- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #35.821
Kızlar benim karnimdan çıt çıt diye ses geliyor. Bebek oynayınca çok nadir de olsa çit diye ses geliyor. Siz de de oluyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnce kotu bsy ya soncta bebegi gydrcekler babaya getircekler bn temizlenmus paklanms olsn isterm. Her hastane farkli yklasiyo bu biberona yeni dogum yapms iki arkadasm var ikiside biberon gtrdu mama kullanmak zornda kaldilar kndi biberonlarini kullandilarBen de Koşuyolu Medipolde yapacağım inşallah. Evet canım artık bebeği kesinlikle yıkamıyoruz dediler. Verniks tabakasının mümkün olduğunca bebekte kalması isteniyor. Eve gidince yıkayın, göbeği beklemenize gerek yok dediler. Ayrıca boşuna biberon ve emzik de getirmeyin kullanılmayacak dediler. Mamayı kaşıklı bir aparatla veriyorlarmış gerekirse. Biberona alışınca emmeyebiliyor diye
Yapmayanda var yapanda bn yaptrrmGöbek kordonu düşmeeden banyo yaptırılıyor muu? Ayy hiçbir şey bilmiyorum sanki :)
tatlı telaş başlamışgebito canım woombie'yi kaç kg için aldın? Ben Beden 1 : 2.5 – 6 kg aldım ama çok küçük görünüyor gözüme.
Iki isim de cok guzel. Bence ali deniz yerine deniz ali yi de dusunun :) hem kulaga daha hos geliyor hem soylemesi kolay ve akici.Kızlar cevap vermemişsiniz ama sizin fikrinizi merak ediyodum![]()
Bebekler artik cogu hastanede yikanmiyor. Sebebi ise dogduklari anda vucutlarini kaplamis olan verniks tabakasinin yok olmamasi. Bu koruyucu tabaka sayesinde bebek ilk gunlerinde vucut sicakligini ayarlayabiliyor ve kendini dis ortamin enfeksiyonlarindan koruyabiliyor. Fakat bebek dogum sirasinda cok fazla kan ve kakaya bulasmissa yikaniyor diye biliyorum. Onun haricinde ilk gunler silme banyosu ile geciriliyor.Hic bi fikrim yk cnm ama ararsan anlatrlar diye dusunuyorum sadeve dogum icin disardan dktor getirtcek onu bliyorum. Bebegi yikamayan hastane var mi ya bnce her bebek yikanmali :) kapi susu veriyolardir hatta syle bisey anlatmsti 3000 lira istege bagli sezeryan olucak eger oda icin serbet sus istenirse 6000 istemislerdi o kndi yapmak istedi herseyi. 3000 e anlasti
Canım sağol! Sen nasılsın?tatlı telaş başlamışoyy yerim sizi inşallah kolaycacık kucaklarsın yavrunu
merak ederim ben arada haber ver![]()
Bldigim kadaryla bebegin kollarndan sarmak iyiymis bacaklarindan kundak yapmak yani orayida siki tutmak kalca ckigina sebep olabiliyomus o yuzdn ucgen katlayip yaz nasil olsa musline sarmak lazm[/QUOTE
Çatı açıklığına bakıcak mı canım ? Müslin battaniyeleri sen söylemiştin valla sebep oldun aldım bende hiç aklıma gelmezdi :) bi de annemde 20yıl önvesinden hiç açılmamış paket varmış onu da ağız bezi yapıcaz![]()
Teşwkkür ederim canım bilgiler için biliyordum ama bu kadar net değil acaba orjinal midir diye site sorayım dedim bazıları muslin bezlerle kollarını kundak yapıyolar sadece sanırım kalça çıkıklığı falan olmasın hemde yanlış yapmayalım diye o yüzden ni kararsızım sanırım ama bu fermuarlı kendisi ayarlıyor içide rahat eder insanın.Gece uykularında kullanın diyor mahallenin en mutlu bebeği kitabında. Gece mızıklandığı, uyumayıp ağladığı dönemde sakinleşmesi için ana rahmini taklit edin diyor. Adımlardan biri de kundak.
Ben n11den aldım. Bütün sitelerde fiyatı aynı zaten modellerifark ediyor sadece.
Pahalı. O yüzden umarım kullanılır, işe yarar da boşuna para vermiş olmayız.
Bu kundak bana güvenli ve pratik geldi. Kendim yaparken doğru yapamamaktan korkuyordum ama bu direk fermuarlı çocuğu içine koyup fermuar kapatılıyor sadece. Yanlış yapabilme ihtimali yok.
https://www.google.com.tr/search?q=...droid-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Güzel ama pahalı bunlar da ya :/
Çıkarsın biz de hastanede çok kalmayı hiç istemiyoruz. Senin tarihe göre ben de 2 haziranda sezaryene girerim belki günü netleştirmedik hala
gebito canım woombie'yi kaç kg için aldın? Ben Beden 1 : 2.5 – 6 kg aldım ama çok küçük görünüyor gözüme.
Sezeryan sonrası bi sıkıntı yoksa genelde 1 gece kalınıyor canım. Tabi her doktorun yaklaşımı farklı. Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim
Canım, benimde içim gidiyor ama o zaman öyle bir karar almıştım :) Dediğin Kişiye bir bakayım :)) çikolatayı hacı şeriften aldım badem şekerlerini beyaz ve pembe buradan alıvercem :)Hastaneye hiç mi asmayacaksın? Ben biraz özenmiştim, o sebeple ufak da olsa bir şeyler istiyorum :) Çok göze batmayacak cinsten. Ama evde kullanacaksan çok güzel seçenekler var. İnstagramda melegineli adıyla bir hesap var. Çok güzel kapı süsleri yapıyor. Büyüyüne kadar odasında asılı kalabilir. Harika.
Çikolatayı, badem şekerini aldın mı? Ben onları da almadım. Güya eminönüne gidip alacaktım ama arabada bile rahat oturamıuyorum. Çok geç kaldım![]()
bende iyiyim ama hala tedavim bitmedi ikinci yumi için uğraşıyoruz hala bir tanesi dondurulduCanım sağol! Sen nasılsın?
Teşekkürler Canım ben zaten hastanede asmayacağım , herhangi bir organizasyonda yapmadım sadece içeri girenlere çikolata lokum badem şekeri ikram edeceğim , bende o acıyı Yaşadığım için, geçen yıl ben Acılar içinde kıvranırken yan odada parti vardı bildiğin , karşıyım açıkçası, evimin duvarına Asmalık yaptırmak istiyorum antrede bir yer belirledim oraya kızımla alakalı şeyleri asmak için yaptırmak istiyorum :)
Evet kararsızim aslında genelde ikinci isim kullanılıyor diye denizi 2.sıraya aldım :)Iki isim de cok guzel. Bence ali deniz yerine deniz ali yi de dusunun :) hem kulaga daha hos geliyor hem soylemesi kolay ve akici.