapmak istedi herseyi. 3000 e anlasti

H history1985 canım Deniz ismi güzel. Benim Deniz adından o kadar çok arkadaşım var ki, erkek, kadın...Unisex olması nasıl bir sıkıntı oluşturabilir ki. Yazışmalarda cinsiyetini anlamazlar ama konuşunca anlaşılır. Ben yinede 2 isim koymanı öneririm. Hem her iki ismin de enerjisini taşır. Ali Deniz daha güzel bence de.

Hic bi fikrim yk cnm ama ararsan anlatrlar diye dusunuyorum sadeve dogum icin disardan dktor getirtcek onu bliyorum. Bebegi yikamayan hastane var mi ya bnce her bebek yikanmali :) kapi susu veriyolardir hatta syle bisey anlatmsti 3000 lira istege bagli sezeryan olucak eger oda icin serbet sus istenirse 6000 istemislerdi o kndi yapmak istedi herseyi. 3000 e anlasti
Ben de Koşuyolu Medipolde yapacağım inşallah. Evet canım artık bebeği kesinlikle yıkamıyoruz dediler. Verniks tabakasının mümkün olduğunca bebekte kalması isteniyor. Eve gidince yıkayın, göbeği beklemenize gerek yok dediler. Ayrıca boşuna biberon ve emzik de getirmeyin kullanılmayacak dediler. Mamayı kaşıklı bir aparatla veriyorlarmış gerekirse. Biberona alışınca emmeyebiliyor diye

Back
X